Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna dobra?

kotek7117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ta karta grafczina jest dobra Asus GeForce GTX 760?? Ponieważ chciałbym ja zakupić

Mój sprzęt 

AMD FX-8320 3.7

Zasilacz Thermaltake 530W 

Ram 8gb 1600mhz

Płyta głowna MSI 760GM-P23 (FX)

Opublikowano

Tak, jest okej, karta na poziomie r9 280 (troszkę słabsza), więc w większość gier na luzie na niej pograsz. (Oczywiście pomijając Twojego Fx'a który do gier się nie nadaje)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Wtedy korzystają tylko z 1 rdzenia. Proste. Nie ma gier, które korzystając z 1 rdzenia nie dały by sobie rady z amd'owskim 4.5ghz.... Rozwala mnie opinia zaufanych osób na tym forum. Pewnie nigdy fx'a w reku nie miales, a odrazu zakładasz ze to gówno.

Opublikowano

Po pierwsze ten test był tak bardzo po stronie amd (chłodzenie, gra), że lepiej sie po prostu nie dało, więc jego wiarygodność mozna podwazac

@top

karta bedzie ok

­

Opublikowano

Wtedy korzystają tylko z 1 rdzenia. Proste. Nie ma gier, które korzystając z 1 rdzenia nie dały by sobie rady z amd'owskim 4.5ghz.... Rozwala mnie opinia zaufanych osób na tym forum. Pewnie nigdy fx'a w reku nie miales, a odrazu zakładasz ze to gówno.

tylko ze ten fx w grach ma wydajnosc co najwyzej i3 32xx

mialem fx 6300 potem sie przesiadlem na i5 2500k i to byla przepasc

Uczeń
Opublikowano

nie ma to jak porownywac intela do amd w bfie.
to tak samo jakbys porownywal nvidie vs amd w assasins creed unity, no bez przesady.

Opublikowano

nie ma to jak porownywac intela do amd w bfie.

to tak samo jakbys porownywal nvidie vs amd w assasins creed unity, no bez przesady.

Bf to dobra gra do porównania, nie jest pisana pod konkretne procki, tyle że wspiera mantle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...