Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'gtx'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • MMO
    • Metin2
    • Minecraft
    • League of Legends
    • Tibia
    • MU Online
    • Gry Blizzard Entertainment
    • Via WWW
    • Inne Gry MMO
  • FPS
    • Counter-Strike
    • Apex Legends
    • Fortnite
    • Seria GTA
    • Inne Gry FPP
  • Gry Mobilne
    • Gry Mobilne
  • Single Player
    • Single Player
  • Elektronika
    • Elektronika - Oprogramowanie
    • Elektronika - Sprzęt
    • Elektronika - Urządzenia przenośne
    • Elektronika - Konsole
  • Niezbędnik Programisty
    • Piaskownica
    • Tworzenie aplikacji internetowych
    • Programowanie - języki i technologie
    • Niezbędnik Programisty - Pozostałe
  • Giełda MPCforum
    • Giełda MPCforum
  • Forum Ogólne
    • Newsy z życia forum
    • Projekty MPCforum
    • Niezbędnik Forumowicza
    • Pogaduszki
    • TeamSpeak
    • Discord
    • Platformy gier
    • FanART
    • Aplikacje na KidModeratorów działów
    • Sugestie dotyczące forum
    • Filmy Użytkowników MPCforum
  • Inne
    • Zbanowani
    • Kosz
  • Kryptowaluty Tematy
  • Test1 Test
  • Fani Asy Akiry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy Asa Akira przyjedzie kiedyś do polski?
  • Klub opinii! Tematy
  • Największy Klub Hakierski Tematy
  • Metinczycy Zapraszać Metinowów
  • Miłośnicy Miklósia Horthego Zdjęcia
  • mpc joint club fajne piosenki do ćpania
  • SB Mafija Tematy
  • Gta Maniacs Tematy
  • White Site of Dream Gry
  • Bestie Disa Tematy
  • SubNautica Team Mody
  • SubNautica Team Tematy
  • SubNautica Team Ciekawostki
  • SubNautica Team Poradniki

Blogi

Brak wyników do wyświetlenia.

Brak wyników do wyświetlenia.


Grupa


Telegram


Discord


GG


Skype


Strona WWW


Lokalizacja

Znaleziono 3 wyniki

  1. [ZAMKNIETY]Witam, przychodzę z problemem, gdyż grając w GTA V przy i5-4460 , gtx1060 6gb 8GB gddr5 i 8gb ddr mam ledwo co 40 fps, Nie wiem co jest przyczyną, przy niskich ustawieniach może jest z 50, proszę o pomoc Pozdrawiam PS. jesli chodzi o temperature karty to około 44C i 53 % VRAM usage, procesor okolo 60/70%, a karta od 2-8%
  2. witam poszukuje procesora do gtx 1060 3gb. procesor maksymalny budżet to 380zł . od razu mowie 2500k odpada .czy jest coś wydajniejszego od tego procesora? obecnie posiadam amd phenom ii x4 955 3.2 Gzh
  3. Hej! Ostatnio udało mi się kupić ostatnią część do nowego komputerka CPU: Intel Pentium G4560 3.5GHz GPU: AMD Radeon R7 240 1GB/ NVIDIA GTX 760 2GB PSU: SPC Vero L2 500w CASE: SPC Regnum RG2 HDD: 1TB 7200RPM Toshiba P300 MOBO: Asrock H110M R.3 DVS I parę dni temu, przychodzę szczęśliwy do domu, wiedząc, że kurier przywiózł mi nowe GPU. Bez wahania zamontowałem kartę, podłączyłem zasilanie 8pin-owe, wszystko uruchamiam i..... niespodzianka. Brak syngału. Wszystko normalnie chodzi, komputer uruchamia się na karcie zintegrowanej i na starej już grafice R7 240 1GB, ale gdy tylko wykryje że GTX 760 jest podłączony do slotu PCIE Express to odmawia posłuszeństwa i pod żadnych pozorem nie wykazuje chęci wyświetlenia obrazu. Próbowałem restartować BIOS, bawiłem się z różnymi opcjami, ale nic z tego. Wiatrak w GPU chodzi, więc wydaje mi się, że karta powinna być sprawna. Co do prawdy, kupiłem ją używaną, jednak od SuperSprzedawcy (na allegro ofc) który miał ponad 6000 pozytywnych komenatrzy i 0 negatywnych. Czytając Internety, pomyślałem, że może zasilacz nie jest wstanie "zasilić" GPU. Ciężko mi to jest jednoznacznie stwierdzić. Z kalkulatoru poboru mocy PSU, wynika, że 500w powinno być jak najbardziej wystarczające. Ktoś coś? Jak to naprawić, żeby karta działała? Już nie mam pomysłów. Chyba, że zamiast zasilania 8pinowego, spróbowałbym kupić adapter 2x molex na 8pin. Niestety, nie jest zbytnio dostępny w moich okolicach.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...