Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]NeoDesign - RPG/Flat Design (tła/bannery/sygnatury/avatary/loga/inne)

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pirat, czy kupiony ^^?

I naucz mnie tak robić =3

­

Nie nauczę, mogę jedynie sprzedać grafikę. Jak chcesz szczegółów, to zapraszam na pw. ;-)

Edit @wypowiedź niżej:

już mówiłem, takie pytania na pw. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie nauczę, mogę jedynie sprzedać grafikę. Jak chcesz szczegółów, to zapraszam na pw. ;-)

A po co mi szczegóły? 

I tak hajsu nie mam :c, a i sam wole się nauczyć :D

@Neoxyh. Powiedz... Ile czasu ci zajmuje grafika i ile czasu się uczyłeś :3

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Z ofert nie skorzystałem, ale oglądając mogę Cię polecić ;)

Ile kosztuje zrobienie avatara ?

Zależy, co ma na nim być, jaka forma płatności, itd. Głównie avatary robię z innymi zleceniami, gdyż nie są stosunkowo drogie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Koleżka na prawdę jest dobry w tym co robi, dałem mu kilka pomysłów i załatwił wszystko co potrzeba raz dwa bez żadnych komplikacji, szybkie odpowiedzi, wysokiej klasy prace, czego jeszcze można oczekiwać, pisałem do kilku grafików z forum tutaj, ale tylko on okazał się swoimi umiejętnościami i podjął się zadania.

Pozdrawiam Serdecznie i polecam go dla ludzi którzy chcą coś szybciutko i na prawdę dobrą robociznę za nie wielką cenę.

JuicyPussy.

Opublikowano

Nie ma to jak wziąć gotową pracę, zmienic kilka rzeczy, dodac nick i dostawac za to kase. I nie mów ze tak nie jest, moge ci to udowodnic jak chcesz. :*

Opublikowano

Nie ma to jak wziąć gotową pracę, zmienic kilka rzeczy, dodac nick i dostawac za to kase. I nie mów ze tak nie jest, moge ci to udowodnic jak chcesz. :*

No proszę, udowodnij, bo jakoś ci nie wierzę. ;)

Edit:

@ down

Na dniach... czyli szukanie nie wiadomo, czego?... daruj sobie... ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

@frytusx33 XDDDD

A ja to bym chciała zobaczyć jakiś tutorial w Twoim wykonaniu. ;) Robisz tyle prac, to do galerii, to na SOTW, to zlecenia, więc na pewno możesz coś tam udostępnić i pokazać, jak tworzysz swoje dzieła. ;]

Opublikowano

@frytusx33 XDDDD

A ja to bym chciała zobaczyć jakiś tutorial w Twoim wykonaniu. ;) Robisz tyle prac, to do galerii, to na SOTW, to zlecenia, więc na pewno możesz coś tam udostępnić i pokazać, jak tworzysz swoje dzieła. ;]

Nie potrafię robić tutoriali na płaszczyźnie graficznej, bo już kiedyś próbowałem, ale jak znajdę dłuższą chwilkę wolnego czasu, to pomyślę, pomyślę. ;)

Edit:

Tutorial nie, bo jak się do tego zabrałem, to stwierdziłem, że strasznie to się prezentuje. Nie potrafię opisywać tego typu rzeczy... Ale PSD udostępniam. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1369808-download-psd-abstract-nicki-minaj-tag/

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie potrafię robić tutoriali na płaszczyźnie graficznej, bo już kiedyś próbowałem, ale jak znajdę dłuższą chwilkę wolnego czasu, to pomyślę, pomyślę. ;)

Edit:

Tutorial nie, bo jak się do tego zabrałem, to stwierdziłem, że strasznie to się prezentuje. Nie potrafię opisywać tego typu rzeczy... Ale PSD udostępniam. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1369808-download-psd-abstract-nicki-minaj-tag/

Miałam na myśli raczej tutorial w formie video. :p Nie musisz nawet głosu nagrywać. Po prostu nagraj jak tworzysz jakąś pracę z ewentualnymi wskazówkami. :p

Opublikowano

Miałam na myśli raczej tutorial w formie video. :P Nie musisz nawet głosu nagrywać. Po prostu nagraj jak tworzysz jakąś pracę z ewentualnymi wskazówkami. :P

Wiesz... to jest raczej niewykonalne (na chwilę obecną) z moimi zdolnościami. Taka moja natura, że jak już coś natworzę, to zawsze mi coś nie pasuje i tysiąc razy usuwam, dodaję, edytuję warstwy. Albo przykładowo wymyślę sobie coś, a w trakcie stwierdzę, że to nie pasuje i zmieniam całkowicie koncepcję. Jakbym miał to nagrać, to video nie byłoby krótsze niż godzina. Jak kiedyś "uwolnię" się od tej mojej natury, to czemu nie... A na chwilę obecną jedyne, co mogę zarzucić, to psd.  :P

Tak patrzę, że odbiegliśmy od oferty, także prosiłbym o jakiekolwiek zapytania w innym kierunku na pw, żeby nie robić niepotrzebnego tłoku w temacie. ;)

zSCFQrN.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...