Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ituria.pl

Lajku.

bez nazwy ;d  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na serwerze? :))

• Tak! :>
      62
    • Nie..
      34
    • Zastanowie się.
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Bo Like,moja mordeczka :P

Serwer ciekawy,dodajcie coś jeszcze i będzie supcio :D

Spoko spoko. Będą aktualizacje i będzie dużo dodatków :p

Opublikowano

Co Wy wszyscy upraliście się na te zjebane strony z mortyriusza, z 6 serwerów już ją ma no jeju ludzie.

Wiesz.. wątpie żeby kochany krecik miał inne bo jak raz przeglądałem jego strony to myślałem że jest ślepy.. Ta jest akurat najlepsza. Zmienimy wygląd jak serwer się rozkręci :D

Polecam

Dzięki ^^

Opublikowano

Jak mozna polecac serwer ze wzgledu na osobe? Totalne zero myslenia, byla juz beta ? Nie, wiec skad wiesz co bd sie dzialo na serwerze, bo kolega ? Szkoda slow...

Jest to gotowiec po delikatnej edycji, nic wiecej... . Kolejny hard na ktorym najlepiej zarobic PLN. 

Co do samej administracji osobiscie nic nie mam, ale patrzac na posty lizodupcow ktorzy pisza Polecam ,bo "Kowalski" to nic wiecej jak zwykly puc. Like jak dajesz SM za polecanie to ja rowniez to zrobie i sprzedam na Allegro ,bo niestety nie dla mnie owy serwer. 

Neutral

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Jak mozna polecac serwer ze wzgledu na osobe? Totalne zero myslenia, byla juz beta ? Nie, wiec skad wiesz co bd sie dzialo na serwerze, bo kolega ? Szkoda slow...

Jest to gotowiec po delikatnej edycji, nic wiecej... . Kolejny hard na ktorym najlepiej zarobic PLN. 

Co do samej administracji osobiscie nic nie mam, ale patrzac na posty lizodupcow ktorzy pisza Polecam ,bo "Kowalski" to nic wiecej jak zwykly puc. Like jak dajesz SM za polecanie to ja rowniez to zrobie i sprzedam na Allegro ,bo niestety nie dla mnie owy serwer. 

Neutral

SM za polecanie? Pierwsze słysze.

Pisz na pw do wszystkich, którzy polecili co dostali ode mnie lub od @kolozmetka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...