Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MalestiaMT2

top1monastyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogę napisać swojej opinii w publikacjach bo wymaga to 50 postów dlatego zakładam ten temat.

Grałem na Malestii od samego początku i muszę powiedzieć, że się rozczarowałem. Administracja poleciała w chu*a, banda dzieciaków na czele z Żabqiem i jego pseudo ŻabQ team z full ISem oszukała mnie i innych graczy. 

Od początku było coś nie tak. Znikały itemy i było mnóstwo lagów. 

Zainwestowałem stówe w ISa i swój cenny czas na to gówno, które teraz pada. Kończę tutaj swoją grę bo widzę, że nie ma to przyszłości.

Chciałbym przestrzec innych graczy przed tymi gimbusami z ŻabQ team. Naobiecywali rekompensaty za stracone 3-4 dni, dadzą niby 30% mniej kosztów za IS a tak naprawdę polecą na hajs i oleją serwer tak jak zrobili to ostatnio. 

Pozdrawiam i j*b*ć gimbusa Żabka, doigrasz się kolego, twój Youtube zresztą też

Opublikowano

tAKA PRAWDA :) NIBY Z*******Y SERWER A ODJEBALI MYKA NIE ICH WINA  PISZA A KOGO ?  JAK SIE NIE MYSLI TAK JEST   DLATEGO  SPORO GRACZY ODEJDZIE  I TO JEST NIE UNIKNIONE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...