Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragedia

Ventis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@5xUP: No tak ,a jak był zamach na WTC ? To co my też odrazu tam lecimy oddajemy hołd itd. ? Właśnie sens jest w tym taki ,że : " olewasz mnie to ja olewam ciebie" . B.proste i logiczne -,-

@topic: Teraz to nie mam zdania w tej kwesti ;x ...

Albo tak albo tak ... Sam nie wiem ... Przecież po co miałby Putin robić jaieś zamach na prezydenta ? Po kij mu to O_o ? No właśnie tylko to mi się nie klei kupy ... ;f

Pzdr. ;d

pedo-dog.gif

Opublikowano

ludzie pilot nie podchodził do lądowania 4 razy tylko odrazu lądował ruscy nie sa głupi nie chcieli by wojny z nato rosja ma zacofany sprzęt polska już ich przegoniła oni dalej maja ak stare czołgi typu t90 a my leopardy,lepopardy,2 i poslke czołgi twardy sama ameryka zmiotła by rosje

Opublikowano

Spisek.

Nie wierzcie medią .

Wiecie , że media izraelskie sugerują , że pod Smoleńskiem mogło dojść do broni elektromagnetycznej ?

To wyjaśnia wszystko ( utracenie zasięgu , wymieniane żarówki itp.)

Co do mgły . Mgła jak wiecie powstaję najczęściej rano.

Rzadkim przypadkiem jest , aby powstałą o np.8:50 , znikła o 9 , a wcześniej panowała wspaniała widoczność.

Piloci 3 dni wcześniej lądowali w Smoleńsku.

Byli to młodzi , wyszkoleni panowie. Świetnie rozumiejący j. Rosyjski.

Strzały po katastrofie.

Przeżył - Umiera.

To im wyszło nadzwyczaj genialnie.

Jak wyjaśnić to , że podczas sekcji zwłok nikt nie widział śladów broni ?

Jak wiecie M.Kaczyńską rozpoznano po pierścionku , a większość nie miała połowy ciał.

Możliwe , że strzały były w 2 połówkę ciał , których nie znaleziono ( Rosjanie mówią , że są ok.5 metrów pod ziemią- śmiać się czy płakać ? )

Mój przebieg wydarzeń :

8:40 - Rozbicie Samolotu.

8:40 - 8:53 - Dobicie ciał , zabranie wielu szczątek.

8:53 - Syrena alarmowa , poinformowanie Medii o wypadki.

Tyle.

Pozdrawiam Kronk

Opublikowano

@Up

hah dobicie ciał? chyba ci się dupa z mózgiem zamieniła, człowieku na tym filmie widać jak jakiś stary dziadek z reklamóweczką (a w reklamówce piwka) chodzi sobie przed tym gosciem co nagrywał, stał sobie spokojnie więc wątpie żeby jacyś zamachowcy w tym samym czasie pozwolili sobie na takie dobijanie ciał. lolz....

powiedzmy że to byli zamachowcy, to oni by musieli wybić wszystkich tych ludzi którzy tam stali wraz z gosciem który nagrał ten filmik... (dowody itp)

Opublikowano

@Up

hah dobicie ciał? chyba ci się dupa z mózgiem zamieniła, człowieku na tym filmie widać jak jakiś stary dziadek z reklamóweczką (a w reklamówce piwka) chodzi sobie przed tym gosciem co nagrywał, stał sobie spokojnie więc wątpie żeby jacyś zamachowcy w tym samym czasie pozwolili sobie na takie dobijanie ciał. lolz....

Nie umiesz się wypowiadać w poważnych sprawach - nie wypowiadaj się wogóle.

A jak wytłumaczysz sobie , że ta osoba chodziła beztrosko spacerkiem wokół takiej katastrofy ?

Była BARDZO oddalona od strzał. Osoba która , je zobaczyła mogła nie ująć tego na swoją komórkę.

Co do wybicia tych osób. Skąd wiemy, że nie wybili ?

Aaa... Media by podały ? W łeb się puknij.

Opublikowano

no właśnie wy się puknijcie bo to jeden wielki fake, inni już pisali że to strzały z broni tych ochroniarzy co byli na pokładzie i tego się trzymam, żadnego zamachu na 99.99% nie było (tak jak na paczce durex pisze że nie jest 100%-owo pewna gumka, tak tu)

Opublikowano

ochroniarzy co byli na pokładzie

Haha , człowieku ogarnij się.

Zamiast Non-stop oglądać Tv i śmigać na kompie , idź poczytaj książkę i poćwicz swój tok myślenia.

Opublikowano

Owned! Znowu racja dla ciebie bo tym gościom wyżej odwala .. Tak Tak to ruscy 70 lat wcześniej posadzili drzewka i zrobili lotnisko w czasie rozstrzelania czyli zbrodni katyńskiej ??? a specjalnie przed przylotem samolotu wypuścili sztuczną mgłę,,, opary .... ROSJA TO MOCARSTWO ! Mają nas na 1 bitwę ;] Po gówno niby mieli organizować ten incydent ???

Myślicie ?

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

@miętowy cukier

Zastanów się chłopie co ty gadasz T-90 to czołg III generacji dorównujący Abramsowi, a nasze PT-91 Są czołgami przełomu II i III generacji, zbudowane na podstawie T-72. A czy myślisz że chociażby Ak-103 jest przestarzałe, albo AN-94 bo mi jakoś się nie wydaję żeby polskie Beryle je przewyższały. A jakby chcieli to już by dawno nas rozwalili bez większego trudu. A tak poza tym to ta teoria spiskowa jest jak dla mnie bezsensu.

Mariuszw13.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam ; ) Naboje ? Po Takim Czasie ? i Jeszcze Pojedynczo A Nie Caly Magazynek Odrazu.

Zegnam ; ).

Te Teorie Sa Zalosne Nie Znamy Przyczyn A Pie...Za Przeproszeniem .

Ruski Nawet Nie Dali Najpierw Nam Czarnych Skrzynek Bysmy Juz Cos Wiedzieli.

Tak to jest Nie ma Faktow Sa Idiotyczne Bajeczki i Plotki . ; )

Klaniam Sie Ludzia Myslacym Zanim Cos Napisza i Zrobia Szum Wokol Tego..

NP. Mam Nadzieje Ze Przemysleliscie To i Dowiedzieliscie Sie Jak Najwiecej ; P A Nie Pier..Tylko Po Obejrzeniu Filmika Na YouTub'ie . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...