Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anexis [Dedyk] [Hard]

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm niech jakas administracja odpisze wkoncu na priv w grze :)

@Edit

1.Drop ulepków gorszy niż na plu

2. brak 3 ręki

3. Brak ulepków do itemów 34lvl <3

4, 10 ku do g

5. nie dropia te skrzynie z ksiegami ubilem 10 metkow i nic ....

6. dodac pierscien teleportacji <3

Opublikowano

Po 1 Primo  - Prezentacja nie zachęca wręcz odstrasza od serwera

po 2 Primo  - Oldschool hard ? huah to nie lepiej już zagrać na plu który jak wszyscy wiemy jest beznadziejny niż na serwerze który i tak padnie po max, 2 tygodniach bez graczy i nie odpowiadajcie teraz że serwer będzie stał nawet jak będzie 2 graczy w tym administracja , bo nie jeden już taki tekst słyszałem to przyszło co do czego było 50 graczy '' Dobra zamykamy, za mało osób nie ma sensu'' więc dziękuje dobranoc :)

Po 3 Primo Ultimo - Nie zagram i niestety nie polece bo nie ma co polecać :) 

Opublikowano

Moim zdaniem takie serwery "OldSchool" bez większej reklamy nie zarobią na siebie. Co wiąże się z upadkiem serwera. Nie polecam kolejny hard bez przyszłości 

Opublikowano

jest problem wydropilem 1 medal użyłem go i mam 1 poziom konia lecz nie dostałem żadnego przywołania i nie mam jak go przywołać ....

Do stajennego po zdjęcie :)

Po 1 Primo  - Prezentacja nie zachęca wręcz odstrasza od serwera

po 2 Primo  - Oldschool hard ? huah to nie lepiej już zagrać na plu który jak wszyscy wiemy jest beznadziejny niż na serwerze który i tak padnie po max, 2 tygodniach bez graczy i nie odpowiadajcie teraz że serwer będzie stał nawet jak będzie 2 graczy w tym administracja , bo nie jeden już taki tekst słyszałem to przyszło co do czego było 50 graczy '' Dobra zamykamy, za mało osób nie ma sensu'' więc dziękuje dobranoc :)

Po 3 Primo Ultimo - Nie zagram i niestety nie polece bo nie ma co polecać :)

Nie każdy jest biedny i nie ma z czego dołożyć do serwera.. ;)

Pozdro 600...

tekstura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...