Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Ashe - nowość S5

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam to tak obok siebie coby autor się zastanowił co pisze następnym razem.

No właśnie Ty się zastanów.

Nie pomyślałeś że np. na bocie lasthituje sobie Annie?

Ult + flash + W + Q + 3× AA i padła.

Musimy to zrobić jak najszybciej, stun jest długi a enemy nie może nas zburstować.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze jest to jakieś urozmaicenie, odejście od standardowego buildu osobiście nie przepadam za tymi BlueBuildami ale Ashe spamująca W brzmi całkiem nieźle, zwłaszcza, że nadszedł czas ponownego expienia 30lvl'a to taka Ashe może pozamiatać, spoko poradnik 6/10 głównie estetycznie mógłby lepiej wyglądać i te informacje mógłbyś napisać innymi zdaniami, bo wyglądają jakby jakiś gimb je pisał na przerwie. 

Ciekawy poradnik ale proponuje robic poradniki do tych lepszych adc

Sugerujesz, że Ashe jest słaba ? Jest mniej popularna niż kiedyś ale to ta sama dobra Ashe, przydałby jej się jakiś rework malutki bo odstaje od tych "nowszych" postaci ale uważam, że jest bardzo mocna. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skopiowane napewno watpie zeby ktos tak gral.. ale moze sprubuje

Napisz z jakiej strony, ok?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Wcześniej już próbowałem tak grać ale jest zdecydowanie słabsza niż pod normalny build.

Bez ulta nie ma szans.

Ultujeny najbardziej nafeedowaną osobę tzn. Że jak malphite będzie miał 20/0 to to ultujemy ? I te kontry aż oczy bolą

Czekamy na rework Ashe bo jest ussles odstaje od innych

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czy ja wiem gralem przed chwila z tym buildem i calkiem spoczko bylo gdyby nie moj support z tym buildem ma spoko slowa wiec nie tak latwo cie dogonic. Mi sie duzo przyjemniej gra na tym buildzie ale jak kto woli :)

Opublikowano

Brakuje mi tu Infinity Edge. Według nie obowiązkowy item na Ashe, bo jej atrybutem są kryty. Ogólnie do reszty itemów nie mam się co przyczepić.

Jednak jak kilka osób przede mną pisało Ashe pod full kryty to jednak wciąż najefektywniejszy build na Ashe :)

Ale poradnik dobry.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zmień kolor czcionki, dodaj synergie, alternatywy, dodaj skille i ich opis. Wtedy bedzie całkiem dobrze. ;)

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...