Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie podobne do WindRanger

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

W Dote gram od wczoraj. Dzisiaj losowo picknalem postac byla to - WildRanger ( czy jakos tak ). Taka luczniczka. Bardzo spodobala mi sie ta postac, latwo mi sie gralo i ciekawie zarazem.

Skladalem build z polecanych, ale minionki padaly na 3/4 hity, taki lich padal na combo ( W Q R ). Polecicie postacie podobne do WildRangera ( oprocz snipera ) nie podoba mi sie on. Oraz build do tej luczniczki.

Pozdrawiam oraz dziekuje! :-)

Opublikowano

Drowka?

Łuczniczka.. Rozpierdala cycki xD

976611419604886313642.png
Frost Arrows Adds a freezing effect to Drow's attacks, slowing enemy movement. Lasts 1.5 seconds on Heroes,...
726931419604886313642.png
Gust Releases a wave that silences and knocks back enemy units. Knockback distance is relative to how...
747231419604886313642.png
Precision Aura Adds bonus damage to the physical attack of allied, ranged Hero units on the map based on a...
836481419604887313642.png
Marksmanship Passively provides bonus agility. If there are nearby enemy heroes, the bonus agility is removed....

Frost Arrows

Dodaje efekt zamrożenia do strzał Drow, spowalniając szybkość ruchu przeciwnika. Trwa 1.5 s na bohaterach oraz 7 s na creepach. Frost Arrows to Unikalny Modyfikator Ataku i nie kumuluje się z innymi Unikalnymi Modyfikatorami Ataku.

Gust

Wypuszcza falę, która ucisza i odrzuca wrogie jednostki. Dystans odrzucenia zależy od tego, jak blisko ciebie się znajdują.

Precision Aura

Daje premię do fizycznych obrażeń wszystkim sojuszniczym bohaterom walczącym na odległość. Wartość premii jest równa procentowi punktów zręczności Drow Ranger. Po użyciu przez 30 sekund wpływa również na creepy.

Marksmanship

Doświadczenie Drow w bitwie poprawia jej celność i efektywność w walce, zapewniając pasywny bonus do Zręczności. Nie otrzymasz premii, gdy w zasięgu 400 jednostek znajdzie się wrogi bohater.

ARIONE-MINI.png

Legenda
Opublikowano

Bristlback

+ Dobry na offlane

+ Wytrzymały

+ Duże dmg

+ Traci mniej hp jak rywal bije w plecy lub bok

Night Stalker

+ Mocne Q

+ Wyśmienity ganker

+ Grywalny na mid, ale lepiej sprawuje się na offlane

+ Bonus do ataku i chodzenia

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tym  Bristem gralem 1 gre w dote, taki sobie jest. Night stalker jest dobry tylko trudno mi sie nim gra :x Sprawdzalem tego Hunter B..... ( badz podobnie ) ( ten co podobny do shaco z lola ) taki co lata z briamkami gralem, i mi sie podobal. Jakies podobne postacie do niego?

Opublikowano

Gralem tym Puckiem i nie spodobal mi sie.. Podobny do fizza ( z arta ) ale nie ogarniam, trudny jest po 5 grach dalej nie wiem jak nim grac.

Polecicie jeszcze jakies?

Opublikowano

Juggernaut, Ogre Magi, Sven, Wraith King, Lifestealer, Abaddon, Doom, Morphling

Postacie które mogą samemu wygrać grę i dają fun z gry

Opublikowano

A ja was nie posluchalem teraz i zagralem Witch Doctor. Fajnie mi sie gralo 2 gierki, ciekawa mechanika latwo dobiajc itp. Podacie moze taki build zebym dawal lekko rade jak na poczatkujacego?
co kupic na start i skladac potem. Wind Ranger podoba mi sie tez, ale witchem sproboje tez ;)

Legenda
Opublikowano

Dobry support, kontra na carry w tf, ponieważ jego ult zadaje fizyczne obrażenia, a jeśli złoży aghanim scepter wygrywa wszystko. Build? Wszystko zależy jak gra się układa. Możesz z statystyk przeanalizować i wybrać po swojemu

http://www.dotabuff.com/heroes/witch-doctor

Mała ciekawostka dot. wd

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10869667_896992943668625_6946391384341524350_o.png

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dobra, koniec.
Postacie, jakimi bede gral to: Sniper, Wind Ranger, Witch Doctor oraz  Slark.

Taki offtopic lekki.
Dostalem jakas peleryne z autografem steam, jak to wykorzystac mam?

Opublikowano

Dobra, koniec.

Postacie, jakimi bede gral to: Sniper, Wind Ranger, Witch Doctor oraz  Slark.

Sniper to kupa, na początek ok, ale potem odradzam. WRka po buffie jest spoko, WD jest OP a Slark jeszcze bardziej OP. Polecam od siebie Wirath King z Refresherem - zabawa oraz wygrany ranked/teamfight

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostalem jakas peleryne z autografem steam, jak to wykorzystac mam?

Znajdujesz postać, do której jest stworzona (chyba, że to bez znaczenia) i zaznaczasz "plecy". Tam wybierasz, co chcesz na nie założyć.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...