Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Minecraft - Pomoc na serwerze

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję dodania do strefy MineCrafta działu podobnego do tego co jest w mt2. Jest to równie duzy dział, myślę ze sam temat nie wystarczy... nie mozna się kogoś publicznie zapytać, ani skomentować.... myślę, ze taki dzial by się przydał.

Arcymistrz
Opublikowano

Od tego macie PW.

Team MC chce zachować ład i jakąkolwiek strukturę porządkową niż ładowanie zbędnych subfor. 

Był, nie. 

Opublikowano

Było wiele razy - nie.

Skoro było wiele razy to moze znak, ze jest to potrzebne hmmm....

Od tego macie PW.

Team MC chce zachować ład i jakąkolwiek strukturę porządkową niż ładowanie zbędnych subfor. 

Był, nie. 

powiedz mi dlaczego sadzisz, ze jest to zbedne... poza tym na pw nie napiszesz uwagi dla wszystkich przegladajacych temat... sprawdza sie to w dziale metina to czemu w minecrafta nie... mam wrazenie, ze Tobie wszystko na tym forum przeszkadza, ale to chyba tylko moje wrazenie... 

Opublikowano

powiedz mi dlaczego sadzisz, ze jest to zbedne... poza tym na pw nie napiszesz uwagi dla wszystkich przegladajacych temat... sprawdza sie to w dziale metina to czemu w minecrafta nie... mam wrazenie, ze Tobie wszystko na tym forum przeszkadza, ale to chyba tylko moje wrazenie... 

W dziale Minecraft jest wystarczająca ilość subfor.

Dodam z góry, że Minecraft to nie Metin2, League of Legends i nie potrzebuje  tyle subfor co jest w innych działach.

Arcymistrz
Opublikowano

MC to nie metin i nigdy nie chciałbym zobaczyć na forum takiej ilości subfor jak w Metinie. 

Struktura serwerów Mc jest inna. Ludzi jest więcej, bo są tańsze do zrobienia. Nie trzeba znać języków tj. python, żeby mieć szansę, więc tematów byłoby za dużo. 

Wolałbym dodać dodatkowe subfor na pluginy i skrypty niż bawić się w taki bezsensowny dział. 

MC do funkcjonowania nie potrzebuje 30 subfor, a dobrą organizację, która jest trzymana tam już od kilku lat.

Admin Cienia
Opublikowano

Sugestia była poruszana dziesiątki razy i zawsze odrzucana.

Dodatkowo lider oraz moderatorzy działu są na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...