Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie]

David009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana od admina eNdz za 'Podszywanie się pod GM'. Nie rozumiem o co chodzi przez około miesiąc siedziałem tam pod nickiem Dawid aka TheDark88,  nie wiem kogo wy przyjmujecie do adminów...

<08:58:25> You were banned for 4 days from the server by "eNdz*" (Podszywanie się pod GM)

Opublikowano

Że co? Pierwszy raz słyszę ten nick. Niestety nie zrobiłem screnna ale z niego by wynikało, że połączył się on z serwerem i od razu mnie zbanował. Zapewne mi nie uwierzycie ale mało mnie to obchodzi, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Przyjmuję nie-pozdrowienia.

Dlaczego się nie bronisz, skoro twierdzisz, że masz rację to broń swojego stwierdzenia, za przeproszeniem - nie bądź pi*dą i nie poddawaj się - wiesz, że masz rację - walcz ;)

Opublikowano

Pisząc

Zapewne mi nie uwierzycie ale mało mnie to obchodzi, nie pozdrawiam.

zakładasz, że nie wygrasz z "administracją" nie podejmując nawet dyskusji.

Skoro Cię to nie obchodzi, to po co piszesz w ogóle to odwołanie?

Opublikowano

nie lepiej wyjść na pole i nie wiem, ulepić bałwana?

Nie, bo bym musiał mieć śnieg z całego stadionu narodowego. A co do sprawy to zauważyłem, że ch*ja chcesz mi pomóc tylko łapiesz mnie za słowa.

Opublikowano

Chcę Ci pomóc, ale jak mam to zrobić, kiedy Ty sam sobie nie dajesz pomóc? Mam paść na kolana i przepraszać za coś, co nie wiem co się stało, bo poznałem tylko zdanie jednej strony?

Opublikowano

Jakbym nie chciał sobie pomóc to bym tutaj nie pisał. Nie wiem co mam ci jeszcze napisać,po prostu czekałem na kolegę na prywatnym kanale i nagle dostałem bana i tyle.

Opublikowano

Opisz mi proszę całą sytuację, porównam fakty, jeśli nie będzie się coś zgadzało to odbanuję Cię na chwilkę, zrobimy konfrontację na ts, wszystko wyjaśnimy ;)

Opublikowano

Czekałem od około 8:00 na kolegę na sub-channelu Pogaduchy kanału 15 i około 9:00 zostałem zbanowany za podszywanie się pod GM.

Czy ta osoba która Cię zbanowala rozmawiała z Tobą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...