Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki z wycieku XCrafters.pl

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś te pliki?

Było tutaj, ale serwis zakończył swoją działalność:

zzz

Chciałbym je zdekompilować i zobaczyć ich kod.Wiem że to ich stara wersja, ale ja na podglądaniu kodu zacząłem się uczyć javy :D Pozdrawiam.

Opublikowano

DL:

zzz

skan:

zzz

Liczę na like :)

Noi po co udostępniasz? Defa robił je sam a takie idiota przyjdzie i udostępny kogoś pliki. Powinny być za to bany na 7 dni. 

Opublikowano

Mpcforum podobno nie wspiera piracta, a udostępniania pracy innego człowieka za darmo chyba pod to się zalicza.
+ raczej nie masz praw do tych pluginów.
1396198139-U945952.png

Opublikowano

Ehh... Znowu w temacie zrobi się niepotrzebna afera i każdy będzie mógł ponabijać sobie posty... NetherSky_, udostępnia to, bo po to został założony temat...
Pliki nie są objęte żadnym cholernym prawem autorskim i nikt nigdy nie będzie za to odpowiadał w sądzie.
BTW defabricated ma na te pluginy wywalone, sam tak napisał. Są to stare wersje, których xcr już nie używa, ich pluginy zostały przepisane na nowo. Tyle ode mnie.
Ja może jeszcze stworzę mirrora tych plików, co prawda trochę nowszych, ale proszę:

zzz
zzzz

- Pozdrawiam, Malthael

Opublikowano

Jak zaczynasz się uczyć javy to polecam poradniki, pluginy ktorych licencja na to pozwala. Nie baw sie w pisanie autorskich pluginow poprzez dekompilowanie ich i zmienianie tresci wiadomosci na chacie.

Polecam zacząć od czegos prostego, z czasem się nauczysz :D

PS. Dam Ci przyklad. Uczysz się javy, napiszesz autorski dobry plugin dla jakiegoś serwera, pliki wypłyną do internetu i każdy będzie mógł sobie je pobrać, jak bedziesz sie czuł?

Chyba byś nie chciał, nie powielaj piractwa czyjejś ciężkiej pracy :)

Pozdrawiam #Mezior

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Mpcforum podobno nie wspiera piracta, a udostępniania pracy innego człowieka za darmo chyba pod to się zalicza.

+ raczej nie masz praw do tych pluginów.

1396198139-U945952.png

Kur... wyprzedziles mnie i molke :<

@topic

No niestety poziom IQ administratorow na mpc jest zbyt niski.

Jak chcesz sie nauczyc javy patrz poradniki i kod przepisuj, a nie kopiuj. www.javastart.pl/

@koniec_topicu.

1396198139-U945952.png

Piractwo = kradzież.

Administracja nie zna regulaminu, ze warna dalej nie ma?

Tak samo z launcherami non premium. Dalej warnow nie widze.

Opublikowano

Autor nie wyraża zgody na upublicznianie tego pluginu/ów.

Jeżeli ktoś otrzymał zgodę pisemną to zapraszam na PW.

Temat przenoszę do kosza, ponieważ łamie regulamin globalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...