Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support - Najłatwiejsza linia do kierowania gry?

MrHituPlay

Support  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Support

• Słaby?
      21
    • Dobry?
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś jak grałem na midzie//jungli przegrywałem bardzo dużo. Ale jak gram supportem to nie wiem jak się dzieje, ale dosłownie wszystko wygrywam ;p zawsze mój adc wychodzi z + statami i wykeruje. Prawda ze easy linia? Duzo osób nie chce na nią chodzić, nie wiem dlaczego.

CHODZI OTO ŻE SUPPORTEM CARRUJE SIE BOTA A POTEM WYGRYWA BO ADC JEST ZFEEDOWANY!

Opublikowano

Dokładnie. W większosci support jest odpowiedzialny za late game. Ze wzgledów, że support ma wyccarować adc na bocie a adc team w lacie.

Opublikowano

Support jest bardzo dobrą pozycją ALE tylko jeżeli grasz z ogarniętym ADC. Ponieważ nie każdy ADC w SoloQ będzie dobry, po prostu farta masz że masz super ADC'rrów. Albo grasz premade.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Support jest bardzo dobrą pozycją ALE tylko jeżeli grasz z ogarniętym ADC. Ponieważ nie każdy ADC w SoloQ będzie dobry, po prostu farta masz że masz super ADC'rrów. Albo grasz premade.

Jest trochę w tym prawdy, aczkolwiek. Po to jest support, żeby najbardziej pomagać adc. Grałem przedchwilą mumią i wyccarowałem mfke która oddała first blooda na ezreala. Wygraliśmy, na końcu miała 20 killi i quadre.

supportem nie da sie kerowac dziekuje dowidzenia

Da się kierować, bota żeby potem wygrać grę. Dziekuje dowidzenia :)

Opublikowano

zeby kerowac bota trzeba miec ogarnietego adc a to sie niezbyt czesto

kerowac z supa mozna tylko przy dobrym adc ewentualnie reszta teamu nie ssie

­

Opublikowano

zeby kerowac bota trzeba miec ogarnietego adc a to sie niezbyt czesto

kerowac z supa mozna tylko przy dobrym adc ewentualnie reszta teamu nie ssie

Nieprawda. Wystarczy nafeedowany bot i gra jest twoja.

Opublikowano

Nieprawda. Wystarczy nafeedowany bot i gra jest twoja.

napisalem przy dobrym adc lub ogarnietej reszcie lini

czytanie ze zrozumieniem sie klania

­

Opublikowano

napisalem przy dobrym adc lub ogarnietej reszcie lini

czytanie ze zrozumieniem sie klania

Chyba umiem czytać co? Chodzi mi oto, że adc nie musi całkiem ogarniać. Wystarczy że np. thresh sie wbija daje ulta całe combo  + exhaust  i nawet bronz 5 by zabił.

Opublikowano

Chyba umiem czytać co? Chodzi mi oto, że adc nie musi całkiem ogarniać. Wystarczy że np. thresh sie wbija daje ulta całe combo  + exhaust  i nawet bronz 5 by zabił.

uwierz mi że nie

­

Opublikowano

Jeżeli ty [jako supp] inicjujesz walkę, a adc wchodzi w jej środek i ginie w pół sekundy, zamiast ustawić się na dobrej pozycji to nie wiem, czy sam dasz sobie radę. 

Opublikowano

zgodzę się wypowiedziami wobec tresha 

ostanio gralem treshem full tank supp wszystko fajnie na lini pojazd a jak w tf inicjonowałem to mój team wbijał sam w środek tf taki apc jak i adc i juz po walce i wina na mnie bo oni ustawić się nie umieją jednak każdą linią się da carrować gry ale trzeba miec ogar team w brąz / silver tam chyba IZI się wychodzi suppem

xih3gEBG.png

Opublikowano

Tak a co jak adc taki ogar grasz threshem grabiesz kolesia a vayne go wybija. Większość adc to debile wbijając sie w 5 myśląć, że są tankami.

Opublikowano

Linia może i łatwa. Jednak gdy się trafi na jakiegoś muła na ADC ...  :unsure: Każdą rolą da się kerować, mi to najłatwiej przychodzi na jungli jak i midzie (spory roam), na supporcie jeszcze nie zdarzyło mi się wykerować gry  :D

Opublikowano

Jest trochę w tym prawdy, aczkolwiek. Po to jest support, żeby najbardziej pomagać adc. Grałem przedchwilą mumią i wyccarowałem mfke która oddała first blooda na ezreala. Wygraliśmy, na końcu miała 20 killi i quadre.

Da się kierować, bota żeby potem wygrać grę. Dziekuje dowidz

Wbij wyższą dywizje to pogadamy małolacie

Opublikowano

Dostaniesz adc który nieogarnia farmy, a gdy wbijasz się taką Leonką to on bije miniony - co wtedy? Z ogarniętym adc świetnie się carruje gry (dlatego warto grać też duo), ale bez tego jest ciężko.

Opublikowano

Support jest bardzo dobrą linią do carrowania gier, on wspiera swojego adc i resztę teamu w TF. Bez niego ADC jest niczym. ;) Ja również nie rozumiem dlaczego nikt nie chce chodzić na tą linię. Moim zdaniem jest najciekawsza, zawsze coś się dzieje. Polecam. ;) 

Opublikowano

Support jest bardzo dobrą linią do carrowania gier, on wspiera swojego adc i resztę teamu w TF. Bez niego ADC jest niczym. ;) Ja również nie rozumiem dlaczego nikt nie chce chodzić na tą linię. Moim zdaniem jest najciekawsza, zawsze coś się dzieje. Polecam. ;)

W całości popieram twoje zdanie. Support jest moją ulubioną linią, gdzie udało mi się na nim wyjść do Golda 3 w niecały tydzień.

Opublikowano

supportem nie da sie kerowac dziekuje dowidzenia

Uwierz, że się da.

Nie raz spotkałem Supa który grę wygrał :)

Na każdym poziomie (chodzi o dywizje) znajdzie się gracz, który rozjebie linie na szczątki :)

Jeżeli ogarniasz ~~ wygrasz :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Uwierz, że się da.

Nie raz spotkałem Supa który grę wygrał :)

Na każdym poziomie (chodzi o dywizje) znajdzie się gracz, który rozjebie linie na szczątki :)

Jeżeli ogarniasz ~~ wygrasz :)

Dokładnie - jeżeli ogarniasz to wygrasz, żaden problem.

Za czasów ok. 20 lvl mainowałem Morg i Sorakę na supporcie (pod full ap bo buildów nie ogarniałem) i szło samemu wykerować choćby przez ulti + flash + zhonyia w late. Enemy team zestunowany i gg.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Dokładnie - jeżeli ogarniasz to wygrasz, żaden problem.

Za czasów ok. 20 lvl mainowałem Morg i Sorakę na supporcie (pod full ap bo buildów nie ogarniałem) i szło samemu wykerować choćby przez ulti + flash + zhonyia w late. Enemy team zestunowany i gg.

Dodaj siłę Annie na supporcie, robisz 1 item na supa, reszta idziesz full AP i zabijasz wszystkich po kolei :)

Jak dobrze pójdzie, to samym Tibbersem + stun ujebiesz cały team, dodatkowo walisz W i randoma z Q, nie ma szans na przeżycie :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Weś typie wypierdalaj z tego forum, w jednym temacie chcez porady jak wyjsc z brazu w drugim pouczasz jak grac zeby wygrywac... sie ogarnij

Polecam grać na jungli, midzie. I widzieć np. ja kiedyś se grałem Darius miał 0/5 zgankowałem mu pare razy i gra stała się izi jak j*****e

@Morness

może powiesz ze nie mam racji? patrz na typa

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...