Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support - Najłatwiejsza linia do kierowania gry?

MrHituPlay

Support  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Support

• Słaby?
      21
    • Dobry?
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weś typie wypierdalaj z tego forum, w jednym temacie chcez porady jak wyjsc z brazu w drugim pouczasz jak grac zeby wygrywac... sie ogarnij

Lepiej ty wypierdalaj.

Opublikowano

Sam jestem w silverze od kiedy gram w lola i musze powiedziec ze supportem da sie wszystko ugrac pod warunkiem ze masz minimum sredni team. Mam na mysli to ze jezeli wszyscy (top, mid i jungler) przegrywaja i nie zaczna grac na czas aby potem adc mogl wygrac ta gre to nic nie da ze ty wyprowadziles swojego adc z linii z np 8/2 poniewaz reszta teamu juz to przegrala za was, i wtedy juz zaczyna sie flame/leave i throw. W roli supporta trzeba zawsze byc 2 kroki do przodu tak aby wiedziec czy mozna swojego carry zostawic na linii aby ewentualnie roamowac na mida badz topa. Supporta jaki i build na niego trzeba dopasowac do swojego carry tak aby carry mial jak najwiecej korzysci z tego. Ale czasami trafisz na takiego kolesia ktory ani farmy ani teamplayu nie ogarnia i wtedy juz nici z wygranej chyba ze inne linnie sobie poradza a ty bedziesz tylko utrzymywal swojego carry od bezsensownej smierci. Nie jestem zadnym dobrym graczem i pewnie zaraz poleca hate-y na mnie typu "najpierw wyjdz z silvera to pogadamy" badz "wypier*alaj noobie" i rozne inne.

Tak czy inaczej podzielilem sie moja opinia na ten temat ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Do kierowania samemu to raczej nie. Owszem, można bardzo pomóc w wygraniu meczu, ale dużo zależy od naszego adc. Support ciekawa linia, wcale nie jest łatwo, trzeba wyczuć kiedy grać agresywnie a kiedy defensywnie co wcale nie jest proste. Ja tam uwielbiam tylko support Janną, innymi postaciami niekoniecznie. :P

Opublikowano

Nie chodzą na suppa, bo mimo wszystko to jest troche nudne, poza tym supp często nie robi zbyt dużych obrażeń. Jak dla mnie to z*******e uczucie wykreować adc;] 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...