Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet skryptow dla vip

pelik97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje osoby ktora za 10 zł paysafecard zrobi mi paczke skryptow ktora dzialaja. Poprostu folder script zeby wszystko dobrze bylo wgrane . w szczegolnosci vayne i draven i miderów . Mam Vip . O kontakt prosze na pw :)

Opublikowano

Kolejne gowno na bolu....

A samemu grac to nie łaska ? ;]

Ty jesteś za przeproszeniem jebn*ęty? nie wiem czy wiesz na jakim forum jesteś, i do czego ono służy. A jak masz problem z tym że gra na bolu to się wgl nie udzielaj.

Opublikowano

Kolejne gowno na bolu....

A samemu grac to nie łaska ? ;]

MPCForum - Multi Player Cheats Forum . Troszke angielskiego, może wkońcu się czegoś nauczysz :)

To nie poczta :)

Pozdrawiam.

@Edit 

Niby Commynity, ale większość i tak uznaje to za Cheats ;)

A to forum za źródło pomocy i cheatów ;)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

MPCForum - Multi Player Cheats Forum . Troszke angielskiego, może wkońcu się czegoś nauczysz :)

To nie poczta :)

Pozdrawiam.

@Edit 

Niby Commynity, ale większość i tak uznaje to za Cheats ;)

A to forum za źródło pomocy i cheatów ;)

już nie cheats, nie :) aczkolwiek zgadzam się. nawyki pozostają i skoro jest tu dział BoL'a można w nim o nim pisać

Witam poszukuje osoby ktora za 10 zł paysafecard zrobi mi paczke skryptow ktora dzialaja. Poprostu folder script zeby wszystko dobrze bylo wgrane . w szczegolnosci vayne i draven i miderów . Mam Vip . O kontakt prosze na pw :)

kasa kasa kasa.....poproś a zrobię Ci to za darmo. może przy okazji udostępnie to tutaj dla wszystkich.

btw serdecznie polecam :

http://scriptstatus.net/

jeśli paczka ma się pojawić to będzie zapewne w okolicach godziny 15 :)

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...