Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - czemu rośnie liczba botów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnim czasie zauważyłem że pojawiają się coraz to nowsze cheaty w metinie oraz coraz więcej osób z ich korzysta. Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy metin lub inne gry tego typu będą kiedyś wolne od cheterów i będzie można sobie spokojnie pograć.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Raczej nie, im lepsze zabezpieczenia tym lepsze cheaty łamiące te zabezpieczenia.

Jak dla mnie globale nigdy od cheaterów się nie uwolnią.

Dodatkowo można na tym sporo zarobić. ;)

Opublikowano

Ponieważ administracja prawie każdego serwera ma wyjeb*** na to czy ktoś czituje czy nie i nie banują za to.

Każdy wie że czit to ułatwienie gry.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ponieważ administracja prawie każdego serwera ma wyjeb*** na to czy ktoś czituje czy nie i nie banują za to.

Jak nie banują?

GM'i latają po mapach praktycznie cały dzień - niektórzy otrzymują PW od GM'a z pytaniem, niektórzy z mostu bana + jeszcze HS może logi

wykryć. 

Metin nigdy nie będzie wolny od cheaterów, ostatnio dowiedziałem się, że m2bob nie wysyła logów - hehe. ^_^

Przynajmniej według mnie, ludzie sobie odpalają tam exp bota na grupki(tak jakbyś normalnie expił) i po tygodniu bana nie dostają, jak GM tego tylko

nie ogarnie/nie zobaczy to możesz sobie cheatować na takiej opcji ile wlezie. ;d

Opublikowano

Czy ty wiesz jakie obowiązki ma GM i TGM ? Ja tak ponieważ na serwerach takie funkcje przyszło mi pełnić. GMowie pracują, biegają i łapią cziterów. Problemem i tematem jest ich duża ilość.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

dziwne to trochę, bo jakoś nie widzę tutaj cheatów powiedzmy do takiego Aiona, WoTa, LastChaos i tak dalej ... :P

Bo akurat mpc wyrosło głównie na metinie :P

Opublikowano

gościa z m2bobem trochę trudno zbanować, ponieważ jest tam opcja automatycznej zmiany CH gdy jakaś postać sie nawinie w pobliżu, inaczej miałbym bana za banem :P

Opublikowano

Czemu rośnie liczba botów i innych wspomagaczy? Odpowiedź jest banalna - ludzie są coraz bardziej leniwi i tyle.

Dzięki nim jest szybko, łatwo i przyjemnie. Można coś zostawić na kilka godzin, przychodzisz i gotowe ;)

Opublikowano

Według mnie liczba cheaterów rosnie ponieważ:

-Ktos ma cheaty to on żeby nie być gorszy chce też je mieć,

-Ułatwianie gry,

-Szybsze nabijanie levela bądź szybszy drop itp..

Myślę, więc jestem.

6Omf1vs.jpg

Opublikowano

Czity były i będą zawsze, nie da się tego zablokować w 100%. No chyba, że stałoby 500osób na każdym kanale i wszystkich pilnowało :v

Ale i tak gorsze ścierwo to złodzieje :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Dziękuję za wasz udział w dyskusji. Zamykam temat, jako iż jestem autorem i zadowoliła mnie liczba wypowiedzi. Proszę o przeniesienie do kosza w terminie kilku dni.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...