Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcecie zobaczyć na serwerze pvp?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

d4n napisz na skype marcingolenia2 przyjme cie pod moje progi.

Ale ty wiesz o tym że ja u cb dupy nie ruszę? Cały mój 3 (za niedługo 4) osobowy team siedzi od 21:00 do 02:00 na serwerze, ja zajmuję się ciągle plikami i spolszczeniem wszystkiego, robimy całość od 0, dzisiaj poszedłem spać o 01:30, a wstałem o 04:30 i do tej pory pracuję. Więc nie denerwuj mnie i daj w spokoju robić serwer. Jak chcesz to podaj ip na pw, zobaczę czy to jest wgl warte mojej uwagi. Dodatkowo nie chcę cię obrazić, ale wnioskując po twoim sposobie pisania, nie masz więcej niż 12 lat.

A tymczasem naprawiliśmy nierówność na spawnie (trzeba było budować 3/4 spawna od nowa)! Mamy także stałą maszynę! Jest to pakiet bedrock z fiberhostu, więc mamy aż 1000 slotów bez lagów :D

+ kolejne ss'y :)

2vkymh4.png

25878km.png

!!! UWAGA !!!

Poszukujemy YT'bera, który w przyszłości będzie nagrywał z serwera + kogoś, kto dobrze zna php, do dokończenia strony serwera (trzeba pozmieniać kilka rzeczy)

Wynagrodzenie - dogadamy się :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Kolejna dawka informacji! Jestem w trakcie kończenia autorskiego rankingu na serwer :D mam do was pytanie. Czy chcecie, żeby można było do rankingu dodać pkt/zabójstwa lub odjąć śmierci w item shopie lub na evencie jako nagroda?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

Kolejna dawka informacji! Jestem w trakcie kończenia autorskiego rankingu na serwer :D mam do was pytanie. Czy chcecie, żeby można było do rankingu dodać pkt/zabójstwa lub odjąć śmierci w item shopie lub na evencie jako nagroda?

Tak. Ale tylko na evencie bo w IS niektórzy bd wydawać grubą kasę pewnie żeby to kupić

Opublikowano

Tak. Ale tylko na evencie bo w IS niektórzy bd wydawać grubą kasę pewnie żeby to kupić

Hmmm, zaproponujcie fajny pomysł na event, w którym chętnie wzięlibyście udział :) myślałem nad eventem parkour na start serwera. Pewnie większość z was pomyśli "Event parkour na start serwera pvp?! Dobrze się czujesz???" jednak mam na to prostą odpowiedź. Chcę, żeby ci którzy nie są koxami pvp, też mieli szansę coś wygrać :)

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada :) może się udać ale dodaj jeszcze jakiś autorski system lvli czy jakieś coś w tym stylu :P

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada :) może się udać ale dodaj jeszcze jakiś autorski system lvli czy jakieś coś w tym stylu :P

Będzie :)

Poszukujemy budowniczego!!!

Wymagania:

- 14-15 lat

- znajomość ortografi, interpunkcji

- znajomość komend world edita

- dużo czasu wolnego

- uprzejmość

- bycie ogarniętym

- pracowitość

- ładne i duże budowle

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

Co do serwera, żeby serwer pvp wypalił potrzebujesz dobrych pluginów i ogarniętej reklamy, ponieważ raczej nikt nie chce grać na serwerze pvp z 5-15 osobami!

Jeżeli szukacie pomocy na serwer zapraszam na ten temat:

1397802332-U215643.png­

s

Opublikowano

Autorskich rozwiązań 

Brak tzw. Pay2Win

Już o tym pisałem. Serwer nie będzie pay2win, najlepszy VIP dostanie max diaxowe prot 3 unb 1 + mieczyk 4/1 + łuk 2/1 + coś ode mnie :) legendarne itemy (prot 7 itp) będą do wygrania na eventach dla wszystkich i nie będzie ich w itemshopie. Co do autorskich rozwiązań to będzie ich kilka, z których tylko 1 widziałem daawno temu na pewnym serwerze pvp :P

Co do serwera, żeby serwer pvp wypalił potrzebujesz dobrych pluginów i ogarniętej reklamy, ponieważ raczej nikt nie chce grać na serwerze pvp z 5-15 osobami!

Jeżeli szukacie pomocy na serwer zapraszam na ten temat:

1397802332-U215643.png­

s

Wiem, przemyślałem to. Dlatego zorganizowałem reklamę i napisałem 2 (3?) dni temu w temacie "szukam/zostanę adminem".

Opublikowano

@ reff

Opublikowano

@ ref

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ ref

Opublikowano

ranking pvp gildie

Ranking będzie i to porządny. Gildii nie będzie (claimowanie spawna itp) ale będą sojusze :)

­

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

Napewno musi byc fajna administracja ;-)

Będzie :)

Ja bym wolał serwer na modach :) .

Nie dotyczy pytania, zbędny spam, poleciał report.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...