Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] RayesMT2

adiskan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w tej chwili jest kpina z graczy, takie ścierwa* wstawiać tutaj? Bez przesady... Nie polecam.

* ze wskazaniem na grafikę

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń tą całą grafikę znajdz sobie grafika albo kogokolwiek co za darmo lub do 100 zł zrobi CI ładne belki / ramki.

Wtedy prezka bedzie przejrzysta, czytelna.

Przeleciałam tą prezkę 2 sekundy . Nie chciało mi się czytać ani patrzeć co tam macie na serwerze.

Zróbcie od nowa :) ( Moja sugestia)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Chciałam Wam tą prezentację uratować składając podanie na grafika, ale po czymś takim:

Podejście Administratora na "poziomie".

Powodzenia z serwerem, bo 2 osoby testujące, na pewno wykreują Wam zero bugów. (;

Nie polecam serwera team to dzieci. No i chyba znam jedną osobę która jest w teamie.

Opublikowano

Droga administracjo, Wam nie przeszkadza ta czarna czcionka i to tło na "belkami"?

Okropne, już nawet do serwera się nie odnoszę,bo liczy się pierwsze wrażenie. A tutaj nic nie zrobiło na mnie wrażenia.

Opublikowano

Co do serwera:
1. Administracja jest totalnie nie zgrana ze sobą, i każdy robi to na co ma ochotę.
2. Administracja ma zerowy kontakt z graczami ( którzy odchodzą z dnia na dzień. W chwili obecnej z 200 graczy online zrobiło się 40, ale co tam.)
3. Od 3 dni nie działa forum, na podanym tsie nie ma publicznego kanału, przekaz informacji między teamem a graczami jest znikomy - od 2 dni na serwerze są ciągłe problemy.
4. Administracja nie ma zielonego pojęcia o tworzeniu serwerów.
5. Administracja spawnuje EQ z navi graczom.
6. Administracja za każdym razem kiedy nie wie co zrobić gdy pracują nad plikami, robi reset postaci do 0. (ciekawostką jest to, że dodanie nowego setu broni i zbrojek skończyła się całkowitym resetem kont)
7. Serwer ma znikome zabezpieczenia . Ddosy i włamania to już codzienna rutyna.
8. Niezapowiedziane przerwy techniczne trwające średnio od 5 minut do 6 godzi (czasami 12, jak admini idą spać wieczorem i wracając ze szkoły przypominają sobie o włączeniu serwera)
9. Serwer ma mnóstwo bugów, w sumie to trudno wymienić jakąś rzecz, która nie byłaby zbugowana.
10. Całkowity brak balansu między postaciami.

Wystarczy? 

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

O ja jaka prezentacja xD Nie no zachęcająca. powodzenia.

Widzę że ktoś z administracji fanatic więc nic dobrego nie będzie xD

Opublikowano

Nie polecam , grałem parę dni postać od nowa musiałem robić z 6 razy bo ciągle coś usuwali itd. Nic nie potrafią ogarnąć :/ z dobrego pomysłu zrobili totalna porażkę 

Opublikowano

+ za same chęci oczywiście, teraz wstawili takie gówno, a kto wie, może za rok wrócą z serwerem na którym będzie masa graczy, od czegoś trzeba zacząć. i wiadomo wstawiając taki serwer na rynek Prywatnych Serwerów Metin2 to muszą się przyszykować na ostrą krytykę ponieważ jakość Prezentacji co w większości ma bardzo duży wpływ na to czy gracz zostanie przyciągnięty na serwer tutaj niestety - i pewnie wrócą pracować nad serwerem dalej, jak wrócą z dopracowanym i lepszą graficznie prezentacją to na pewno już będzie można się jakoś wypowiadać na temat tego co stworzyliście.

Pozdrawiam JuicyPussy B)

Opublikowano

Eee... ja świetnie rozumiem że od czegoś trzeba zacząć, ale wklejenie kilku ss zrobionych klawiszem na klawiaturze to już jakaś katorga. Poza tym serwer nie wnosi nic nowego w społeczność Metin2.

Jak dla mnie to nawet poniżej dna, bo na dnie to za wysoko notowany okazałby się wasz serwer,technik,grafik oraz reszta teamu która robi co chce.

Nie polecam !

Opublikowano

No jest ;) startują 29 Grudnia :D trochę poczekamy ale prezentacja wygląda magicznie tak samo jak serwer. Wbije z gildą ok.280 osób :D:D hehe

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

No jest ;) startują 29 Grudnia :D trochę poczekamy ale prezentacja wygląda magicznie tak samo jak serwer. Wbije z gildą ok.280 osób :D:D hehe

Idź na łyżwy lepiej.

Polecam serwer super fajny i miła administracja potrafią pisać do mnie w 5 na raz na GG i truć d***

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...