Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] RayesMT2

adiskan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ojj no co ty nie przesadzaj maszyn nie utrzyma tylu osob nie bd gdzie sie ruszyc w m1 xD  az cale 5 osob xD

prezentcja pskudna i nie polece tego syfu

Zrob lepszy serwer kolego potem wal hejty ,ale jak chcesz mogę ci inaczej to wytłumaczyć :)

Opublikowano

Zrob lepszy serwer kolego potem wal hejty ,ale jak chcesz mogę ci inaczej to wytłumaczyć :)

Co wy tu zrobiliscie oprocz jebnięcia terenzo/derina v2 i tyle ?

Opublikowano

Nie dość, że technik to jakiś no name, w dodatku ma 0 umiejętności to jeszcze ( sądząc po wypowiedziach w prezentacji i samym opisie serwera ) administracja ma po 14 lat. Wy nawet nie potraficie zbudować zdania poprawnego gramatycznie...

Znalezione na pewnym forum.

SS :

1.http://scr.hu/12wm/020tz

2.http://scr.hu/12wm/niivt
( Dużo ten wasz technik potrafi ;f )

Sorry, ale jestem na NIE.

PS.Technik tak dobry jak i ta prezentacja.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Patrząc na nick można stwierdzić jedno.

Nie podoba się to po kij się udzielasz ? Uj Ci do tego co ja potrafię, sam jesteś 0.

To tyle, pozdrawiam...

administracja ma po 14 lat

Jeżeli tak uważasz to zapraszam na TS'a, tam sobie wyjaśnimy..

Opublikowano

Grafika to chyba największy plus tego serwera. Ale jak na nią nie patrzeć to prezentacja nic ciekawego nie przedstawia. W tych czasach jak chcecie dostać chociaż 5 osób to trzeba się troche postarać. I do tego serwer Medium/Hard a skille na P dostajemy od razu - Gratulacje. Niczym nie nie zachęcił ten serwer, a raczej mnie rozbawił i pokazał, że jednak z czasem prezentacje są coraz gorsze.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Profesjonalnie zrobiona  prezentacja , brak reklam na YT , strona którą widze już po raz 10  plus  chociaż taki dla was ze grafike jej zmieniliście.

Powodzenia lecz przy 50 osobach + jeżeli serwer sie utrzyma to będzie dobrze ;)

Opublikowano

No, zapowiada się mega serwer.
Grafikę robiła koleżanka, która również nie zna formatów grafiki- tak sądzę :D

Powodzenia, bo poza umiejętnościami to Wam się przyda najbardziej. 

Opublikowano

Hu*j w grafike spojrz ktos jak sklecony jest temat, albo dziecko 15lat, albo kolo po podstawowce 100%. 

Gimbaza w administracji = Porazka

Cytuje " Trzeba liczyć na to że będzie trzeba poświęcić dużo czasu na to ,aby wyexpić taki poziom  :)"

"Na naszym serwerze zdobywanie yang będzie trochę prostsze niż na innych ponieważ ułatwiamy wam drop yang że jak będziecie mieli 10lv to już chociaż 5kk będziecie mieli,lecz robienie itemów na naszym serwerze nie będzie za proste  :)"

Czytajac to myslalem ,ze ktos se jaja robi... ,ale jednak nie (malo brakowalo, a bym sie poszczal).

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Zapowiedź na pewno zachęci rzeszę graczy do gry na waszym serwerze..

Ludzie.. gdzie wy macie oczy? Ja rozumiem, że można coś robić szybko, ale, żeby od****ć żeby było? Nie wiem jak admin, ktokolwiek kto tam rządzi mógł zezwolić na takie coś. Jeśli zezwolił to widać jakie ma podejście. Po tej 'zapowiedzi' serwer prezentuje totalnie dno. 

Opublikowano

To jest hamachi tak ? :D tak sądze po tej prezentacji ;) 

Nie dziękuje sama prezentacja odstrasza a sam serwer pewnie też nic ciekawego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...