Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palec

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam dość duży problem wczoraj sam nwm jak przygniotlem duży palec w prawej nodze bardzo bolał od wczoraj jest dość czarny obrzękniety i spuchl.nie ma opcji o normalnym chodzeniu ale to dopiero 2 dzień chce bardzo obejść się bez lekarza bp wiem ze wsadzi w Gips a to nie wchodzi w grę. I tu moje pytanie czy on zrosnie sie sam i bd mógł normalnie chodzić? Jak tak to po jakim czasie dodam że mg nim zginąć normalnie tylko troszkę boli tak lekko.czy zrosnie sam nawet jeśli to przemieszczenie ? Kiedy bd normalnie chodził? Dodam że smaruje altacetem.nie piszcie o lekarzu tylko kiedy i czy bd normalnie chodził.pozdrawiam!

Opublikowano

Jeżeli możesz nim ruszać to oznacza, że nie jest złamany. Ciężko stwierdzić kiedy to minie, ale raczej powinieneś później normalnie chodzić. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Witam, z tej strony doktor tripipi.

Bardzo dobrze, że napisał właśnie tutaj o swoim problemie, nasze forum specjalizuje się w takich przypadkach.

Niestety ale jeśli Pana palec poczerniał niezbędna będzie amputacja w celu uniknięcia rozpowszechnienia się gangreny na Pana ciele. Może Pan wykonać zabieg w domu, w tym celu uda się Pan do kuchni po nóż, następnie do barku po spirytus. Jeśli posiada Pan węgiel w domu to super, będzie musiał Pan rozgrzać nóż do czerwoności i uciąć palucha.

Pozdrawiam, lekarz MPC...

Rusz 4 litery i idź do lekarza, a nie siedzisz z bolącym i opuchniętym paluchem i ciśniesz posty w internecie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

K***a pytam poważnie ile czasu tak waszym zdaniem minie zanim zacznę chodzic

a ja się kur.. pytam czy jesteś na tyle głupi i nie zrozumiałeś co on właśnie napisał. To nie forum na temat medycyny, wiec rusz tą swoją d*** i do lekarza, bo naprawdę stracisz tego palca

Opublikowano

36107285419436747698.jpg

Mniej więcej tak to wygląda. Pytasz się ludzi którzy z dziedziny medycyny wiedzą co wziąść na ból głowy/dupy..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Idz do lekarza, dostaniesz jakas masc lub gips w prezencie.

jak nie chcesz to zostan w domu i zaczekaj az palec bedzie bardziej bolec i bedziesz musial go amputowac.

Pozatym to od kiedy MPCForum jest o medycynie?

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...