Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto.... zacząć?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł siemano mr HITU rapuje :D

Dobra do tematu, warto zagrać w Dotę 2? Lol mi się troche przejadł jak nie ma jeszcze sezonu 5 :C chciałbym se w jakąś inna moba pograć.

Mam pare pytan.

Tam się niszczy jakies inhibitory czy nexusy xD?

Są miniony i dostaje się golda?

Jest pokazana ilosc MMR ? dokładna

Są tam jakies rozgrywki rankingowe? Jak tak od którego levela

i dlaczego warto w to grac :P

Są turnieje lcs jak w lolu?

Legenda
Opublikowano

Nie inhibitor a koszary, nie nasus na acient, chyba proste, że za creepa masz złoto, mmr pokazuje dokładną ilość pkt np. 4022, rankedy od 13lv i nie warto grać bo jeżeli w LoLu nie masz diamentu to w docie sobie nie poradzisz. A serio to jak ja Ci mam powiedzieć czy warto jak to ty musisz sprawdzić. Turnieje są, z x10 pulami nagród niż w LoLu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie inhibitor a koszary, nie nasus na acient, chyba proste, że za creepa masz złoto, mmr pokazuje dokładną ilość pkt np. 4022, rankedy od 13lv i nie warto grać bo jeżeli w LoLu nie masz diamentu to w docie sobie nie poradzisz. A serio to jak ja Ci mam powiedzieć czy warto jak to ty musisz sprawdzić. Turnieje są, z x10 pulami nagród niż w LoLu.

Aha. Pomozsz mi w jednej opcji? Własnie sobie zagrałem rundę na botach i kamerka mi latała po całej mapie. Nie widziałem opcji stałej kamery. Podasz mi jakim klawiszem można dać kamerę na bohatera własnego?

I są Bot of DOta2?

Opublikowano

Czyli za wygrane Worldsy dostaje sie 10 mln dolarów?

Legenda
Opublikowano

Czyli za wygrane Worldsy dostaje sie 10 mln dolarów?

Wygrani na ostatnim The International wygrali 11mln dolarów i każdy z nich zajmuje pierwsze pięć miejsc najbogatszych e-sportowców. W dodatku random, który został na łapanke dobrany do jednego z lepszych drużyn plasuje się w top20 po jednym udziale w turnieju.

Opublikowano

Dodam jescze ze nie ma zadnych adc ap apc czy co to tam jeszcze jest, sa runy tylko takie, ktore dodaja CI np. maksymalna predkosc ruchu, nagroda (gold i exp), podwojne obrazenia, iluzje..
A carry moze byc kazdy bohater jesli sie nim dobrze zagra. (Raz widziałem voida supportujacego chena o_O)

Legenda
Opublikowano

I nie zawsze musi być dżungla. Na midzie może być każdy, nie ma jak w lolu "tylko ap".

Talon, Zed nie są postaciami AP, a ten drugi jest bardzo często grywany.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś wie, ale można mieć kamerę żeby latała za bohaterem, trzeba po prostu kliknąć 2x na portret bohatera, ale to nie jest kamera stała.

Opublikowano

nie warto grać bo jeżeli w LoLu nie masz diamentu to w docie sobie nie poradzisz. 

Aha.. Dota to nie lol, jeden może mieć w Docie nawet 7000 MMR a w lolu być w brązie V a drugi na odwrót. Nie pisz więcej bzdur, proszę..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Graja w to same d*bile którzy poddają się w 5 minucie, 0 komunikacji, 0 taktyki, gra nie jest trudniejsza od lola, jest strasznie łatwa, graja w to same ruskie (tak na każdym serwerze), zawsze znajdzie się ktoś w drużynie który nic nie ogarnia a wszystkich wyzywa po kolei, bany w tej grze są śmieszne (nie dostajesz itemków podczas niego, ale tak na prawdę na itemek masz z 1% szansy że dropnie, to też powodzenia i dlatego każdy wyzywa, wychodzi)  Na czacie Polski wszyscy spamują, wyzywają, piszą specjalnie jak debile bez ortografii, 0 kultury :)

Nie polecam, jak nie masz z kim grać to nie graj sam bo strata nerwów i czasu

(Mam w tym szicie 1400 godzin, i wiem co mówie) :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Graja w to same d*bile którzy poddają się w 5 minucie, 0 komunikacji, 0 taktyki, gra nie jest trudniejsza od lola, jest strasznie łatwa, graja w to same ruskie (tak na każdym serwerze), zawsze znajdzie się ktoś w drużynie który nic nie ogarnia a wszystkich wyzywa po kolei, bany w tej grze są śmieszne (nie dostajesz itemków podczas niego, ale tak na prawdę na itemek masz z 1% szansy że dropnie, to też powodzenia i dlatego każdy wyzywa, wychodzi)  Na czacie Polski wszyscy spamują, wyzywają, piszą specjalnie jak debile bez ortografii, 0 kultury :)

Nie polecam, jak nie masz z kim grać to nie graj sam bo strata nerwów i czasu

(Mam w tym szicie 1400 godzin, i wiem co mówie) :)

Czy twoje mmr to 1000? Bo nawet w 2,5k nie trafia się "0 taktyki, 0 komunikacji". I nie jest to strasznie łatwa gra : )

graphic.png

Opublikowano

Nie warto ja już mam dość tych jebanych rusków/turków tak się nie da grać. Kiedy zaczniesz grać "normalne" gry nie będzie gry bez afk ja się przy tej grze bardziej wkurwiam niż przy lolu dlatego odradzam.

Jeżeli chodzi o haxy to nie ma ich, przecież to Valve ;)

Jesteś głupi czy udajesz?

1330007971-U359964.png

Legenda
Opublikowano

Nie warto ja już mam dość tych jebanych rusków/turków tak się nie da grać. Kiedy zaczniesz grać "normalne" gry nie będzie gry bez afk ja się przy tej grze bardziej wkurwiam niż przy lolu dlatego odradzam.

Jesteś głupi czy udajesz?

Bo jak się nie umie grać to trafia się na takich noobów. U mnie na 5.5k nie ma mowy o takich podludziach. Cheatów nie ma, a wasze głupie gadanie, że są to tłumaczą wasz no skill, a wy nie umiecie się z tym pogodzić.

Opublikowano

Bo jak się nie umie grać to trafia się na takich noobów. U mnie na 5.5k nie ma mowy o takich podludziach. Cheatów nie ma, a wasze głupie gadanie, że są to tłumaczą wasz no skill, a wy nie umiecie się z tym pogodzić.

Mam 10 lvl i nie wytrzymam do 13 lvl ponieważ mam dość użerania się z ludźmi którym NIE DA SIĘ wytłumaczyć jak działa np ult abadona i się wbijają i dają tylko free fragi. A co do cheatów chodziło mi o argument.

przecież to Valve ;)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Tylko jak Ci się ruskie trafią to ja dziękuje, jedno mnie denerwuje. - ciągłe wychodzenie z gier, nawet na wysokim poziomie, a co za tym idzie, wychodzenie reszty drużyny ...

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Tylko jak Ci się ruskie trafią to ja dziękuje, jedno mnie denerwuje. - ciągłe wychodzenie z gier, nawet na wysokim poziomie, a co za tym idzie, wychodzenie reszty drużyny ...

Przyjęło się, że jeśli jedna osoba z drużyny A wyjdzie z gry to jest ona już skazana na porażkę. 

­

Opublikowano

Uciągnie ,ponieważ jest dobry ;p

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...