Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zalogować się na minecraft

DzikiBanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się zalogować do gry.Wchodzę na strone minecraft.net wpisuje passy i pisze Oops, unknown username or password. If you are logging in with a Mojang account make sure to use your e-mail address as username Podobnie pisze przy logowaniu się do gry.

Kupiłem to konto na alegro legelnie od gościa który posiada własną firme.

I on nic nie mówił że może wystąpić coś takiego

Opublikowano

Skoro kupiłeś od kogoś, to jest możliwość, że Cię oszukał.

Najlepiej kupić GiftCode z oficjalnej strony minecrafta, może i są tańsze oferty ale tam jest pewność 100%, że Cię nie oszukają :).

Opublikowano

Podaj adres email zamiast nazwy użytkownika.

NO właśnie tylko zapomniałem zmienić adres email 

Skoro kupiłeś od kogoś, to jest możliwość, że Cię oszukał.

Najlepiej kupić GiftCode z oficjalnej strony minecrafta, może i są tańsze oferty ale tam jest pewność 100%, że Cię nie oszukają :).

Po pierwsze zmieniłem hasło po drugie to konto miałem już 8 miesięcy więc po co miał by mnie oszukiwać.Może ten problem jest ze strony Mojangu

Opublikowano

NO właśnie tylko zapomniałem zmienić adres email 

Po pierwsze zmieniłem hasło po drugie to konto miałem już 8 miesięcy więc po co miał by mnie oszukiwać.Może ten problem jest ze strony Mojangu

To, już masz po koncie, skoro nie zmieniłeś E-mailu, z obecnego na swój, teraz sprzedawca wystarczy, że miał email i jeszcze jakieś tam dane i mógł na spokojnie swoje sprzedane konto odzyskać (Mógł napisać do Supportu w celu odzyskania swojego konta). Zmienienie adresu Email, to podstawa przy kupnie.

Opublikowano

To, już masz po koncie, skoro nie zmieniłeś E-mailu, z obecnego na swój, teraz sprzedawca wystarczy, że miał email i jeszcze jakieś tam dane i mógł na spokojnie swoje sprzedane konto odzyskać (Mógł napisać do Supportu w celu odzyskania swojego konta). Zmienienie adresu Email, to podstawa przy ku

Jaki ze mnie debil ***** ***

Ale też mogę się z nim jakoś skontaktować co nie ?

Opublikowano

Jaki ze mnie debil ***** ***

Ale też mogę się z nim jakoś skontaktować co nie ?

No tak, ale sam wiesz jaką masz szanse na odzyskanie ? Moim zdaniem trzeba było zmienić w czas e-mail.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może spróbuj napisać do mojangu. Chociaż wątpię, ale zawsze można napisać.

Jeżeli kupiłeś konto to marne szanse, jeżeli gift code to ja bym pisał.

Tak, wiem że na 99% kupił konto, ponieważ napisał "Kupiłem to konto na alegro legelnie od gościa który posiada własną firme." Ale zawsze warto się upewnić :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mojang tu nie pomoże. Na meila Twojego przyszedł rachunek za transakcje itp. Zrób ss, zgłoś tego gościa i napisz do allegro (pokaż im ten rachunek). Oni powinni Ci pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...