Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec niewykrywalnosci cheatow?

BaronQ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sie was zapytać co sądzicie o dzisiejszej fali banów wielu płatnych cheatów. Wykryte zostały między innymi Aimware, AtraizenMod i uważany za jednego z najlepszych SubtleAim. Czy powoli zbliża się koniec niewykrywalnych cheatów? Autorzy zapewniali z cheaty napisane w ring0 nie mogą być wykryte, a jednak.

Opublikowano

Możesz podesłać jakieś dokładniejsze info o tym?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Witam. Chciałbym sie was zapytać co sądzicie o dzisiejszej fali banów wielu płatnych cheatów. Wykryte zostały między innymi Aimware, AtraizenMod i uważany za jednego z najlepszych SubtleAim. Czy powoli zbliża się koniec niewykrywalnych cheatów? Autorzy zapewniali z cheaty napisane w ring0 nie mogą być wykryte, a jednak.

Oczywiście, że autorzy cheatów ring0 zapewniali, że nie mogą być wykryte, a co mieli pisać? "Oj na chwile obecną nasz hack jest niewykrywalny bo to ring0 ale zapewne za 3 tygodnie będzie detected, mimo to zachęcamy do kupna" 

Obecnie najlepszym wyborem, jeżeli chodzi o hacki są private buildy, najlepiej żebyś tylko ty miał do niego dostęp.

Opublikowano

Racja, na moje powinno sie pisac informacje o najnowszych cheatach do GO do Valve.

Im mniej cheaterów tym lepiej, przyjemniej grać.

Opublikowano

Ojj... Myślę że to nie koniec ;/ Ktoś zrobi Anti - Cheata to inny zrobi haxa z obejściem... 

Opublikowano

x22 też miało detekcje .

Jasne że to nie koniec mój kolega który piszę cheaty po prostu wyłączył je na 2 dni i nikt nie dostał vaca .

Pewnie prywatne cheaty też bez vaca 

x22 aimware + inne gówna mają którąś z rzędu detekcje w tym roku 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Śmieszy mnie ciągle fakt o ludziach, piszących tutaj teksty typu "im mniej oszustów, tym lepiej" - a to forum o hack'ach. :) Także nie wiem co tutaj robicie. Po drugie, dałbym sobie rękę uciąć że gdybyście mieli możliwość skorzystania z haxa, za małą cenę albo nawet bezpłatnie ze 100% pewnością że jest undetected, napierdalalibyście w tą klawiaturę tak żeby się dymiła. :) 

Co do topicu, są setki niewykrywalnych (prywatnych) haxów do CS'a. Tak jak już gdzieś pisałem, nie są one upubliczniane tak bardzo, bo wiadomo że znajdzie się jakiś idiota, który wyśle to do Volvo - a reszta to już tylko kwestia czasu. Dziwicie się że x22 i inne znane nam haxy zostały wykryte? Ja niezbyt, ich popularność, dostępność i możliwość znalezienia ich po wpisaniu hasła w Google przyczyniło się do tego, że stały się detected. :P x22, aimware zaczną pewnie i tak niedługo normalnie funkcjonować w CSie ze statusem UNDETECTED, ino stracą dużo na zaufaniu. :)

.

Opublikowano

Śmieszy mnie ciągle fakt o ludziach, piszących tutaj teksty typu "im mniej oszustów, tym lepiej" - a to forum o hack'ach. :) Także nie wiem co tutaj robicie. Po drugie, dałbym sobie rękę uciąć że gdybyście mieli możliwość skorzystania z haxa, za małą cenę albo nawet bezpłatnie ze 100% pewnością że jest undetected, napierdalalibyście w tą klawiaturę tak żeby się dymiła. :)

Co do topicu, są setki niewykrywalnych (prywatnych) haxów do CS'a. Tak jak już gdzieś pisałem, nie są one upubliczniane tak bardzo, bo wiadomo że znajdzie się jakiś idiota, który wyśle to do Volvo - a reszta to już tylko kwestia czasu. Dziwicie się że x22 i inne znane nam haxy zostały wykryte? Ja niezbyt, ich popularność, dostępność i możliwość znalezienia ich po wpisaniu hasła w Google przyczyniło się do tego, że stały się detected. :P x22, aimware zaczną pewnie i tak niedługo normalnie funkcjonować w CSie ze statusem UNDETECTED, ino stracą dużo na zaufaniu. :)

To niestety już forum community, a nie cheats (:C). Jednak nawet dobrze, bogate silvery zaczną pokazywać swojego prawdziwego skilla.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o moje zdanie na ten temat to zapewne mam takie same jak 99% normalnych graczy CS:GO, bardzo dobrze, że valve w końcu coś z tym robi bo czasami ilość cheatów przekraczała wszelkie granice -.- ale dzisiaj i tak podczas meczu w przeciwnej drużynie było 2 haxerów

Opublikowano

@kyfler Nigdy bym nie użył cheata. Nawet jeśli byłby undetected.

Znaczy pewnie wtedy sprzedałbym go za grube miliony, ale na pewno nigdy hacka bym nie użył.

To forum już nie jest o cheatach.

Osobiście uważam, że hacker to podgracz. Nie rozumiem ich logiki. Gra na cheatach nie może dawać funu, bo nie jest wyzwaniem, cheaterów nikt w grach nie lubi, a tylko mogą stracić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR Tak czy siak, chciałbyś na nim zyskać. Czy to już nei czyni cię podgraczem? Bo sprzedając go, nawet za te wymarzone grube miliony - przyczyniłbyś się do rozprzestrzenienia. Z zaobserwowanych sytuacji, jakich jestem świadkiem - dla cheatera organizowane cup'y na ESLu czy innych ligach, to dość niezły zarobek. :) Zbierając 5 cheaterów można wygrać każdego cup'a (znam to z Coda 4 :)). 

.

Opublikowano

To niestety już forum community, a nie cheats (:C). Jednak nawet dobrze, bogate silvery zaczną pokazywać swojego prawdziwego skilla.

Chciałbym dodać iż sam lord makin wspomniał że o cheatach nie zapominamy i te forum nadal będzie o cheatach .

Jeśli offtop to usuńcie thx .

Ale nie da się po polsku przetłumaczyć 

Ex Lider Counter-Strike

Pasjonat
Opublikowano

Jest jeden z*******y esp+trigger niewykrywalny jeszcze i długo nie będzie pewnie. Ale niestety płatny dość dużo (faded coder)

.

Opublikowano

jebiecie głupoty no ale mpc forum, https://www.youtube.com/watch?v=Y0mx5XlIsDQświeży film, vacbana nie ma.

https://www.youtube.com/watch?v=CyfmVh8OAqw== trigger

https://www.youtube.com/watch?v=2MnMlEfINjo== aim na rage ofc to wyżej też.

global elite w cs;go :) nie na rage setach ofc ale jest ;).

@Patryk18512

x22 miało detekcji w c**j i jeszcze wiecej, siedze dlugo w csie czitach etc.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

@RADTOR Tak czy siak, chciałbyś na nim zyskać. Czy to już nei czyni cię podgraczem? Bo sprzedając go, nawet za te wymarzone grube miliony - przyczyniłbyś się do rozprzestrzenienia. Z zaobserwowanych sytuacji, jakich jestem świadkiem - dla cheatera organizowane cup'y na ESLu czy innych ligach, to dość niezły zarobek. :) Zbierając 5 cheaterów można wygrać każdego cup'a (znam to z Coda 4 :)). 

No wiesz. Samo założenie, że istniałoby coś takiego jak niewykrywalny cheat jest głupotą, ponieważ po jego sprzedaży wyciekłby i nie byłby niewykrywalny, więc nie ma czegoś takiego.

A sprzedałbym go, no bo mimo wszystko wolę prawdziwe życie niż sytuację w grze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ja kupilem csa jak byl na promocja teraz nowe konto zalozylem i do niego haxa zakupilem  i juz 10 dni bez bana . ten hax to jest esp bez aima czyli tak jakby wh

s-08-13-564289.png
Opublikowano

A jak wygląda sytuacja z aim lockami i tymi cheatami w myszkach? Nadal istnieją? Czy już poznikały , bo są wykrywalne. 
Przyznam , że bardzo chciałbym na tym zagrać , ale nie mam dostępu do tego :D 
Może nie wbić globala , ale pograć 2-3 razy, dla czystej ciekawości. Mimo wszystko, wolę grać fair. 

Opublikowano

A jak wygląda sytuacja z aim lockami i tymi cheatami w myszkach? Nadal istnieją? Czy już poznikały , bo są wykrywalne. 

Przyznam , że bardzo chciałbym na tym zagrać , ale nie mam dostępu do tego :D 

Może nie wbić globala , ale pograć 2-3 razy, dla czystej ciekawości. Mimo wszystko, wolę grać fair. 

za aim locka nigdy nie będzie vaca, jedynie overwatch.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie, jeżeli zrobisz sam to darmowe xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...