Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie uruchamia się!

UnknowName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam 

Otóż gdy próbuje włączyć skilla to tak jakby się włączał przez chwilę a potem nic.W monitorze zasobów przez chwilę jest proces sf2,exe po czym pisze zakończono.Dołącze kilka screnów:http://i.imgur.com/hwHh3x9.png2.http://i.imgur.com/q4BLBkX.png3.http://i.imgur.com/bTVHhJI.png4.http://i.imgur.com/MtrKtqq.png

Dodam iż wszystkie sterowniki,oprogramowania,system są aktualne i przeinstalowywałem 4x. Mój komp:

Intel Core i7

8GB ram

Karta graficzna geforce 720m i HD graphics intela

Windows 8.1 64Bitowy

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Miałem to samo. Po prostu xingcode nie działa na full zaktualizowanym windows 8.1 musisz cofnąć aktualizację windowsa i powinno wszystko działać

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jak wtedy Ci działało to powinno wystarczyć .

Wtedy jeszcze nie miałem go na tym lapku.Zrobiłem jak naj wcześniej mogłem i nic dalej to samo ;/.Może za krótko ...

Opublikowano

No skoro  Jankensztajn  mówi że miał z tym problem wcześniej i że to wina windowsa, to powinno pomóc. Możesz ręcznie jeszcze aktualizacje usunąć, w dodaj/usuń programy zakładka z boku aktualizacje windows. Jak na mój gust to coś zamyka tobie działanie procesu czyli antyvir, zapora lub inne cuda, które mają służyć do "ochrony".

32354141673387527780.png

Opublikowano

No skoro  Jankensztajn  mówi że miał z tym problem wcześniej i że to wina windowsa, to powinno pomóc. Możesz ręcznie jeszcze aktualizacje usunąć, w dodaj/usuń programy zakładka z boku aktualizacje windows. Jak na mój gust to coś zamyka tobie działanie procesu czyli antyvir, zapora lub inne cuda, które mają służyć do "ochrony".

Próbowałem przy wyłączonym firewollu ,antivirze dodawałem do wyjątków

...

Opublikowano

Jest taki sam problem jak w Windows 10 czyli xingcode nie jest dostosowane i się nie odpali

Ogółem całe xingcode jest jakieś pogiete i działa jak by chciało a nie mogło. Musi usunąć aktualizacji w żaden inny sposób nie pograsz

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jest taki sam problem jak w Windows 10 czyli xingcode nie jest dostosowane i się nie odpali

Ogółem całe xingcode jest jakieś pogiete i działa jak by chciało a nie mogło. Musi usunąć aktualizacji w żaden inny sposób nie pograsz

A mniej więcej do lipca wystarczy?

Opublikowano

Windows 8 to szajs zmień na Windows 7 i będzie wszystko działać.

Windows 8 jest na pewno lepszy i bardziej wydajny niż 7. Stwierdzasz że to szajs ponieważ ciężko przyzwyczaić się do nowego desingu i dlatego, że większość programów nie potrafi dostosować się do windowsa który jest już ponad 2 lata ?

A mniej więcej do lipca wystarczy?

Tak ja mam chyba aktualizację z września

hjbu.jpg

Opublikowano

Windows 8 jest na pewno lepszy i bardziej wydajny niż 7. Stwierdzasz że to szajs ponieważ ciężko przyzwyczaić się do nowego desingu i dlatego, że większość programów nie potrafi dostosować się do windowsa który jest już ponad 2 lata ?

ale nie mogę :/ tylko nie który pomyślnie usunołem a reszte pisze że jest błąd czy nie mógł i cofa ....

A skill nadal nie działa pewnie że nie usunołem wszystkich .....

A tu jest auto reportlog ze skilla xingcode :https://www.mediafire.com/?3jpj9av1m8n0wh6 może coś pomoże....

Opublikowano

Wydajny gdy masz dobry ram w sensie wg. mnie powyżej 4gb w innych wypadkach nie warto go wgrywać ... a dziś spotkałem się z sytuacją , gdzie upchnięty win 8 na 1 gb ram był... nie wiem co to za pseudo informatyk robił , ale niech będzie :)

Poza tym na windows 8 mam nakładkę z 7 i optymalizację można zrobić :)

I tak designe i te panele bardzo utrudniają szybkie poruszanie się.

@UnknowName więc zaktualizuj do najnowszego jeszcze raz ewentualnie przeczyść dysk z pozostałości jakie zostały.

CCleaner i jazda.

Wtedy spróbuj jeszcze raz.

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Przepraszam za odkop ale miałem ten sam problem , po prostu trzeba poczekać aż gra się załaduje nic nie klikać nie wyłączać :).

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...