Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć rosjanów w Docie?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na Rosjan nie trafiam, przez co aż mi serce rośnie. Dokończyłem tutoriale, pozbierałem przedmioty startowe. Jednak wydaje mi się to trochę nieprawdopodobne, więc pewnie na ruskich trafiłem, lecz po prostu nie doginali cyrylicą. Żeby chociaż nie prowokowali, zniósłbym ich szkodliwą obecność.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Ostatnio na Rosjan nie trafiam, przez co aż mi serce rośnie. Dokończyłem tutoriale, pozbierałem przedmioty startowe. Jednak wydaje mi się to trochę nieprawdopodobne, więc pewnie na ruskich trafiłem, lecz po prostu nie doginali cyrylicą. Żeby chociaż nie prowokowali, zniósłbym ich szkodliwą obecność.

Może się sankcji przestraszyli i grają u siebie? xDD

Opublikowano

Ano, niewykluczone :). A może szykuję się do zbombardowania siedziby Valve? :D A wracając do tematu Rosjan - w większości gier są nieszkodliwi, jednak nie idzie grać z nimi w gatunek MOBA, po prostu się nie da. Czy tylko ja tak uważam?

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do niektórych
Ruscy do cholery mają własny serwer, mogą wbić na serwer z własnym językiem, to nie k***a, będą rejdżować na serwerach USA, płakać że lagi i pisać k***a po rusku, albo co gorsza w single drafcie pójdą k***a huskarem na topa!
Ja p******e.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nie dasz rady ich  uniknąć. Jeżeli są w przeciwnym teamie to sama radość ich bić, ale jak są u nas... to dramat. Zmiany języka nic nie dadzą...

Problem jest taki, że Rosja ma co najmniej dwa serwery i jeden jest europejski a drugi pewnie gdzieś na Uralu :D Rosja to bądź co bądź ogromny obszar. 

2419751-tumblr_mej3caz9JR1rk0u1wo1_1280.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...