Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć rosjanów w Docie?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna mnie to naprawdę wkurzać że w 99% meczów trafiam na rusków, gdzie wychodzą z gry, flejmują itd itd.. a szczególnie gdy jakiś się drze przez mikro do mnie, bo mu nie pomagam jako support bo za cholerę nie znam rosyjskiego i do mnie cały czas coś po rusku... ale dobra, zadam od razu pytanie, jak ich ominąć ? Próbowałem odznaczyć rosyjski region .. nie pomogło. Da się w ogóle ich ominąć ? I jak ?

Legenda
Opublikowano

Nie da się, ponieważ nawet w ameryce południowej grają. Jest prosty sposób na nich. Wbijasz 5k mmr i nawet ruski umie grać. Nie oszukujmy się Ci co z Tobą grają mają takiego samego skilla jak ty.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie da się, ponieważ nawet w ameryce południowej grają. Jest prosty sposób na nich. Wbijasz 5k mmr i nawet ruski umie grać. Nie oszukujmy się Ci co z Tobą grają mają takiego samego skilla jak ty.

Noo, tylko że tyle mmr wbić to nie jest aż takie proste. Tylko nie rozumiem dlaczego nikt nie może pisać po angielsku jak do innej narodowości, myślą że to tylko ich gra ?

Opublikowano

Noo, tylko że tyle mmr wbić to nie jest aż takie proste. Tylko nie rozumiem dlaczego nikt nie może pisać po angielsku jak do innej narodowości, myślą że to tylko ich gra ?

Jeżeli ruski piszą po angielsku to nie widzisz, że to ruski. To chyba proste, prawda? Tak samo jak w internecie nie poznasz polaka, który nie pisze po polsku. Bo po czym?

Opublikowano

Zaczyna mnie to naprawdę wkurzać że w 99% meczów trafiam na rusków, gdzie wychodzą z gry, flejmują itd itd.. a szczególnie gdy jakiś się drze przez mikro do mnie, bo mu nie pomagam jako support bo za cholerę nie znam rosyjskiego i do mnie cały czas coś po rusku... ale dobra, zadam od razu pytanie, jak ich ominąć ? Próbowałem odznaczyć rosyjski region .. nie pomogło. Da się w ogóle ich ominąć ? I jak ?

Specjalnie dla cb poszukałem to: 

xD

Opublikowano

Oj moj drogi przyjacielu, uwierz iz borykam sie z tym problemem odkad zaczolem grac w Dote. Czyli jakies 2000tys. godzin wstecz. (in-game)

Jak sie ich pozbyc? Co z nimi zrobic? Spalic? Nie mozna

Najpierw zmienilem region na Europa Zachodnia, ruskow bylo malo przez pierwsze 3 gry pozniej jak sie zaczeli zlatywac to nie wiedzialem czy za bron lapac czy za glowe ... Potem przyszedl czas na Ameryke, tam jest ich o dziwo jeszce wiecej i na dodatek miksuja sie z Brazylijczykami. Kolejna rasa pod-ludzi z bagien ... Tak wiec sposobu na ruskow niema, ja mutuje ich wszystkich na poczatku gry i mam wyjebane. Ostatnio 12 gier pod rzad przegralem bo nie moglem sie nijak z teamem dogadac ... ja wbijam oni stoja, ja stoje oni wbijaja i pozniej jeszcze cos po rusku pisza ... Dzizys ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do tych ruskich ;_;

Zwykle jak gram, to normalnie gadają po angielsku(ewentualnie kaleczą gramatykę) i nie feedują(po mimo 2,5k mmr). 

Najgorzej jak się trafią ci się kolesie z Hiszpanii i Brazylii. Prawie za każdym razem gadają po swojemu i nie potrafią grać

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do tych ruskich ;_;

Zwykle jak gram, to normalnie gadają po angielsku(ewentualnie kaleczą gramatykę) i nie feedują(po mimo 2,5k mmr). 

Najgorzej jak się trafią ci się kolesie z Hiszpanii i Brazylii. Prawie za każdym razem gadają po swojemu i nie potrafią grać

Stary, ja to w każdym meczu widzę ruskich co gadają cały czas po rosyjsku a to mnie najbardziej wkurza. W lolu czy w innych gra gdzie grają ludzie z różnych krajach, piszą wyłącznie po angielsku, zdarza się pisać coś po swojemu (tak jak my po polsku), ale to mało kiedy się zdarza. Bardzo często jest też tak że gdy proszę aby pisali po angielsku to już po angielsku wyzywają, w Docie żaden rusek nie okazuje nikomu szacunku. Taka jest prawda. 

Opublikowano

Stary, ja to w każdym meczu widzę ruskich co gadają cały czas po rosyjsku a to mnie najbardziej wkurza. W lolu czy w innych gra gdzie grają ludzie z różnych krajach, piszą wyłącznie po angielsku, zdarza się pisać coś po swojemu (tak jak my po polsku), ale to mało kiedy się zdarza. Bardzo często jest też tak że gdy proszę aby pisali po angielsku to już po angielsku wyzywają, w Docie żaden rusek nie okazuje nikomu szacunku. Taka jest prawda. 

Bo to jest Rusek, nie zmutujesz bo jakas komunikacja musi byc ale szkoda sluchac czy czytac bo uszy/oczy wiadna ... Ja mam na nich wyjebane. Niekiedy staram sie im wytlumaczyc ze nie rozumiem ich jezyka i zeby pisali albo normalnymi literami (Zebym przynajmniej sie domyslil co pisza) albo po angielsku ... Tez jest ciekawy myk jak zaczynasz runde

Me: Speak english Please

Me: Speaking other language = 1 warning

Me: 3 Warnings = Mute 

i tyle :) 

61093c6efb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja od początku września trafiłem tylko na jednego, taki mały, zagubiomy błąkał się po mapie w niewiadomym celu. Opuścił nas w jednym z najmniej pasujących momentów, ale przynajmniej przestał feedować Mrocznych.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Ci "ruscy" grają lepiej niż np. włosi, ukraincy, szwaboboty itd. :)

Co? Nie nie nie nie nie RUSKI TO NOOB! Poznalem wczoraj grupke niemcow ktorzy graja bardzo dobrze! Gram z ukraincami ktorzy tez graja bardzo dobrze! Trafiaja mi sie ruscy ktorzy nie umieja grac, feeduja i wychodza. Moral? Je*ac ruskich

61093c6efb.png

Opublikowano

Tylko raz miałem sytuacje, kiedy wygrałem z teamem 2 ruski + ja + 2 turki

A tak to zawsze ruski coś kombinowały. Jedyny sposób to grać z kolegami, tego się nie da uniknąć.

Opublikowano

Powiem tak - Rosjan na serwerach wschodnio-europejskich ominąć się nie da. Wszędzie znajdzie się przynajmniej jeden włóczęga, który nie dość, że grać nie umie, to jeszcze za cel obiera sobie pomoc drużynie przeciwnej. Dziś właśnie w drużynie miałem Turka, Polaka (mnie), a resztę stanowili Ruscy. Każdy zginął po razie, aż został tylko biedny Nightmarus. Logika Doty...

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Nie wiem czy to naprawde działa ale może spróbowałbym tego https://www.youtube.com/watch?v=yvq1-oqRZPA(Nie patrzcie że cs, do innych gier też powinno zadziałać)

Nie wiem czy to na docie zadziala, ruscy sa na kazdym z serwerow 

Powiem tak - Rosjan na serwerach wschodnio-europejskich ominąć się nie da. Wszędzie znajdzie się przynajmniej jeden włóczęga, który nie dość, że grać nie umie, to jeszcze za cel obiera sobie pomoc drużynie przeciwnej. Dziś właśnie w drużynie miałem Turka, Polaka (mnie), a resztę stanowili Ruscy. Każdy zginął po razie, aż został tylko biedny Nightmarus. Logika Doty...

Na USA tak samo, ZAWSZE znajdzie sie przynajmniej jeden Ruski. Ja dawno nie mialem Ruska w teamie (jakies 4 tygodnie juz bedzie)

61093c6efb.png

Opublikowano

No wiesz, Polacy też panoszą się na serwerach z USA, Ruscy też. Wygląda na to, że nikt tu nie jest lepszy, ale przynajmniej (w większości) Polacy potrafią się zachować. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...