Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ukrywanie plakietek na forum

Zarax

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym myślisz?

• Zgadzam się z tym, jestem na Tak!
      13
    • Dla mnie to obojętne. Pozostanę neutralny/a.
      9
    • Nie podoba mi się to. Jestem na Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wpadłem na pomysł, aby na forum dodać możliwość ukrycia swoich nagród/plakietek przy postach. Będą one nadal widoczne, ale w profilu w zakładce Nagrody. Kto chce będzie mógł z tego skorzystać, kto nie to wiadomo. ;)

Można by dodać w ustawieniach takie coś:

565041419336163179206.png

Zawsze mniej miejsca pod postem.

263591419335628179206.png

Zapraszam do ankiety.

Opublikowano

Przyda się, szczególnie w przypadku użytkowników z dużą ilością plakietek.

Tak.

Dokładnie. 

TAK

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mi pasuje jak mam dużo plakietek.

Jestem za tym, aby jeśli ktoś chce to może ukryć jeśli nie to nie.

Toż wspomniałem o tym. ;)

Opublikowano

Wydaję mi się to zbędne ;)

Ludzie po plakietki starali się czasem sporo czasu, więc teraz dobrze wyglądają podczas upiększania kogoś postów ;)

Plakietka to w jakimś sensie "order", a te trzyma się na wierzchu.

Jestem na NIE, choć sam nie mam żadnej nagrody ;p

// po za tym po plakietkach można wiedzieć w jakiej grupie znajduję się użytkownik .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wydaję mi się to zbędne ;)

Ludzie po plakietki starali się czasem sporo czasu, więc teraz dobrze wyglądają podczas upiększania kogoś postów ;)

Plakietka to w jakimś sensie "order", a te trzyma się na wierzchu.

Jestem na NIE, choć sam nie mam żadnej nagrody ;p

// po za tym po plakietkach można wiedzieć w jakiej grupie znajduję się użytkownik .

Można też podzielić tą opcję na plakietki nagrody i funkcyjne.

Opublikowano

Lepiej coś typu:

"Ukryj widoczność wszystkich plakietek." i wtedy nie decydował by właściciel profilu czy będą widoczne jego plakietki czy nie a osoba co przegląda. Po zaznaczeniu tej opcji użytkownik nie widział by żadnych plakietek innych.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Lepiej coś typu:

"Ukryj widoczność wszystkich plakietek." i wtedy nie decydował by właściciel profilu czy będą widoczne jego plakietki czy nie a osoba co przegląda. Po zaznaczeniu tej opcji użytkownik nie widział by żadnych plakietek innych.

To już jest bardziej odpowiednia wersja pomysłu, sygnatury można ukryć, więc plakietki chyba nie robiły by problemu .

Dla mnie jednak jest to obojętne jak zeszłoroczny śnieg.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Można coś takiego wprowadzić.

Przy okazji usunąłbym to "Płeć: Nie podano". Nie widzę sensu aby coś takiego tam było skoro ktoś nie podał takiej informacji.

Z resztą wspomniałem już o tym przy okazji innej sugestii która została przeniesiona do działu "Sugestie do zrealizowania" i leży tam już 2-3 miesiąc..

Opublikowano

Nie, po c**j ktoś zdobywa plakietki aby potem je ukryć? Bez sensu.

Opublikowano

Lepiej coś typu:

Opublikowano

A co z taką plakietką MPC CHAMPION?

Jest tylko plakietka, nie daje rangi.

Juz ewentualnie opcja w panelu aby ukryc wszystkie plakietki na forum.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...