Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANEXIS.PL | Old School [Dedyk] [Hard]

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie taki hard, nawet malego miecza sie na start nie dostaje XDDDDDDDDDDDD

Hehehe xD  niezłe ale to zazwyczaj tak jest na starcie za chwile będzie online i będziecie mieli eq :)

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajnie sie prezentuje ale niestety graczy będzie malo ze względu, że większość nie lubi oldschoolowych hardów ;/

Opublikowano

Serwer fajnie sie prezentuje ale niestety graczy będzie malo ze względu, że większość nie lubi oldschoolowych hardów ;/

Bedzie reklama z tego co wiem <3

xTabwwt.png

Opublikowano

Dokonano włamu na serwer. Podejrzewamy, że to przez stronę. Wykradziono nam wszystkie dane dostępowe. Udało nam się zabezpieczyć konta i postacie graczy. Pracujemy na bieżąco nad tym i w ciągu najbliższych 24h podamy czy startujemy raz jeszcze czy to koniec. Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy tym co nas wspierali i robią to nadal.

Administracja

Opublikowano

Dokonano włamu na serwer. Podejrzewamy, że to przez stronę. Wykradziono nam wszystkie dane dostępowe. Udało nam się zabezpieczyć konta i postacie graczy. Pracujemy na bieżąco nad tym i w ciągu najbliższych 24h podamy czy startujemy raz jeszcze czy to koniec. Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy tym co nas wspierali i robią to nadal.

Administracja

Szkoda :( ale liczę że będzie ciąg dalszy serwera <3 bo się zapowiadał fajnie :> wbiłem już 2x kontami 20lv :/ a tu taka tragedia :/

Liczę na start <3 i zapraszam bo warto <3

xTabwwt.png

Opublikowano

Ja też liczę na to że wszystko bd ok bo się bardzo fajnie grało.

Czekamy miśki ;)

<3 miło się grało z tb :D toster :> 

Trzeba to powtórzyć po starcie :>

Szybko naprawiajcie :/ i zabezpieczcie to :> wszystko i startujcie  

xTabwwt.png

Opublikowano

ej co jest czego jak wchodzę na strona gra jakaś muzyka i wogóle nie ma rejestracji

Niestety był włam :/ i wszystko padło :/ do jutra maja naprawić :D

xTabwwt.png

Opublikowano

Pff wy chcecie mnie obrazić tym serwerem,do końca tego roku serwery są lipą i ten tak samo,mądrzejszym ode mnie proszę nie komentować mojego posta,nie zagram ale mogę polecić.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Siemaaaa,

Niestety nie możemy odzyskać kont,serwer będzie stał od nowa...

Tym razem zabezpieczymy strone żeby nie było nie miłych niespodzianek,jeszcze raz przepraszamy za problemy.

Mam na dzieje,że wrócicie do nas ;)

tekstura.jpg

Opublikowano

Siemaaaa,

Niestety nie możemy odzyskać kont,serwer będzie stał od nowa...

Tym razem zabezpieczymy strone żeby nie było nie miłych niespodzianek,jeszcze raz przepraszamy za problemy.

Mam na dzieje,że wrócicie do nas ;)

A kiedy tak będzie to skończone ??

Można bliższy start ?? ;)

Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj,lecz będzie zastępcza domena bo jakiś cymbał sobie konto na hostingu przywłaszczył...

Nie idzie tego odzyskać :?

napisać do serwisu :? czytam pomocy technicznej :?

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...