Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Najlepsze za IGC do klasy A lub S

SlizuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam i czytam no i widzę, że za IGC to GT2 no i to Murcielago nieszczęsne - ale w niektórych źródłach mówią, że GT2 jednak jest lepsze i nitro ma lepsze od Lambo.

Opublikowano

Porsche 911 GT2 (996)
Silnik: Żółty
Turbo: Żółte
Skrzynia: Czerwona / Żółta
Zawieszenie: Niebieskie
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte

f

Opublikowano

Jak już by te auta miały wypadać z rotacji, to dopiero za 3 tygodnie. Studio z okazji Świąt w najbliższej rotacji nie wycofuje za IGC żadnych aut. :)

Ale bedzie nowa rotacja?

Opublikowano

Chyba jednak lepszym wyjściem od 996 jest kupienie Carrery S bo łatwo ją wymaxować w A i jest lepsza wtedy od 996

Właśnie nie :P

Wymaksowane w A GT2 jest lepsze od Carrery, ponieważ wymaksowana Carrera w A to praktycznie seryjne auto oraz dlatego, że części ultra w znacznym stopniu wpływają na osiągi.

f

Opublikowano

No tak ale pisałem ze o te czesci ultra u mnie ciezo bo nie wydaje hajsu na Worlda.

Ale NIE TRZEBA wydawać kasy na części... wspominałem o tym.

[...]

-

Nie trzeba wydawać kasy na części :)

Części można pozyskać z kart po wyścigach (najlepsze części dropią ze złotych) oraz zbierając klejnoty.

ew. można użyć cheatów ;)

f

Opublikowano

Ale NIE TRZEBA wydawać kasy na części... wspominałem o tym.

ew. można użyć cheatów ;)

Są jakieś rodzaje wyścigów gdzie lecą lepsze części, czy to na każdym wyścigu/ucieczkach jest losowe?

Części ultra lecą ze zbierania diamentów?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Czesci leca losowo wiec niema jakiegos super sposobu najlepiej chyba jest spamowanie ucieczki druzynowej High States (jak dla mnie zbyt nudne) przejaz jest krotki wiec otwieramy wiele kart w nie duzym czasie

Z diamentow leca czesci kazdego poziomu od 1* do 4* full ultra 

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...