Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Beviar.eu - Odkryj cudowny świat magii!

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nudny to jest Twój serwer na, którym gra 20 osób.

Zapraszam na serwer pozdrawia [GM]Perserga !

Serwer harnasia ma przynajmniej jakieś nowości, a nie jest serwerem jak inne mediumy czy tam hardy.

Perserga GM? Jednak nie zagram ;s

tenor.gif

Opublikowano

Serwer harnasia ma przynajmniej jakieś nowości, a nie jest serwerem jak inne mediumy czy tam hardy.

Mówi mi ta osoba, która gra na tym serwerze. W dodatku nie znamy się i wymawiasz na mnie złe słowa.

Opublikowano

to nie jest hard.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ahh, jak i można byłoby bez tego? U nas pierwsze trzy osoby które wbiją maksymalny level jakim jest 105, otrzymują zbrojki widoczne na screenie poniżej, moczne monety oraz przedrostek [TOP] do updatu levelowego.

Powinno być Smocze Monety, mała literówka:)

Polecam, wbije!

Opublikowano

Ahh, jak i można byłoby bez tego? U nas pierwsze trzy osoby które wbiją maksymalny level jakim jest 105, otrzymują zbrojki widoczne na screenie poniżej, moczne monety oraz przedrostek [TOP] do updatu levelowego.

Powinno być Smocze Monety, mała literówka:)

Polecam, wbije!

Zamiast smoczych monet będą mroczne, przynajmniej tak mi Weight pisał ;)

Wbijaj, zapraszamy również na forum ;]

Opublikowano

Nie polecam ze względu na GM'a "PERSERGA". 

Jest nie wychowanym dzieciakiem który obgaduje pół youtuba :) i pół graczy szkoda słów na gościa.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na GM'a "PERSERGA". 

Jest nie wychowanym dzieciakiem który obgaduje pół youtuba :) i pół graczy szkoda słów na gościa.

Jak moge obgadywać graczy, jeżeli nie było startu? nawet bety?

Opublikowano

Jak moge obgadywać graczy, jeżeli nie było startu? nawet bety?

Nie mówię w tym momencie o graczach tego serwera ;) Może inaczej to ujmę bo nie rozumiesz.

Obgadujesz ludzi a potem winny się nie odzywa, myśli że jest wielkim bogiem weź człowieku lepiej weź się za naukę, nie wiem czy ty tam podstawówkę masz, ale co jest szkoła to ty w domu pisziesz nawet mi na fb bo się chwalisz że mama cie nie umie wychować :)

Opublikowano

Możecie swoje spiny załatwiać gdzie indziej? To nie jest temat do spamu.

Czuje że jedno strzałowiec. Pliki które tworzyliśmy z Shaggym ehh :)
Na razie jestem Neutral zobaczymy jak wyjdzie.

Wyjdź, plox.

Opublikowano

Nie mówię w tym momencie o graczach tego serwera ;) Może inaczej to ujmę bo nie rozumiesz.

Obgadujesz ludzi a potem winny się nie odzywa, myśli że jest wielkim bogiem weź człowieku lepiej weź się za naukę, nie wiem czy ty tam podstawówkę masz, ale co jest szkoła to ty w domu pisziesz nawet mi na fb bo się chwalisz że mama cie nie umie wychować :)

Nie skomentuje tego, bo nie ma czego. Ci co mnie znają troszke dłużej lub lepiej to wiedzą jaki jestem.

Opublikowano

Możecie swoje spiny załatwiać gdzie indziej? To nie jest temat do spamu.

Wyjdź, plox.

Ok Pisaliście o reklamę.

Kawałek rozmowy . 301071419453074994937.jpg

Tak jak pisałem pliki są nasze. Zobaczymy jak wam wyjdzie .

Opublikowano

Ok Pisaliście o reklamę.

Kawałek rozmowy . 301071419453074994937.jpg

Tak jak pisałem pliki są nasze. Zobaczymy jak wam wyjdzie .

A widzisz tam mój avatar? Matko, w dodatku najpierw piszesz że to pliki lastivii a teraz?..

Piszę to poraz ostatni, to nie są pliki lastivii, jeśli sądzicie po modelu pieska że to lastivia to ja gratuluje!

Nie są wasze.

Prawdopodobnie jutro zostanie włączona BETA! :-) (otwarta)

zapraszam na forum, rekrutacja na moderatora - informacja ok. godziny 22.

Opublikowano

Mówi mi ta osoba, która gra na tym serwerze. W dodatku nie znamy się i wymawiasz na mnie złe słowa.

Złe słowa? Przytocz je tu, pls.

Jakaś reklama będzie? Serwer na razie się nie prezentuje za specjalnie, nic nowego praktycznie nie ma, nie licząc złotej żaby.

tenor.gif

Opublikowano

Złe słowa? Przytocz je tu, pls.

Jakaś reklama będzie? Serwer na razie się nie prezentuje za specjalnie, nic nowego praktycznie nie ma, nie licząc złotej żaby.

Będzie, ale po starcie serwera.

Opublikowano

Będzie, ale po starcie serwera.

Reklama dopiero po starcie to jest zły pomysł. Ludzie zobaczą, że już duże lvle w topce i ich to zniechęci do gry.

Nowości jakieś będą jeszcze przed startem? Bo jak pisałem, serwer nie prezentuje niczego nowego. Taka balantia trochę. Tylko kiedyś to było nowe ^^

Polecam, bo @Feezy                                                                                                                                                                                                               (nie kazał mi)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...