Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jeszcze kliknięć ?

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po cholere zakladac 3 takie same tematy ? nikt tego nie wie bo roznie daje jeden moze zlozyc za 500 energij a drugi zlozy za 2tys energij naprawde nie ma konkretnej odp na twoje pyt

Opublikowano

btw  xD napisałem, że miałem laga naucz się czytać.. 

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj @No_Name_MMO

Hahahaha

Ile potrzeba energii tego nikt nie wie. Zależy od szczęścia.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

btw  xD napisałem, że miałem laga naucz się czytać.. 

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj @No_Name_MMO

ty napisales ? heh do tej pory nie wiem gdzie ty to napisales :D 

poprostu jestes wielkim graczem w DO podobno nic ci na koncie na brakuje a pewnie od miesiaca ABG nie potrafi zlozyc i juz mu rece opadaja heh dlatego zaklada kilka tematow ;p

no i wszystko sie wyjasnilo chyba do zamkniecia ? :D

Opublikowano

@No_Name_MMO

Nie wiesz nie jestem po prostu takim idiotą jak ty..

Bo admin tamten temat usunął.. 

Ty jesteś takim znawcą świata a wyglądasz na idiotę może nie wyglądasz po prostu jesteś 

P.S potrafię złożyć mogę po prostu włożyć 350 k urki ale po co ?

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

@No_Name_MMO

Nie wiesz nie jestem po prostu takim idiotą jak ty..

Bo admin tamten temat usunął.. 

Ty jesteś takim znawcą świata a wyglądasz na idiotę może nie wyglądasz po prostu jesteś 

P.S potrafię złożyć mogę po prostu włożyć 350 k urki ale po co ?

idiote wlasnie ty z siebie zrobiles heh piszesz o tym ze miales laga ale napisales to w temacie ktory zostal usuniety przez admina heh w tej sytuacji ty jestes dla mnie idiota a nie ja :DD

zadales pytanie PO CO ? po to by zlozyc wrota naprzyklad ? heh predzej czy pozniej bedziesz musial je zlozyc wiec po cholere zadajesz glupie pytania i bezsensowne tematy zasmiecajace forum zakladasz ? 

Jezeli ja tobie powiem ze na zlozenie bedziesz potrzebowal 1k energij a ktos inny powie tobie ze raczej ponad 2k energij to ulzy tobie ? bo nie wydaje mi sie 

poprostu ten temat jest zbedny klikasz w kociolek i tyle sam sie dowiesz ile tobie to pochlonie energij a nie robisz z siebie glupka na forum bo nie dosc ze temat nic nie wart to jeszcze 3 razy taki sam zakladasz . LAG ? no dobra mozna zrozumiec ale non stop sie spinasz heh ja tobie w pierwszym moim poscie dalem najlepsza odpowiedz jaka uslyszysz heh 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...