Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.DT jak narazie jest tylko ogólne nie ma prywatnego.
2.Widzę Asfen się pomylił jest tak jak piszesz można sobie wybrać jaką broń chcemy  :)

1.Oczywiście.

2.10 pierwszych graczy którzy osiągną max poziom dostaną specjalną rangę [Mistrz Ethorii] która daje 15 na ludzi 30 moby poza tym z czasem lvl zwiększymy :)

3.Klasy w miarę wyrównaliśmy w pvp lecz myślę że z czasem będziemy robili minimalne poprawki.

Pozdrawiam.

Nie lepiej jak bedzie prywatny? Do startu jeszcze kilka h to moze wprowadzicie? ;)

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej jak bedzie prywatny? Do startu jeszcze kilka h to moze wprowadzicie? ;)

Po starcie pomyślimy nad tym.

Jest ponad 900+ pobrań klienta z strony głównej. :)

Do Startu: 4H i 35 minut. :)

Opublikowano

1.DT jak narazie jest tylko ogólne nie ma prywatnego.
2.Widzę Asfen się pomylił jest tak jak piszesz można sobie wybrać jaką broń chcemy  :)

1.Oczywiście.

2.10 pierwszych graczy którzy osiągną max poziom dostaną specjalną rangę [Mistrz Ethorii] która daje 15 na ludzi 30 moby poza tym z czasem lvl zwiększymy :)

3.Klasy w miarę wyrównaliśmy w pvp lecz myślę że z czasem będziemy robili minimalne poprawki.

Pozdrawiam.

10 pierwszych graczy 15 na ludzi i 30 moby? Moby spoko ale na ludzi? Top 1 zgadzający się hajs w IS = większe szanse na wygraną w pvp.....

@1361622928-U485574.pngAsfen.

@Hotovsky

Opublikowano

Zawitam pewnie z bratem. Pytanko: Czy pety/wierzchowce będzie można kupić za Yangi od tych, co je w IS kupili? ;)

Tak, tak będzie można handlować rzeczami z IS. :)

Opublikowano

10 pierwszych graczy 15 na ludzi i 30 moby? Moby spoko ale na ludzi? Top 1 zgadzający się hajs w IS = większe szanse na wygraną w pvp.....

@1361622928-U485574.pngAsfen.

@Hotovsky

przez około tydzień nie będzie IS więc jak się postarasz wbijesz topke szybciej ...

Opublikowano

1. Skąd bronie 75? Odpowiedź: Riper, Lodowa wiedźma, Generał, Dungeon na 120 poziom.

Riper czyli szkaty?

Dokładnie.

Bezpośrednio z ripera nie dropi np. truta lecz dopiero ze szkatki :)

2i29cae.png

Opublikowano

A chociaz syf z tych szkat usuneliscie?

Tak usunęliśmy syff :) Dropią stalki bronie 70 i bronie 75 :) nic innego

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer polecam 

Sporo nowości wszystko idealnie się komponuje 

To start o 19;30 ? Liczę o klika minut szybciej ON ; ] 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer polecam 

Sporo nowości wszystko idealnie się komponuje 

To start o 19;30 ? Liczę o klika minut szybciej ON ; ] 

Tak pewnie 19:30/35 :)

Opublikowano

Tak pewnie 19:30/35 :)

Nawet nie probuj pisac 19:35 bo Cie tutaj niektore nol lajfy zjedza zywcem! lol

Nawiazujac jeszcze do tych pierwszych 10-ciu osob dostajacych bon na ludzi i moby to czy nie lepiej by bylo jakby te osoby dostaly bon na moby lub jakis kostium im to dajacy/fryz whatever niz dawanie im bonu na ludzi? Taki bon na ludzi da za duzo przewage na max lvlu i te osoby beda zwyczajnie nie do pobicia. A chcialbym zauwazyc ze i tak ponad 75% serwera nie bedzie nawet liczylo na topke wiec mozna powiedziec ze bedzie to troche nie fair? Jesli ja bym o tym decydowal to bym zwyczajnie zrobil turniej pvp np. co miesiac i dal osobom ktore wygraly lub doszly wysoko bony tego typu ale czasowe. No wydaje mi sie ze jest to o wiele lepsza opcja i masz jeszcze czas to zmienic. To jest tylko sugestia.

Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na start. :>

Opublikowano

Podbijam wypowiedź MisSseK. Bon 10 na ludzi to za dużo, styknie sam na mobki. Turnieje PVP będą bezsensowne, bo będą tylko dla 10 osób na serwerze.

Opublikowano

-Będzie jakiś evencik na święta?

-Zwiększony resp metków?

-Przyspieszone DT w sensie że pieczęcie lecą szbyciej np.2 ze spota??

Opublikowano

Sumując ilość pobrań klienta ... pobrało go już 1183 ludzi ;) . Nieźle :D

@Edit

Mam jeszcze pare pytan...

1.Czy latwo bedzie sie ubijac bossy takimi postaciami jak healer, mental,dagger ? Mam nadzieje ze nie, ze trzeba bedzie sie troche wysilic z EQ ...

2. Zeby zrobic epickie eq trzeba sie bedzie wysilic ?

Opublikowano

przypomina mi to  stary diamondmt2 ^^

Chyba troszkę się mylisz ale jeżeli chodzi ci o zajebis%%%ć serwera to się zgadzam :)

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...