Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

abcdef1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś graliśmy cw z PENTAGRAMEM przed cw ustaliliśmy, że gramy bez mg. Niestety PENTAGRAM to klan bez honoru, przegrywali więc wzięli mg. Ich vice-lider ---predator--- (podobno ma +35lat^^) zachowywał się jak gimbus obrażał podczas cw. Dodatkowo dodam, że wygrali dzięki ringerowi pocienta czy jakoś tak xD. Po cw chciałem chcieliśmy z nimi "pogadać" na ts. Większość ich teamu przyszła na neutralnego ts'a (nie było predatora, najwyraźniej czuje się mocny tylko jak coś pisze:D, a pogadać nie umie). Klanu nie polecam dzieciarnia i brak szacunku do innych klanów/graczy.
Nie chcieliśmy wejść do nich na ts'a, ponieważ znali by nasze ip, a wiadomo jak to się kończy ddos.
Tu kilka ss'ów pokazujących inteligencję jednego z członków zarządu klanu PENTAGRAM.

"choĆ na ts" "stUl pysk" hah kup sb słownik i odejdź od kompa na kilka dni.

6599214191648981212833.png
4312614191643261212833.png
5892214191643271212833.png
5835514191643271212833.png
2174514191643281212833.png
8470114191643291212833.png
8244614191643291212833.png
8674314191643301212833.png
2808314191643301212833.png
4860614191643311212833.png
9306114191643311212833.png
5023014191643321212833.png
5319014191643321212833.png

Opublikowano

Wiec Czytając Wpis Pana Galaxy stwierdzam iż ma w 100 % racje. Klan pod nazwą "PENTAGRAM" to klan rządnych grania cw pajaców na dodatek nie maja szacunku dla swoich członków , sam sie o tymn przekonalem, wiem jedno liczy sie dobra zabawa a nie "spinanie dupy zbey za wszeklą cene wygrać" Hmm Stwierdzam iż Sławek aka ---vx--- Lider Klanu musi sie pozadnie zastanowic nad postepowaniem pewnych ludzi w klanie. Hmm napisze jeszcze w ten sposób Darek aka --predator-- niby jest starszym osobnikim ale co z tego zachowuje sie jak popier... idiota bez życia , mysli ze ejst najlepszy i ze wszytko mu wolno bo jest starszy no wiec hmm NIE POLECAM TEGO KLANU DZIEKUJE

Opublikowano

Aktualnie jestem w klanie plPPOLSKApl i graliśmy z pentagramem kilka cw. Godnie reprezentują stereotypowych cebulaków. Dostają po d***e to płaczą, że używasz wspomagaczy tzw. cheatów, a jeżeli oni akurat mieli łud szczęścia i wygrywali to znowu wyzywali, ale teraz nazywając Ciebie "noobem" itp. Niby taki mocny i poważny klan, ale jestem pewien, że średnia wieku wśród członków nie przekracza 14-stu lat. Sczerze NIE POLECAM.

Opublikowano

Dołaczam sie do autora. Mialem do czynienie z jednym czlonkiem tego klanu i wystarczy mi nerwow.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami. Byłem w tym klanie przez niecały tydzień. Odszedłem, bo administracja miała bardzo chamskie podejście do graczy/członków. Często na ts słyszałem "już na CW, albo wypad!". Spokojne granie w normalnym trybie było praktycznie niemożliwe, bo jeśli się zaczęło grę, to czasem pod koniec potrafili przyjść i powiedzieć " kończ i na cw", po czym się wchodziło i czekało 10 minut na przeciwników. Większość członków tego klanu to albo osoby, które mają bardzo małe poczucie własnej wartości, albo dzieci, które chcą być tylko w klanie znajdującym się w top'ce.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

A ja wam powiem ze w PENTAGRAMIE jest rygor jak cholera mówią ze nie można mieć chatowe haków itp a American, ---vx---, Laki-(piękne wh  i AIM mówi gdzie kto jest jak nie żyje),Adamko, Drako,

PS. U nich w regulaminie jest kultura osobista a --vx--tzw Slawek sam o tym mowi wszystkich poucza upomina a sam c**j sie wyzywa. u

Opublikowano

@kolos1232 skoro nie żyje to nie wh , a dzwiek lub radar ... 

I gralem z nimi z moim klanem i na wh lecieli , a wiec tak samo jak z plPolskapl dostaly baty oba klany za uzywanie cheatow i ladnie plakali.

Uczciwie nie potrafia grac i oskarzaja lepszych o cheaty po czym sie odpalaja i nagle sa pr0.

Opublikowano

KomandorThor carruje im klan z cheatami z gameanarchy (żarcik z czitami chłopak grać nie umie) dlatego są w topce. kd 0.7 i dawanie punktow na esl nie ładnie.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Zgadzam się z waszą opinią na temat PENTAGRAMU.To takie dzieci że szkoda mówić na ich temat niby tacy na ts-3 po gadać można ale jak do chodzi do cw przeciwko nim i już przegrywają albo jak jakiegoś od nich typa przypadkiem zabijesz :)  to już od hacków wyzywają. Bez przesady ma się raz dobre dni a czasem gorsze.Wchodzisz fajnie na cw a ci juz napi... tekstami od matki itd szkoda gadać na ich temat i oni są w To'pce hehe warte śmiechu takie moje zdanie ...  :D 

Opublikowano

wszystkie klany typu pentagram, plpolskapl i inne tego typu to banda ludzi z umyslami gimba... nie umieja grac a jak ktos ich jedzie jak sz... to sie odpalaja i po grze bo jezeli ktos gra lepiej od nich to ma haxy i takie gadanie z takimi ludzmi ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

wszystkie klany typu pentagram, plpolskapl i inne tego typu to banda ludzi z umyslami gimba... nie umieja grac a jak ktos ich jedzie jak sz... to sie odpalaja i po grze bo jezeli ktos gra lepiej od nich to ma haxy i takie gadanie z takimi ludzmi ;)

Tego typu tzn? Możesz przybliżyć inne nazwy, gdyż jestem w ogarniętym klanie a nas wyzywa 50% od cziterow

Opublikowano

@szafa323
ogarniete PL klany to Ventrue, MagicTeam moze 1 jeszcze jakis ktorego nazwy nie kojaze ale watpie. A reszta klanow  to zbieranina dzieci i placzkow

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Jestem w Zlotopolscy, tam tez ogar, Full zgranie bez dzieci i frajerów. Oczywiście ts i te sprawy takze polecam klan

Opublikowano

MagicTeam? No nie wiem. Ostatnio na pubie jakieś typy z MagicTeam'u czepiały się mnie tylko dlatego, ze jestem w plPPOLSKApl i wyzywali, że klan cziterski itp. itd. W każdym klanie zdarzają się ludzie ogarnięci i nie ogarnięci. Denerwuje mnie takie coś, że wkładacie wszystkich do jednego worka, bo mieliście z paroma złymi osobami do czynienia. Osobiście to sam nie wiem dlaczego plPPOLSKApl jest tak wysoko w topce, skoro ostatnio to wszystkie cw przegrywamy (zwykle to team, z którym gram jest taki "dobry", że każdy gra swoje i leci po fraga. Coś napiszesz / powiesz to nikt Cię nie słucha). Powoli myślę, o zmianie klanu bo dostaję dużo hejtów przez sam fakt członkostwa w nim. No i oczywiście ta presja. Wymagania? 3CW na dzień albo wypad z klanu. Chyba zrobię tylko świąteczny event i poszukam innego klanu.

Opublikowano

Moim zdaniem plPolskapl to są odpały ale dopiero jak przyegrywają na cw . Najlepsze jest to że widać na kim kam jak czitują a kłamią prosto w twarz ;p 

Opublikowano

I znowu to samo. Dlaczego piszecie, że "cały klan czituje" ? Ładnie tak? Nie lepiej napisać, że w klanie tym lub tamtym znajdują się osoby, które czitują? Z autopsji wiem, że większość oskarżeń o "czity" jest efektem frustracji, gdy dobrze nam idzie ale nasza passa nagle się kończy i ktoś nas kilka razy zabije. Najśmieszniejsze jest to, że ludzie twierdzą, że ktoś jest odpalony, a gdy zapytam się o dowód to słyszę "on jest odpalony, bo ja tak mówię i zawsze mam rację, jest odpalony bo przecież mnie zabił, a ja jestem najlepszy". Oczywiście zgadzam się, że część lub nawet duża część osób jest w stanie używać wspomagaczy, ale do diaska to nie wszyscy. Zero myślenia ludzie, zero.

P.S. Najlepsze są oskarżenia ludzi, którzy biegną przez całą mapę sprintem i trafią na gracza, który używa słuchawek. Szczyt szczytów.

Opublikowano

@shuterxgame
sorka ale to niestety prawda plpolskapl to masówka w ktorej gra sie po to by byc w rankingu a nie po to by umiec grac, master klanu nie ogarnia co sie w nim dzieje bo liczy sie dla niego ranking...

w klanie sa hakerzy i wielokrotnie to widzialem osobiscie wiec dlaczego mowimy ze plpolskapl to odpaly a nie pare osob z tego klanu? bo to akceptujecie ;)

ktos tam wspominal czego bana nie dostali... a widziales zeby ktos w tej grze dostal bana za haxy? bo ja nie...

a PLposlkapL uzywaja aima i sie nie kryja, nie mowie ze kazdy ale masa i wlasie dlatego ze jak graja z ogarnietym klanem cw i ktos ich jedzie jak na rookie to wtedy twierdza ze ten ktos czituje i dopiero potem sie odpala 1-2 osoby z danej gry i po grze...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@szafa323

ogarniete PL klany to Ventrue, MagicTeam moze 1 jeszcze jakis ktorego nazwy nie kojaze ale watpie. A reszta klanow  to zbieranina dzieci i placzkow

Mhm.. co do magic. krótko i na temat:

Bobsy co kto ich nie zabije sie odpala albo "ale mam lagi"

wręcz proszę ich o to by nie grali więcej vs czy cupów...

to nazywa sie porazka.

co do Ventrue.

Panowie dużo by pisać wielkie zapatrzone w siebie dumy co to nie oni. Na cupkach nie idzie wam tak lekko lecz spokojnie nasz najlepszy gracz pomoże nam

Incredible zapatrzony w siebie jak w obrazek mysli ze jest pempkiem swiata gra UGRA! gra on od bety SKILL razem z ekipą Ventrue i myślą że dobrzy są ponieważ z polski dominują. Przepraszam lecz podsumowując: Gdyby połowa polaków grała od bety i każdy tak jak wy CUP'y etc.. założe się że byłoby baardzo ale to baardzo dużo lepszych graczy od was. ja gram zaledwie 7 msc w tą grę i ogarniam tyle co taki Incredible (nie co mniej lecz to nie o to chodzi) grając 7 msc zaczynając  przygode z ESL'em 3 msc temu. dziekuje za przeczytanie pa;*

Opublikowano

@gepard

Ja jestem w tym klanie raptem tydzień, więc nie mi oceniać kto tu ma rację. Na początku grało się w miarę ciekawie, ale potem okazało się, że to szambo. Z tego co widziałem to przegrywamy 8/10 cw, więc o "czitowaniu" nie ma tutaj mowy. Średnie KD członków oscyluje w granicach 0.8. Nikogo nie bronię, staram się być obiektywny. Może kiedyś się odpalali. Tak jak mówiłem wszyscy biegają FFA nikt się nie słucha, fragi najważniejsze. Nie wiem jak jest w innych klanach.

btw. Orientuje się ktoś czy jest jakiś ranking klanów pod względem wygranych / przegranych cw? Bo ten ranking ogólny dużo nie mówi. Jakie klany są tak naprawdę najlepsze? Chodzi mi o czołówkę pod względem wygranych cw oczywiście.

I jeszcze jedno. Czy ktoś z tutaj obecnych jest w stanie polecić mi jakiś "dobry" klan (oczywiście "MagicTeam" i "Venture" odpadają)? Liczę na wysoki poziom, ewentualnie rozgrywki esl i inne turnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...