Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[skarga] kim jest ten człowiek i czemu dał bany za free?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kulturalnie graliśmy sobie dziś w CSa na kanale publicznym z @Sajjuk @Rzary. @554461402688252517908.png Falem i @EnsonPL . Wszystko zgodnie z prawem, nawet nie przeklinaliśmy. Wbił jakiś michal i ktoś jeszcze. Za chwilę wbił jakiś admin TSa i Ci dwaj panowie mówią, że ja i enson ich obrażaliśmy.

Dostałem bana na 3 dni praktycznie za nic, bo nawet nie wiem kim byli Ci dwaj panowie i nie zamieniłem z nim ani słowa

<23:47:10> You were banned for 3 days from the server by "Aurielus"

Kogo wy dobieracie do tego teamu?

Opublikowano

Tak było. Podpisuje się pod tym. Siedzimy w 5 i gramy klanówkę, a tu wbija 2 trolli mówi na publicznym, że ten kanał jest zarezerwowany i woła admini i mówi, że go wyzywa Enson z Erykiem po czym dostają bana na 3 dni. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

K96fpxp.png

To tych dwóch prowodyrów.

Wszystko jest wyjaśnione, więc tylko mogę powiedzieć, że to się stało, ale wróciło do normy.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Podpisuje się pod tym , bez żadnych wyjaśnień auto-ban.Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.2 osoby mówią że kanał publiczny jest zarezerwowany i jeszcze że niby za 5 zł sms to naprawdę to jest śmieszne.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...