Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagralibyście na tym serwerze Apokaliptycznym?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do skrzynek z itemami. Trzeba mieć skrzynke aby sie pojawiły itemy po śmierci na naszej pozycji gdzie zginelismy.

Oj, musiało mi to umknąć, wybacz. Myślałam, że działa to na innej zasadzie. W każdym razie trzymam kciuki! :)

Opublikowano

Krzaki będą się suszyć i zamieniać na te pustynne. Beda pojawiac sie wielkie krawedzie z ktorych bedzie wyplywac lawa.

pisane z samsung galaxy s3

Opublikowano

uwielbiam taki klimat gry, przetrwanie, walka o itemy jest swietna! fabule wymysliles mega, jesli projekt nie skonczy sie tylko na tym temacie to bedzie swietnie ;) trzymam palce u stop 

Skrypty LUA Tibia za darmo!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak wiec. Jak juz pisalem musimy dokonczyc wczesniejszy projekt. Tzn. Juz skonczylismy wlasnie robie do niego prezentacje z data startu. I po starcie zaczne robic wlasnie ten projekt. Nie wiem czy Administracja takze bedzie chciala oraz zalozyciel serwera. Najwyzej zakupie wtedy wlasna maszyne i sam podejme sie tego wyzwania ( Zawsze wolalem sam pracowac nie lubie zarzadzac innymi) No ale gdy ten wczesniejszy projekt wystartuje to biore sie za kolejny. W jaskini beda npc przy ognisku, karczmach itd.. kazdy npc bedzie miec wlasne zdania. Cos podobnego do tego w Risen. Bedzie troszke RPG ale takze zwykly survival z Apokalipsa. Mam nadzieje ze taki serwer przypadnie graczom do gustu nigdzie takiego projektu nie widzialem a sam lubie apokaliptyczne rzeczy i tutaj bedzie mozna zobaczyc jakby wygladal koniec swiata. Testowalem juz to wszystko. Serwer wyjdzie na wersje 1.7.x Na serwerze bedzie texturepack ktory doda tej apokalipsie wiecej grozy oraz kilka nowych dzwiekow w tym texturepacku bedzie. Serwer nie bedzie na modach dlatego bo wiele osob nie wie jak je wgrac. A launcher moze nie dzialac..

Rozpisane z Samsung Galaxy S3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

oooo luju jak wystartuje ten serwer to mi napisz na pw ip serwera. na pewno będę grał na tym serwerze ! 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Witam, mam pytanko macie już reklamę? I.. Jeżeli nie ukrywacie tej informacji moglibyście podać specyfikacje waszego serwera? Ile slotów jest przewidziane na serwer? Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer będzie postawiony na Hostingu PixelTeam. Pakiet Quartz posiadający 6gb ram (Max. 9) Specyfikacja jest u nich :) Przewidywane sloty: 60 ponieważ pluginy mogą obciążać serwer więc lepiej dać tyle slotów aby nie było lagów:)
Reklamy jeszcze nie posiadamy. Będziemy robić dopiero na mc-lista.pl, forach..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...