Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra znika

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem, odpaliłem grę przez origin, pobrała się cała, naciskam graj i gram, potem wyłączam, teraz chciałem znowu zagrać i znowu mi się chciała pobierać, pobierałem przez patchera i przez origin, znowu pograłem i znowu chce mi się od nowa pobierać, system to win 8.1 pro.

Opublikowano

Siemka, mam problem, odpaliłem grę przez origin, pobrała się cała, naciskam graj i gram, potem wyłączam, teraz chciałem znowu zagrać i znowu mi się chciała pobierać, pobierałem przez patchera i przez origin, znowu pograłem i znowu chce mi się od nowa pobierać, system to win 8.1 pro.

Jeżeli pobiera się mało danych - to jest normalne :)

Za każdym razem się coś pobiera, lecz są to małe ilości danych, które pobierają się szybko  ;)

Jeżeli gra ci się cała pobiera, to spróbuj uruchomić przez normalny launcher (nie przez origin).

f

Opublikowano

Ale mi za każdym razem pobiera się to 1gb +, sprawdzałem, w origin games w folderze z grą nic się nie zapisuje ;_;

Opublikowano

Ale mi za każdym razem pobiera się to 1gb +, sprawdzałem, w origin games w folderze z grą nic się nie zapisuje ;_;

Może spróbuj jakiegoś z tych sposobów:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-jak-pomijac-kazdorazowe-wpisywania-hasla-do-launchera/

Ewentualnie może się przestawiać wielkość pobieranej gry w ustawieniach (takie koło zębate w launcherze), więc ustaw ją, włącz grę normalnie, wyłącz i uruchom przez orgigin :)

f

Opublikowano

Nie podchodźcie do mnie jak do debila ._. , za każdym razem pobiera mi się to 1gb+, to znaczy że pobiera się długo. Wiem gdzie zapisują się pliki, bo mam to ustawione w originie, i sprawdzałem w tym folderze i pustki, jest tylko folder nfsw a w nim sam launcher bez plików gry.

Opublikowano

Tylko, że pliki gry nie zapisują się tam gdzie wskazujesz Originowi a w ukrytym folderze ProgramData na dysku na którym znajduje się Origin. W folderze, który został wybrany przy pomocy Origina instaluje się sam launcher, który waży gdzieś 26mb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...