Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najłatwiej na twoim lvl to wbic sie do dobrego PT na Chaos Arene stac tak by cie nic nie bilo i tylko spamowac skillem od zbierania itemkow :D (ja tak zarobilem 15 ucm 4 ucl 7 fcm)

2 sposób rób questy główne jak ci sie skończą to bierz sie za questy z zakładki T Helper czy jakos tak. Jak wybierasz takiego questa to ci napisze jaka nagroda za niego jest. Bierz najlepiej te questy za które dostajesz 500k + jakis tam itemek.

3 sposób najdłuższy i mało opłacalny bo nikt tego nie kupuje ostatnio. Idziesz na mummy warriory w DS i lotasz RoL +1 i crit ringi +1.

Teraz moja kolej na pytanko gdzie zarobić i czy się opłaca. :)

Mam 128fs gdzie nim najlepiej zarabiać??

2 Pytanie gdzie można dropnąć rol +2 :)?

3 Pytanko. Za ile da sie sprzedać blade shadowtit +4 of amp s Amp + 3% i 2 sloty po 10% crit dmg w każdym :)?

edit

Server mercury

A Volcanic Citadel nie dam rady przejść :(

Opublikowano

Najłatwiej na twoim lvl to wbic sie do dobrego PT na Chaos Arene stac tak by cie nic nie bilo i tylko spamowac skillem od zbierania itemkow :D (ja tak zarobilem 15 ucm 4 ucl 7 fcm)

2 sposób rób questy główne jak ci sie skończą to bierz sie za questy z zakładki T Helper czy jakos tak. Jak wybierasz takiego questa to ci napisze jaka nagroda za niego jest. Bierz najlepiej te questy za które dostajesz 500k + jakis tam itemek.

3 sposób najdłuższy i mało opłacalny bo nikt tego nie kupuje ostatnio. Idziesz na mummy warriory w DS i lotasz RoL +1 i crit ringi +1.

Teraz moja kolej na pytanko gdzie zarobić i czy się opłaca. :)

Mam 128fs gdzie nim najlepiej zarabiać??

2 Pytanie gdzie można dropnąć rol +2 :)?

3 Pytanko. Za ile da sie sprzedać blade shadowtit +4 of amp s Amp + 3% i 2 sloty po 10% crit dmg w każdym :)?

1.Rs/EoD

2.All DT party,PL,i FgR

3.Zależy na jakim serwerze grasz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP, trochę błędnie info podajesz.

do @2UP

1. Volcanic Citadel, ładny loot, ew. EoD b1f

2. akurat dobrze UP napisał, ale ostatnio słyszałem, że RoL+2 już wycofano i pozostały tylko te poprzednie.

3. Zależy od serwera.

@3UP

Report za doublepost.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...