Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S3 Parodia

Meybey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wyjść z tego silvera? Jestem w s3 cały czas otwieram tabele , dużo mvp i nie moge awansować. W ogóle co za ludzie w to grają nadgoniłem wynik do 13:13 i mój specjalnie mnie zabił ogólnie troll przez cały mecz ruska kur** i jak tu kur** wygrać coś? Kur***można dostać w tej grze

2wg4nlj.png

Opublikowano

jeżeli sądzisz, że grasz jak pros, a wszyscy dla Ciebie są noobami to graj sobie mecze w Faceit.

faceit to wielki syf lol pugna CEVO albo EAC a nie jakis faceit xD

Opublikowano

Zaczynałem grę z Silvera 4, obecne mam 3 gwiazdki. (po 3 tygodniach, bez nolifienia) W Silverze było ciężkawo, najlepiej grać z chociaż jednym kolegą. Dobre info to podstawa, no i trzeba umieć coś strzelać.

Od Golda 1 można grać samemu, mniej trolli jedynie trochę cziterów, ale to jak wszędzie.

Graj to wyjdziesz, jak już będziesz w 1 gwiazdce to będzie z górki, aż do szeryfa.

Jeśli długo jesteś w tym Silverze 3, to ciężko jest ruszyć. Ja tkwiłem w Elitarnym Mistrzowskim Srebrze przez 2 tygodnie. Ale jak już wbiłem do G1, to co kilka meczy miałem awans.

Opublikowano

Dobiłem silver iv tam jakieś winy remisy porażki do 3 rano był kumpel pojechał na vacation. Teraz wchodze 13 okazuje się , że nie mam rangi dobra myśle pewnie awans do silvera v się zbliża a tu po wygranym meczu 1 w tabeli gratulacje zdobyłeś awans do silver iii WTF? O co chodzi z tą grą?

Teraz win i silver ii co jest k***a?

2wg4nlj.png

Opublikowano

@Meybey Twoje mecze zostały anulowane ze względu na to że grałeś z gościem, który pojechał na VACacje. :) Sam to przerabiałem i wszyscy z premade'u z gościem się dorobili anulowania meczu i ew. cofnięcia rangi.

.

Opublikowano

Co robiliście, żeby w ogóle ranga podskoczyła ...

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Silver to najgorsza dywizja w cs:go, niestety. Poprostu znajdź może jakiegoś smurfa na innym koncie i niech ciebie wykeruje albo znajdź jakichś RTS (road to silver) którzy wracają do swoich rang to wtedy wybijesz się bez problemowo.

2d6v47n.png

Opublikowano

Witam. Jak wyjść z tego silvera? Jestem w s3 cały czas otwieram tabele , dużo mvp i nie moge awansować. W ogóle co za ludzie w to grają nadgoniłem wynik do 13:13 i mój specjalnie mnie zabił ogólnie troll przez cały mecz ruska kur** i jak tu kur** wygrać coś? Kur***można dostać w tej grze

Ja wczoraj grałem 6 meczy pod rząd win 2x ace otwierałem tabele z s2 do s3 trafiłem dopiero właśnie po 6 meczach win ... 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Najlepiej kup dobre esp które jest aktualizowane :)

Esp nie musi być aktualizowane ;-; to są interale gdzie nie ma offsetów ...

A co do tematu sam kiedyś byłem w silverze i powiem tak bez teamu nie wyjdziesz .

Team to podstawa bez teamu to trafisz na rusków / niemców / anglików itd + trolii + afkerów

A tak nie masz się co bać .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Najwyraźniej znajdź ogarów do drużyny i grajcie w 5 premade.
A jeśli to nie pomoże to oznacza że jesteście w c**j słabi ;)

14 lat  

Opublikowano

Ulala co za gra. Wynik 5-14 awp w dłoń ace'y , kille przez smoke 15 mvp niezapomniany płacz drużyny przeciwnej 16-14 win  <3  <3  Miazga !

PS/ Można gdzieś oglądnąć swój mecz który grałem? Jakiś replay? 

2wg4nlj.png

Opublikowano

Dobra już nie wiem oco chodzi temu valve.. Wygrałem dzisiaj 10 meczy awansowałem do silvera iv zadowolony ze wkoncu sie odkułem po godzinie przerwy wchodze nie mam rangi kur** co jest . Zagrałem mecz wygrałem gratulacje awans do silvera 3 WTF... CO TO MA BYĆ ZNOWU?

2wg4nlj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...