Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] hersentokrul

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z tej strony hersen. No to tak... Jestem Patrick, mam 16 lat, pochodze z Niemiec i mieszkam w Polsce.. Pracuje oczywiscie na teamspeak. Na co dziem zajmuje sie wszystkim co sie tylko nawinie.

Czyli czym?

- Gram w rozne gry, rozmawiam ze znajomymi na skype/ts, czasem wejde na jakis serwer i pogram muzyczke.

~~

Hersen? Ty masz wogole jakies doswiadczenie randomie?
Tak, mam!

I co? Tylko tyle?

Serwerami do ts zajmuje sie okolo roku. Zaczynajac jak kazdy od hostingowych serwerow az do maszyn VPS. Na samym poczatku probowałem stworzyc cos publicznego, cos czego innym brakowalo, a nie jak teraz na kazdym kroku coraz to nowsze i liczniejsze serwery.

Znalazlem swojego "internetowego blizniaka" i z nim otworzylem pierwszy publiczny serwer. Byl on jak kazdy ts. IP bez domeny, dziennie siedzialo max 30 osob. Dla wielu osob tyle osob to jest nic, dla mnie to byla frajda. Wszystko szlo w dobrym kierunku, no ale wiem, ze nie chcecie tego czytac. Mialem coraz mniej czasu, coraz mniej ludzi przesiadywalo na serwerze..

Po tym jak na serwerze byly pustki, powiedzialem ziomkowi ze koncze z tym. Takze chce popisac sie przed Wami uzytkowicy MPC w sprawach technicznych.

~~

Kilka slow o mnie...

Jestem osoba kreatywna, dlaczego? Bedac technikiem na waszym serwerach pobyt innym uzytkownikom moge umilac na wszelke sposoby. Umiem rozwiazywac problemy innych osob, jestem osoba bardzo zaufana, a takze znajaca umiar. Lubie byc w ekipie, ktora ma poczucie humoru, nawet te czarne. Sam takowe posiadam i wierze w to, ze szybko mozna to zauwazyc.

~~

Co oferuje jako Technik?

- Umiejetnosc pracy w grupie dla wiekszej ilosci osob,
- Codziennie do 9 godzin online,
- Ciekawe zagospodarowanie serwera,
- Dobry i szybki kontakt,

- Permisje, rangi do zamowienia,

- Wykonanie takze ikon do rang ( wyszukanie z internecie, jesli niema zrobic samemu. ),
- Konfiguracja botow:
> Muzycznych,

> JTS3.

~~

Czego oczekuje od Was, ekipy?

W zasadzie to nie jest nic specjalnego, najwazniejsze jest to, zeby kazdy wiedzial co jest dobre, a co zle..
Takze dojrzalej emocjonalnie oraz CIERPLIWEJ ekipy. Po mimo mojego wieku, potrafie sie zachowac jak dorosly.

--

Kontakt

GG: 38342480

Prywatna wiadomosc na forum.

Pozdrawiam,

hersentokrul.

Opublikowano

Zapomnialbym dodac w temacie!

Oferuje takze 30% autorskiego bota www, ktory laczy sie z serwerem a wbudowane w nim funkcje to:
- Zabezpieczenie grup | Przyklad: Range wlasciciel ma miec tylko osoba a ktos inny moze np to dawac. Id osoby, ktora ma miec wlasciciela automatycznie dostaje ta range, a osoba ktora dostanie wlasciciela po sekundzie zostaje zabrana,

- Wiadomosc powitalna,

- Dyzurka administracji + HIT + Osoba wchodzi na centrum pomocy do niej dochodzi wiadomosc, ze zaraz zostanie przeniesiony. Bot przenosi administratora dostepnego na kanal: Dyzurka | Obsluga oraz osobe z CP na ten kanal daje majka dla uzytkownika,

- Blokada nagrywania ( tylko na poszczegolnym kanale ),

- Zakazane nicki.

Opublikowano

Polecam ziomka! :)

Pozdrawiam Bonus ;)

Nie wiem kim jestes, ale dziekuje.

Dodatkowo pomagam w konfiguracji muzycznego bota, lub jts3. Wszystko objasnione jest takze w temacie.

Zapraszam, ja nie gryze c:

Opublikowano

Miałem styczność więc się wypowiem.

Autor tematu próbował wyłudzić ode mnie pliki moich botów, pod pretekstem posiadania własnego serwera. Potem okazało się, że nawet nie ma serwera, gdzie może pochwalić się rangą. Nie trawię ludzi, którzy kradną czyjeś pliki po czym będąc mega technikiem wgrywają komuś czyiś kod.

Porażka

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Miałem styczność więc się wypowiem.

Autor tematu próbował wyłudzić ode mnie pliki moich botów, pod pretekstem posiadania własnego serwera. Potem okazało się, że nawet nie ma serwera, gdzie może pochwalić się rangą. Nie trawię ludzi, którzy kradną czyjeś pliki po czym będąc mega technikiem wgrywają komuś czyiś kod.

Porażka

Witam,

Po 1. prosze nie klamac, poniewaz nie chcialem zadnych plikow, nic. Myslalem ze chodzi o przetestowanie bota jako beta tester.

Dowod: Rozmowa na GG

u1kd7d.jpg

Opublikowano

Witam,

Po 1. prosze nie klamac, poniewaz nie chcialem zadnych plikow, nic. Myslalem ze chodzi o przetestowanie bota jako beta tester.

Dowod: Rozmowa na GG

9232114201274481187376.jpg

Prosisz o coś, a nie umiesz podać podstawowych danych. Widać zawalista komunikacja.

Opublikowano

Prosisz o coś, a nie umiesz podać podstawowych danych. Widać zawalista komunikacja.

Hmm. Szkoda, ze w temacie nic nie pisze nawet ze dostanie sie pliki i trzeba miec serwer ;) Ja mialem na mysli ze testuje sie tylko bota. Nie wiem po co On klamie, jak i tak wyjdzie na jaw.

Opublikowano

bo żeby było musiałbyś wkleić całą rozmowę ;)

ale ja się tłumaczyć nie muszę. U mnie przegrałeś wyłudzaniem plików. Kolejny co chce żerować na czyjejś pracy. Mam prawo do wydawania opinii, więc ją wydaje i popieram argumentami.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

bo żeby było musiałbyś wkleić całą rozmowę ;)

ale ja się tłumaczyć nie muszę. U mnie przegrałeś wyłudzaniem plików. Kolejny co chce żerować na czyjejś pracy. Mam prawo do wydawania opinii, więc ją wydaje i popieram argumentami.

Dobrze, przestan klamac przyjacielu drogi. Wklejam wszystko co sie da teraz. Ja zadnych Twoich botow niechce, mam wlasne.

SS 1:

3453814201507801187376.jpg

SS 2:

3453814201507801187376.jpg

SS 3:

9287114201507801187376.jpg

SS 4:

2179614201507801187376.jpg

Skoro masz rozmowe, gdzie prosilem Ciebie o jakiegos bota czy cos, prosze pokaz te screeny, sam jestem ciekawy co ja pisalem do Ciebie..

Opublikowano

umieszczaj screeny w spoilerach bo ciężko się to przewija...

to musisz sobie teraz zadać pytanie po co do mnie pisałeś o bota jak masz swojego :) Ale ok, nie wnikam. Tak jak pisałem, ja się tu tłumaczyć nie muszę. Jesteś następnym forumowym złodziejaszkiem co przerabia bota innych, więc nie będę poświęcał na Ciebie minuty więcej.

Miłego technikowania życzę.

Kontakt:

Opublikowano

umieszczaj screeny w spoilerach bo ciężko się to przewija...

to musisz sobie teraz zadać pytanie po co do mnie pisałeś o bota jak masz swojego :) Ale ok, nie wnikam. Tak jak pisałem, ja się tu tłumaczyć nie muszę. Jesteś następnym forumowym złodziejaszkiem co przerabia bota innych, więc nie będę poświęcał na Ciebie minuty więcej.

Miłego technikowania życzę.

Hmm, czlowieku. Zaoszczedz mi oraz sobie zachodu, gdyz ja nie pisalem ze chce kur*a jakiegos bota, nie wiem czemu sie czepiasz, nie masz co robic? Tylko siedzisz i hejtujesz? ;) Skad wiesz ze jestem forumowym zlodziejaszkiem? Tylko, ze ja robie bota od 0 i nie przerabiam nic. Pierw naucz sie czytac samemu a potem oskarzaj czy chce boty czy nie.

Pls, nie wchodz tu bo szkoda mi Cie chlopie. Zaraz jeszcze napiszesz ze Ci grozilem o bota, nie?

Opublikowano

Polecam na prawdę, bardzo ładnie ogarnął mi wszystkie rangi i kanały tak samo jak i mojemu koledze.

Jestem z niego zadowolony i polecam go serdecznie !

Opublikowano

Czego oczekuje od Was, ekipy?

W zasadzie to nie jest nic specjalnego, najwazniejsze jest to, zeby kazdy wiedzial co jest dobre, a co zle..

Takze dojrzalej emocjonalnie oraz CIERPLIWEJ ekipy. Po mimo mojego wieku, potrafie sie zachowac jak dorosly.

Dlaczego oczekujesz od innych czegoś, czego sam nie posiadasz? Osobiście jeszcze nie powiedziałbym, że potrafisz zachowywać się jak dorosły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...