Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zastanawiamy się nad systemem pracy (autorskiej) która dawała by możliwość ulepszania swoich statystyk tzn:

- szybkość kopania, chodzenia itd.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Kody na monety SMS

Dodany obrazek

Wykonanie naprawdę super! Popracowalbym nad poprawnościa tekstu. Czy ten pomysł będzie na całym serwerze? Czy jak tutaj wygląda sprawa? Proponuję także dodanie jakiś promocji na różne rzeczy lub zarabiania tych punktów.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Wykonanie naprawdę super! Popracowalbym nad poprawnościa tekstu. Czy ten pomysł będzie na całym serwerze? Czy jak tutaj wygląda sprawa? Proponuję także dodanie jakiś promocji na różne rzeczy lub zarabiania tych punktów.

Owszem . Kod wpisujemy na lobby (aktualnie się rozeszły) przez co monety są na każdym serwerze. Jak to działa? Czy monety są jedne czy na każdym serwerze te same? A no sprawa wygląda tak, że gdy obojętnie czy mamy kod podarunkowy, czy kupujemy poprzez mikro płatność zawsze te same monety są na każdym naszym serwerze.

Opublikowano

Owszem . Kod wpisujemy na lobby (aktualnie się rozeszły) przez co monety są na każdym serwerze. Jak to działa? Czy monety są jedne czy na każdym serwerze te same? A no sprawa wygląda tak, że gdy obojętnie czy mamy kod podarunkowy, czy kupujemy poprzez mikro płatność zawsze te same monety są na każdym naszym serwerze.

To świetnie ! Naprawdę super pomysł, kocham Wasz serwer. Czy można prosić,abyście rzucili kolejne kody na punkty, gdyż nie zdarzyłem ;(.A tak to jak mogę ogólnie podsumować co do Waszego SkyBlocka, że jest najlepszym w Polsce, nie ma na nim faworyzacji graczy i to jest najlepsze, jeden z nielicznych takich serwerów :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

To świetnie ! Naprawdę super pomysł, kocham Wasz serwer. Czy można prosić,abyście rzucili kolejne kody na punkty, gdyż nie zdarzyłem ;(.A tak to jak mogę ogólnie podsumować co do Waszego SkyBlocka, że jest najlepszym w Polsce, nie ma na nim faworyzacji graczy i to jest najlepsze, jeden z nielicznych takich serwerów :)

Dziękuje za kolejne miłe słowa :) Jeżeli będzie więcej graczy oglosimy 10 kodów po 10 monet.

Opublikowano

Ref. Jaki chcecie kolejny tryb po odpaleniu freebuild-a?

Opublikowano

Ref. Jaki chcecie kolejny tryb po odpaleniu freebuild-a?

Prison ;) Tryb zapomniany w Polsce, a jeśli serwer jest dopracowany można miło spędzić czas.

Ogólnie co do serwera to nie miałem jeszcze przyjemności na nim zawitać, ale jeśli znajdę wolny czas to chętnie sobie pogram ;)

tenor.gif

Opublikowano

@up

Dziękujemy za propozycje. Być może będziemy pracować nad tym trybem. Robimy serwery w kilka osób i dość długo nam to idzie tylko dlatego, że staramy sie ograniczyć bugi do minimum

Opublikowano

Jeżeli chodzi o screeny to one są ze skyblocka (starej edycji)

Ref

Niedługo nowa edycja skyblocka. Nowe, lepsze, urozmaicone atrakcje.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...