Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie będzie w 5 sezonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem odpisać hejterom zadam wam jeszcze jedno pytanie - skoro joduska codziennie odpisuje że L# będzie jutro, a w sygnaturze napisał że w 2016 roku dopiero, to oznacza że mówiąc jutro ma na myśli nie jutro - następny dzień, tylko może przyszły sezon, a ponieważ teraz jest przedsezon 5 to znaczy że chodzi mu o sezon 6 . 

Co o tym sądzicie ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sadze ze nie masz zbyt duzo oleju w glowie, dzialanie l# to kwestia max tygodnia (chyba ze chce swieta spedzic z rodzina) skoro BOL rozgryzl juz po czesci problem to joduska albo dojdzie do tego tym samym tropem albo po prostu sie skontaktuje z kims waznym tam, @ushera7 wspominal o 'wspolpracy' z l# o ile takowa istnieje, bo pamietacie atak na forum bola i zamiana strony glownej bola na forum joduski (wiem ze mogl to byc ktos z zewnatrz)

Opublikowano

i po co kolejny temat zakładasz? jasnowidza szukasz tu? jodu widocznie robi to co może i tyle 

serio potraktowałeś na poważnie to, że w sygnaturze miał takie info? 

ps widzę nowa definicja słowa jutro

od dziś: jutro - przyszły sezon

:D  :D  :D  :D  :D  xD  xD  xD  xD  xD 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Gimnazjum i te ich przypuszczenia...

jak ustawie sobie np; yeba^*em Ci Matke,to również w to uwierzysz?

ps dobra definicja jutra keppo

@topic

nie nie sadze,jak bedzie tak bedzie

Opublikowano

Ponieważ poprzedni temat został zamknięty zanim zdążyłem odpisać hejterom zadam wam jeszcze jedno pytanie - skoro joduska codziennie odpisuje że L# będzie jutro, a w sygnaturze napisał że w 2016 roku dopiero, to oznacza że mówiąc jutro ma na myśli nie jutro - następny dzień, tylko może przyszły sezon, a ponieważ teraz jest przedsezon 5 to znaczy że chodzi mu o sezon 6 . 

Co o tym sądzicie ? 

NIE WIERZE CO ZA IDIOCI SA NA TYM FORUM PROSZE ZBANUJCIE GO IDZ GRAC W MINECRAFT

@AntyWarn

sądze iż bedzie po świetach

Opublikowano

weź się pierdolnij w łeb L nie jest zupdatowany ze względu na zabezpieczeniea co z tego że bol niby jest update skoro nawet pakietów nie ma ;3 kappa BoL fan. zamknąć ten zjebany temat proszę.

ps. joduska nie wypuszcza zbugowanego bubla tak jak spudgggy czy jak mu tam.

Opublikowano

ja przedstawiam nową teorię, a gimby nic nie pojmują i spamują mi pod tematem... 

ale skoro twórcy bola dali sobie radę już dawno, a ekipa L# dalej nie wypuściła update (a wg was są oni lepsi od spudgy'ego i reszty bandy) to może faktycznie coś w tym jest ? w końcu L# było za dobre, żeby mogło być na dłuższą metę darmowe 

29.png

Opublikowano

może Ty jesteś za mocno przyjebany żwirem ? oczywiście L ma większe możliwości chociażby ze względu na język programowania. Pozatym z czym sobie ekipa z bola poradziła ? z tym że nadal pakiety się jebią ? że nie wiadomo czy baypass działa ? oni to robią na czasie bo za to im płacą każdy dzień zwłoki to dla nich strata. Nie snuj więcej swoich teorii spiskowych bo ktoś od Ciebie debilizmem się jeszcze zarazi. 

Opublikowano

ja przedstawiam nową teorię, a gimby nic nie pojmują i spamują mi pod tematem... 

ale skoro twórcy bola dali sobie radę już dawno, a ekipa L# dalej nie wypuściła update (a wg was są oni lepsi od spudgy'ego i reszty bandy) to może faktycznie coś w tym jest ? w końcu L# było za dobre, żeby mogło być na dłuższą metę darmowe 

No chyba nie... Jedno jest dla mnie pewne nigdy nie wydam nawet grosza dla tych bolowców. Nawet jak by l# miałby kosztować 50$ kupiłbym .. 

I joduska nie chce wydać buggów samych bez pakietów tak jak to zrobił spuggy.

Opublikowano

Myślałem, że forum jest od 13 lat :/ 

Opublikowano

granie na cheatach jest na własną odpowiedzialność, więc to że spudgy nie wie czy jest na 100% baypass  to już graczy sprawa, z czasem i tak będzie wiadomo  

29.png

Opublikowano

W paru kwestiach się nie mogę zgodzić. Pakiety zaaktualizowane do BoLa były od początku (DLA SAMEGO OPROGRAMOWANIA), jednak developerzy mieli za zadania zaaktualizować swoje skrypty. Co do L# wydaje mi się, że jeżeli nie będzie w ten weekend to nie spodziewałbym się przed świętami, ale to tylko moja teoria

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Sadze ze nie masz zbyt duzo oleju w glowie, dzialanie l# to kwestia max tygodnia (chyba ze chce swieta spedzic z rodzina) skoro BOL rozgryzl juz po czesci problem to joduska albo dojdzie do tego tym samym tropem albo po prostu sie skontaktuje z kims waznym tam, @ushera7 wspominal o 'wspolpracy' z l# o ile takowa istnieje, bo pamietacie atak na forum bola i zamiana strony glownej bola na forum joduski (wiem ze mogl to byc ktos z zewnatrz)

A ty co , prorokiem zostałeś ? Skąd możesz wiedzieć że joduskame wypuści tego update w ciągu "tygodnia" ?

weź się pierdolnij w łeb L nie jest zupdatowany ze względu na zabezpieczeniea co z tego że bol niby jest update skoro nawet pakietów nie ma ;3 kappa BoL fan. zamknąć ten zjebany temat proszę.

ps. joduska nie wypuszcza zbugowanego bubla tak jak spudgggy czy jak mu tam.

Powtórzę , skąd ty możesz wiedzieć co tak naprawdę jest powodem tego "przekładania" z dnia na dzień tej aktualizacji ? To wszystko od joduskame zależy , jeśli zechce to wypuści , może po prostu nie chce i dlatego nie wypuszcza ? Tak cięzko przyjąć to do tego pustego "łba" że być może to jest koniec L# ? Jak wy to przeżyjecie ?!

Coś mi się wydaje, że gimby się tną z powodu braku l#. :v

True ...

Opublikowano

@Koder1223 bo sledze wypowiedzi developerow na IRCu, jakbys posiadal wiedze na poziomie nie zbyt wysokim to czytajac moj post doszedlbys do tego na czym opieralem swoja teze

Opublikowano

@Koder1223 bo sledze wypowiedzi developerow na IRCu, jakbys posiadal wiedze na poziomie nie zbyt wysokim to czytajac moj post doszedlbys do tego na czym opieralem swoja teze

Nie będę tego komentować , Myślę że mój komentarz jest przy tym zbędny :D

PS.Polecam poszukać znaczenie słowa "teza" i na czym ono polega ;)

Opublikowano

Biorac pod uwage fakt ze w 70% swojego dnia posluguje sie jezykiem angielskim skladnie i pisownie mam na dobrym poziomie a Ty rozumowanie na poziomie podstawowki PEACE chlopak :)

@topic mysle ze wszelkie watpliwosci rozwiane i mozna to po prostu zamknac nie robiac wiecej syfu

Opublikowano

Biorac pod uwage fakt ze w 70% swojego dnia posluguje sie jezykiem angielskim skladnie i pisownie mam na dobrym poziomie a Ty rozumowanie na poziomie podstawowki PEACE chlopak :)

@topic mysle ze wszelkie watpliwosci rozwiane i mozna to po prostu zamknac nie robiac wiecej syfu

Posługujesz się w 70 % językiem angielskim w ciągu dnia i dlatego nie znasz gramatyki języka którym się (zapewne) posługuję od urodzenia . Na poziomie podstawówki to się chyba ty zatrzymałeś (wnioskuję to czytając twojego wypociny) "PEACE chlopak" - tego nie potrafię skomentować :/

Opublikowano

Nie rozrozniasz gramatyki od interpunkcji, mylisz osoby i masz problem do mnie. Polskich znakow nie uzywam z przyzwyczajenia, jak napisalem czesciej posluguje sie angielskim i piszac cos po polsku musze napisac zdanie a dopiero potem myslec nad znakami co jest bez sensu przynajmniej piszac takie 'luzne' wypowiedzi :) Nie spinaj sie tak, bo znajac zycie jestes zwyklym dzieciakiem siedzacym przed komputerem i krytykujacym wszystko i wszystkich, ja wiecej ci odpowiadal nie bede bo to mija sie z celem chcesz pogadac pisz PW podam ci ts'a sobie pogadamy na luzie ;)

Opublikowano

możesz posługiwać się nawet hinduskim ale jeśli nie potrafisz pisać poprawnie w języku ojczystym to nie wykręcaj się jakąś nieznajomością interpunkcji czy gramatyki bo jest to po prostu debilizm <- tak to się nazywało za moich czasów w szkole, a nie jakieś dysleksje dysortografie i inne dziadostwa.

Piszesz luźno po angielsku to też nie używasz interpunkcji? chyba, że nie widzisz różnicy w "dziewczyna zrobi ci laskę" lub "dziewczyna zrobi ci łaskę". Osobiście nie cierpię jak ktoś kaleczy mój ojczysty język.

x

Opublikowano

Nie rozrozniasz gramatyki od interpunkcji, mylisz osoby i masz problem do mnie. Polskich znakow nie uzywam z przyzwyczajenia, jak napisalem czesciej posluguje sie angielskim i piszac cos po polsku musze napisac zdanie a dopiero potem myslec nad znakami co jest bez sensu przynajmniej piszac takie 'luzne' wypowiedzi :) Nie spinaj sie tak, bo znajac zycie jestes zwyklym dzieciakiem siedzacym przed komputerem i krytykujacym wszystko i wszystkich, ja wiecej ci odpowiadal nie bede bo to mija sie z celem chcesz pogadac pisz PW podam ci ts'a sobie pogadamy na luzie ;)

Nie bende tego komentowac bo nie ma co tu komentowac . ten pan u gury jest wzechmogoncy i nawet potrafi okreslic muj wiek przez internety :D

możesz posługiwać się nawet hinduskim ale jeśli nie potrafisz pisać poprawnie w języku ojczystym to nie wykręcaj się jakąś nieznajomością interpunkcji czy gramatyki bo jest to po prostu debilizm <- tak to się nazywało za moich czasów w szkole, a nie jakieś dysleksje dysortografie i inne dziadostwa.

Piszesz luźno po angielsku to też nie używasz interpunkcji? chyba, że nie widzisz różnicy w "dziewczyna zrobi ci laskę" lub "dziewczyna zrobi ci łaskę". Osobiście nie cierpię jak ktoś kaleczy mój ojczysty język.

+1

Antywarn 

Myślę ze ten temat można by było już zamknąć :P

Opublikowano

A już myślałem że pogram z normalnymi graczami i wbije golda, a tu luj.

Czy wy serio nie umiecie grać, czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...