Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty z II Wojny Światowej

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Robiąc porządki na strychu u mnie w domu, zostały znalezione BUTY OFICERKI czarne, z usztywnieniem z czasów II Wojny Światowej. Oczywiście są używane. Wiecie może ile za nie dostanę? Ich stan jest bardzo dobry, oryginalna skróra, wszystko w jak najlepszym stanie.

Wgl. ktoś je kupi?

Opublikowano

dostaniesz za nie tyle, ile ktoś ci za nie da :)

prościej mówiąc - wystaw aukcje na allegro lub na olx napisz ogłoszenie dodając zdjęcia i czekaj na oferty

Dzięki :D Tak zamierzam zrobić :D A orientujesz się może, ile można za nie liczyć? Ze 100 zl?

Opublikowano

Za takie buty jakiś kolekcjoner dałby na pewno kilka razy więcej. Ale do takiego czegoś to raczej znajomości bo raczej mało kto zna jakiegoś kolekcjonera. Wątpię, że ktoś szuka takiego czegoś na allegro / olx.

Opublikowano

Dzięki :D Tak zamierzam zrobić :D A orientujesz się może, ile można za nie liczyć? Ze 100 zl?

Myślę, że więcej, mój wujek kolekcjonował jakieś tam stare sztućce itd i zwykła miseczka potrafiła być warta 800pln

Opublikowano

Tylko nei decyduj się na pierwszą lepszą cenę. W rzeczywistości mogą być one droższe, dlatego zapytaj się też innego "wyceniacza".

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Popytaj na forach o historii/archeologii, znajdziesz tam sporo ludzi obeznanych w tych sprawach.

Opublikowano

Zależy jaki jest stan butów jak są rozwalone nic nie warte może z 50 zł dotaniesz jak są dobre to wartość wzrasta musisz wszystko uwzględnić i sam ocenić za ile je kupisz

Opublikowano

Kurcze już kolejny raz mogę poczuć się przydatny i wycenić buty których w życiu nie widziałem na oczy, bo nawet nie chciało ci się wrzucić ich zdjęcia.

Ale to nie szkodzi.

Wyceniam je na 41,65zł.

Nie dziękuj

Opublikowano

Kurcze już kolejny raz mogę poczuć się przydatny i wycenić buty których w życiu nie widziałem na oczy, bo nawet nie chciało ci się wrzucić ich zdjęcia.

Ale to nie szkodzi.

Wyceniam je na 41,65zł.

Nie dziękuj

Jak chcesz się przydać to nie wchodź tu więcej i nie pisz postów bez sensu :D Napisałem, że stan butów bardzo dobry więc powinno Ci wystarczyć i mógłbyś się domyśleć.

Opublikowano

Idź do sklepu ze starociami, tam często skupują takie rzeczy, tylko uważaj bo to przebiegłe bestie i często kantują :D

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...