Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wtf rito

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem ok 50/60 skinow wchodze dzis na konto mam 2 czy 3 skiny i 2x mniej champow wtf mialem tylko 50 refow a zabrali mi wszystko o co chodzi?

Opublikowano

Jeśli robiłeś reffy z tego samego ip to się nie dziw.

Poza tym złamałeś ich regulamin więc zostałeś ukarany.

Opublikowano

Riot odebrał ci nagrody z refflinków (jeśli je robiłeś oczywiście) tak to jest jak się robi te refy bez żadnych zabezpieczeń 

Opublikowano

Wszystkie skiny mi zabrali a za reffy mialem tylko udyra ikilka innych :( w aukcji bylo ze kazdy z innego ip ps sprzedam konto plat 5-10 zl (bez skinow malo champow zabrali )

Opublikowano

Wszystkie skiny mi zabrali a za reffy mialem tylko udyra ikilka innych :( w aukcji bylo ze kazdy z innego ip ps sprzedam konto plat 5-10 zl (bez skinow malo champow zabrali )

Platyna za 5-10 zl? moze jeszcze powiesz ze smsem?

@top

To dlatego ze zlamales ich regulamin.

Opublikowano

Mialem ok 50/60 skinow wchodze dzis na konto mam 2 czy 3 skiny i 2x mniej champow wtf mialem tylko 50 refow a zabrali mi wszystko o co chodzi?

Ciesz się, że konto jeszcze masz :) Łamiąc ich regulamin to dziwie się, że perma nie dali. Po za tym na tych aukcjach głupoty wypisują, kto by robił każdego z innego IP?

Opublikowano

A ile jest warte konto plat bez chanp za 6300 bez skinow? Champy tez zabrali xD a wydalem na rp (nie na refy z 700 zl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...