Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonSoul Seazon 2 Full||Exp:800x||Drop:25%|

dragonir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obsługa serwera śmieszna, Gm'owie mają po około 12 lat, nie potrafią zoorganizować żadnego eventu,  a jeśli już coś zrobią, to  pojawiają się niedomówienia, nie potrafią dokładnie sprawdzić kto wygrywa dany event, robią takie byki ortograficzne że matko i córko,  wejdźcie i   się przekonajcie,  powiedziałem co myśle o Gm'ie bez  wyzwisk i tak dalej,  i prawdopodobnie zostałem zbanowany, chyba że tylko MI nie działa strona i nie mogę sie połączyć z serwerem ? :) hajfajf! 

Opublikowano

prędzej czy później będzie res acc tylko jak już ponabijają po 200 resów to nikt tam nie będzie chciał grać jak res acc zrobi admin. No chyba, że to jest serwer zrobiony dla Administracji żeby się poczuła wielka, a nie dla graczy żeby mogli grać.

Opublikowano

bez przesady, moim zdaniem niech serwer będzie włączony, ale zaplanować nowy jego start, zrobić publikacje kilka dni wcześniej niech będzie wiadomo wcześniej, że serwer rusza, a teraz niech działa jako jeszcze serwer testowy. Start można zaplanować gdzieś za tydzień np

Opublikowano

widać jak administracji zależy na graczach, zero jakiegokolwiek info na temat serwa, ktoś widziałem kupił wczoraj Vipa a dziś już rip?? jak pisałem serwer był dla administracji a nie dla graczy.

Opublikowano

Niechce narazie znowu robic zadnych rr acc narazie nie ruszam nic

Poprawilem sporo bledow i bugow ktore wyszly w trakcie gry teraz server jest stabilny hosting zostal tez ogarniety i nie ma juz zadnych offow server jest tylko restartowany raz dziennie zeby odswiezyc baze danych.

Opublikowano

A co.to da? Za 3 tygodnie sytuacja.się powtórzy. Usunąć grand resy zmniejszyć spoty,odżywic bc, ds. Inaczej zawsze będzie gonitwa resow i kwestia wybicia lvla do areny

Opublikowano

Po odswierzam publikacje narazie niechce robic rr acc bo to nic nie zmieni a exp 800 i 8 crd za rr to nie jest duzo.... ja zrobie rr acc i zaraz sytuacja sie powtorzy moim zdaniem po odswierzam publikacje tez nie mam czasu siedziec przy serverze bo pracuje jak kazdy czlowiek..... narazie jest plus ze server nie pada hosting zostal ustabilizowany i nie ma juz offow gs jest codziennie odswierzany zeby nie bylo problemow poczekamy jeszcze i zobaczymy.

Opublikowano

Po odswierzam publikacje narazie niechce robic rr acc bo to nic nie zmieni a exp 800 i 8 crd za rr to nie jest duzo.... ja zrobie rr acc i zaraz sytuacja sie powtorzy moim zdaniem po odswierzam publikacje tez nie mam czasu siedziec przy serverze bo pracuje jak kazdy czlowiek..... narazie jest plus ze server nie pada hosting zostal ustabilizowany i nie ma juz offow gs jest codziennie odswierzany zeby nie bylo problemow poczekamy jeszcze i zobaczymy.

Kup lepiej sobie slownik, pozniej stawiaj serwer. :)

Opublikowano

Od 06.01.2015  od godziny  7:00 jutro exp 1600x Na STAŁE !!! Widomosc od Administracji !!! Wiec wbijac i odrabiac straty w rr :)

Haha, na pewno to przyciągnie nowych graczy, jak na VIP teraz jest 2600x ^^ Topce się to nie nudzi, wbijanie tych rr cały czas, co kilka minut ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...