Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonSoul Seazon 2 Full||Exp:800x||Drop:25%|

dragonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WRACAMY DO VER SEAZON 2 FULL Z MAŁYMI POPRAWKAMI ZOSTAJEMY PRZY TEJ VER PLIKÓW NIC WIĘCEJ NIE ZMIANIAM MAM NADZIEJE ŻE WSZYSTKO JUŻ BĘDZIE DOBRZE.

START SERVERA O 7:00

INFO 

Nazwa Servera: DragonSoul
Wersja: Seazon 2 Full 
Max il. Graczy Online: 500 
Godziny dzialania: 24/7 
Server Dedykowany: Tak 
IP: Main 
Port: 44405 

Strona: 
http://www.drgsoul.dyn.pl

KONFIGURACJA 

Exp: 800ExpVIP: 1200
Drop: 25% DropVIP: 40
BB: Nie 
HP Mobów: 100 
Reset: 400 lvl za kazdy reset 8crd do WebShopa 
Staty zostaja. kasuja sie BK,SM,ME-500pkt|MG,DL-550 
Max Staty:32k 
----- 
Eventy: Tak 
Zen Party Bug: NIE 
Potion Bug: NIE 
Shadow Bug: NIE 
Gildia: 300 poziom 
MG: Od 220 poziomu 
DL: Od 280 poziomu 
Max level Itemka: +13 +28 
Kasowanie Postaci: do 40 poziomu 
Serca etc: Tak 

JAVEL SUKCES 

Bless: 100 
Soul: 70 
Soul + luck: 100 
Life: 80 

CHAOS MACHINE 

+10 : 90 
+11 : 85 
+12 : 80 
+13 : 70 

INWAZJE 

Golden Goblin: co 2 godzine 
Golden Taikan: co 2 godzine 
Golden Dragon: co 2 godzine 
Golden Lizard: co 2 godziny 
Golden Tantalos: co 2 godziny 
----- 
BOK+1: Leather , Bronze ... i odpowiedniki 
BOK+2: Brass , Scale i odpowiedniki 
BOK+3: Dragon i odpowiedniki 
BOK+4: Dragon Phoenix , Grand Soul i odpowiedniki 
BOK+5: DK , Volcano , Bone Blade i odpowiedniki 

EVENTY 

Chaos Castle: co godzinę. 
Blood Castle: co godzinę. 
Devil Square: co godzinę. 
White Wizard: co godzinę. 
Crywolf Event: codziennie. 
Kanturu Event: codziennie 

ADMINISTRACJA 

ADMINISTRACJA 

Head Admin: Dragon 
Admin Techniczny: - 
Game Maser:
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i ja sobie zerkne skoro 2k expa do niedzieli jest mozna sobie troche postac podboostowac :D

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Po 3 godzinach spędzonych na serwerze, 3 osoby z topki na 1hh. Na serwerze fajnie się gra, spoty dobrze zrobione lecz nie zagoszczę tu dłużej. Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

dragonir daj sobie spokoj juz z tymi serwerami bo jedna edycja trwa pare godzin potem zmiana plikow i kolejne pare godzin ;p szkoda twojego czasu

(nie odbierz tego jako hejt tylko pisze to co widac i jak jest)

Opublikowano

Tez mam nadzieje ze nie padł server, bo fajnie sie grało, ale wszystko na ta wskazuje ze RIP ;] Admin nieaktywny i nic pisze co sie dzieję... No, ale poczekamy ;)

Opublikowano

dragonir daj sobie spokoj juz z tymi serwerami bo jedna edycja trwa pare godzin potem zmiana plikow i kolejne pare godzin ;p szkoda twojego czasu

(nie odbierz tego jako hejt tylko pisze to co widac i jak jest)

To jest serwer, ktory padnie po paru dniach ;) Szkodza czasu.. wszystkie hacki dzialaja :)

Opublikowano

To jest serwer, ktory padnie po paru dniach ;) Szkodza czasu.. wszystkie hacki dzialaja :)

Jak 3/4 serverow... Jednak odradzam gry tutaj, poniewaz z dnia na dzien server moze zniknac bez infa od admina etc...

Opublikowano

proszę o  nie zle oceniac server moim zdanie Dragon się stara  jak może  apropo kto  chce haxi ten haxi nawet jak sa zabezpieczenia zawsze można zrobić Bypass

Nie pierdol ten serwer to kpina masz GM to musisz tak pisać, codziennie inna wersja, codziennie off, codzienie nowy patch. Admin wylacz ten serwer szkoda czasu naprawde.

Opublikowano

No ja dzisiaj przekonalem sie ze ten server to dno maksymalne !! DarkGM rozdaje boki k5 po alaaaa evencie ;) Typ o nicku : Czesc  0 rr, a kazdego typka na arenie bierze na hita ;) Raport poszedl do admina to powiedzial "nieee placz" ^^ Czyli zaaaal ogarnia jak widze takie prowadzenie serva !! Nie polecam osobiscie !

Opublikowano

No ja dzisiaj przekonalem sie ze ten server to dno maksymalne !! DarkGM rozdaje boki k5 po alaaaa evencie ;) Typ o nicku : Czesc  0 rr, a kazdego typka na arenie bierze na hita ;) Raport poszedl do admina to powiedzial "nieee placz" ^^ Czyli zaaaal ogarnia jak widze takie prowadzenie serva !! Nie polecam osobiscie !

Z tego co ja wiem koles dostal bana na razie na upomnienie, a po drugie wlasnie wprowadzaja nowe dll'ke do antyhacka, a boxy k5 w evencie to moze troszke przesada lepsze to nic itemy fo na eventach gdzie na wielu serverach takie typu rzeczy sa do wygrania.

Ps. Wiec server bedzie online  -+ 11 i bedzie nowy patch do pobrania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...