Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko Munioo będzie dobrze, niestety tym razem nie wprowadzamy dodatkowych modów na życzenie graczy. Nie ma badziewnego Mekanism który ułatwia grę i poprawione zostały recipe. Kilka rzeczy z grega zmienione zostało na trudniejsze.

Opublikowano

Spoko Munioo będzie dobrze, niestety tym razem nie wprowadzamy dodatkowych modów na życzenie graczy. Nie ma badziewnego Mekanism który ułatwia grę i poprawione zostały recipe. Kilka rzeczy z grega zmienione zostało na trudniejsze.

ModPack bez mekanismu to po paru dniach i tak wszystko będę miał. Dlatego nie polecam i nie wbije.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

ModPack bez mekanismu to po paru dniach i tak wszystko będę miał. Dlatego nie polecam i nie wbije.

Z mekanism wszystko w 1h osiągniesz, 1 kablem pociągniesz każdy rodzaj prądu.

Zresztą widzę, że wbiłeś tutaj tylko po to aby zrobić reklamę swojego czegoś - podobnego do serwera.

Nie wiem jak możesz nie polecać skoro nigdy tu nie byłeś.

Opublikowano

Mam nadzieje ze ta edycja nie rozpadnie sie jak poprednia

pozdro

Munioo

Co by nie było przyczyniasz się do zadymy na serwerze wraz ze swoimi kolegami. Na serwerze Cuboid blokuje sobie sam gracz więc jeśli ktoś go nie zabezpieczył przed wyjściem to co prawda jego problem ale jawne przyznawanie się do kradzieży to niestety skutkuje BAN'em dla Ciebie i kolegi.

Opublikowano

Do wszystkich graczy, którzy zadają pytania na serwerze jak i na maila:

1. Wszelkie informacje co i jak, jak grać itp znajdziecie na stronie serwera. Nie wypytujcie co kilka minut o to jaka komenda do tego a jaka do tamtego, po to jest strona serwera, która wam wszystko wytłumaczy.

2. Administracji nie ma jestem tylko ja z tego względu, że jest to mój prywatny serwer udostępniony dla was. Nie ma tu rzeczy ogromnie rozbudowanych etc. Serwer został postawiony dla garstki znajomych, którzy z różnych przyczyn powoli się wykruszyli w ciągu 17 miesięcy gry. Ogólnie serwer służy mi do zabijania czasu w pracy (tak w pracy) i dlatego też fajnie jest spotkać kogoś ogarniętego i z nim zagrać niż ciapać samemu na singlu.

3. Jeśli jestem naprawdę bardzo do czegoś potrzebny spotkacie mnie ZAWSZE na serwerze od 6:30-15:30

4. Jeśli ktoś nie rozumie po co jest serwer to niech nie gra, nie wiem dlaczego tak ciężko jest zrozumieć, że na sieci jest coś dla zabawy a nie dla trzepania kasy czy też dla greeferów. Proszę się nie dziwić kiedy bez ostrzeżenia ktoś dostaje bana za 2-3 bardzo chamskie zdania lub za oficjalne szczycenie się tym, że jest się buggerem czy też pseudo hakerem MC potrafiącym z dziury w modzie okradać ludzi.

5. Życzę przyjemnej zabawy - zapraszam do przeglądania strony serwera - WKRÓTCE nowe Vouchery do rozlosowania na rangi oraz KONKURS na GiftCode pod choinkę

Opublikowano

Na serwerze bardzo dobrze się gra gracze są mili i pomocni :)

Mody są bardzo dobrze dobrane, serwer nie ma ścinek lagów etc.

Jednym słowem polecam 9/10

signature.png

Opublikowano

Co by nie było przyczyniasz się do zadymy na serwerze wraz ze swoimi kolegami. Na serwerze Cuboid blokuje sobie sam gracz więc jeśli ktoś go nie zabezpieczył przed wyjściem to co prawda jego problem ale jawne przyznawanie się do kradzieży to niestety skutkuje BAN'em dla Ciebie i kolegi.

czaman sorry ale weź pod uwagę ze tak naprawdę ja nawet nic nie napisałem pisał kolega o tym "zabezpieczaniu" działki ja nawet chialem mu tego termala którego kolega zawinął oddać ale gdy tylko o tym usłyszał skitrał do eq i tyle z oddawania no cóż bana za kolege mam ale trudno  

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Dziękuję bardzo za pozytywne opinie jak również za te niezbyt ciepłe, cenie sobie każde zdanie. Przy okazji zapraszam do przeglądania strony serwera. Już niebawem pojawi się VOUCHER na darmowego SuperVip oraz 3 nagrody pieniężne od 1000-5000$.

czaman sorry ale weź pod uwagę ze tak naprawdę ja nawet nic nie napisałem pisał kolega o tym "zabezpieczaniu" działki ja nawet chialem mu tego termala którego kolega zawinął oddać ale gdy tylko o tym usłyszał skitrał do eq i tyle z oddawania no cóż bana za kolege mam ale trudno  

Biorę pod uwagę ale to wy oboje razem graliście, koleś Ciebie tepał do tamtego na chatę i co 30 sekund wracałeś na home i tak ze 3 razy. Dobrze wiesz że nie lubię takich akcji, gra ma być miła tak jak to było na pierwszej edycji, druga była porażką o której wszyscy wiedzą. Zbyt mało blokad i za dużo modów o które prosili gracze. W tej edycji nie ma próśb o nic, jest jak jest nic nie będzie dodawane oraz większy nacisk kładę na pilnowanie graczy niż samo granie co jak wiadomo nie bardzo mi pasuje gdyż wolał bym pograć.

BTW jestem w trakcie zbierania ekipy na serwer - jest kilka osób które o tym wiedzą i już niedługo pojawią się w administracji.

Opublikowano

Mógłbyś dodać IP do skopiowania :) bo nie każdemu sie chce przepisywać.

Przepraszam cię bardzo ale wpisać tak banalnie proste IP to można sobie ręcznie. Najlepiej jest dodać wszystko kopiuj wklej i przy wejściu na serwer zrobić kit z wszystkim co się da. Jeśli już przy samym IP wymiękasz bo ci się nie chce to strach się bać co będzie na serwerze. Jeżeli jeszcze komuś się NIE CHCE to nie ma czego szukać na serwerze. Bardzo przepraszam ale takie są realia. W pracy też powiesz do szefa - wypisz mi kartę pracy bo mi się nie chce?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba ci się serwer? Chcesz wprowadzić zmiany? Nie chcesz aby serwer został zamknięty? 

ZOSTAŃ administratorem, twórz i wspieraj serwer, zbieraj graczy i finanse.

Napisz podanie aby wejść do administracji, w podaniu umieść to co uważasz za słuszne.

Więcej informacji na stronie serwera

Serwer będzie aktywny jeszcze 40 dni, szukamy administracji do prowadzenia serwera, po tym czasie jeśli wam się uda techniczny będzie istniał.

Niestety mam za duży nawał pracy aby być ciągle z wami w grze co prowadzi w obecnym czasie do "zamieszek" w grze dlatego też potrzebuję ludzi którzy chcą i się zajmą technicznym.

Opublikowano

Po lewej stronie w nowym Launcherze jest tzw szukajka tam wpisz TechModPackPL3 i pobierz

Proszę o czytanie postu up 2 w górę

Opublikowano

Po lewej stronie w nowym Launcherze jest tzw szukajka tam wpisz TechModPackPL3 i pobierz

Proszę o czytanie postu up 2 w górę

Haha dzieki.

Widziałem to ale nie wiedziałem ze to ten serwer xD

@Edit

Kiedy chce uruchomić paczke okno launchera zamyka sie, startuje proces javaw i technic_launcher_64bit.

Po chwile procesy zamykają się i okno sie pojawia z powrotem.

POMOCY.

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...