Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na farmienie.

KoXu:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota który by mi farmil co jakis czas.Ja osobiście nie mam czasu na to a monety mnie czymaja ze szlachtą.

MOGĄ BYĆ PŁATNE!!!!!!!

Przy okazji jak by były boty które działają 24/7 to linki czy coś

Opublikowano

Po pierwsze kolego robisz nie potrzebny bałagan na forum i off topic.

Jeden temat , a właściwie jeden z tysięcy jest na forum w którym nie jaki "Teso" podał jakiegoś płatnego bota , którego pewnie nikt nie sprawdził , bo mu szkoda kasy.

Jak nie masz czasu to nie graj to raz.

Dwa plemiona to gra czasu realnego , więc cierpliwość odgrywa w tej grze największą rolę i przede wszystkim skoro to gra ekonomiczno-strategiczna dysponuj surowcami i innymi zasobami tak by nic się nie marnowało w zależności od twojego czasu i nie trzeba bota do takiego czegoś co można raz na 3 dni w tygodniu zrobić ręcznie jeżeli zasoby pochłania ci budowa miast/wojsk prócz tego.

Także jeszcze raz powtarzam użyj opcji szukaj i zaoszczędzisz czasu sobie i innym kolego.

PS;Ułóż sobie może plan działania na cały tydzień i gotowe.

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle wiem jaki  ty to dobry jesteś ja mam mk i kp balans robię co 2 dzień więc surowce się nie marnują ale po prostu dużo graczy teraz kończy a ja ze szlachta nie nadążam a nie mam czasu na farmienie czy tym podobnie więc szukam bota czy jakiś sposób na szybką farmę 

Opublikowano

Skoro się nie marnują surowce i masz premium i robisz balans to co ci więcej trzeba?

A by farmić kontem z 1000 wiosek nawet nie musisz nic wiele robić jak wysłać po zagrodzie wojsk na farmę , a potem z asystenta codziennie ze 2 razy przejdziesz i najprawdopodobniej rabuś twój :)

Cóż to gra czasu realnego , więc nie napalaj się tak.. rozbij zbędne grubasy , a tam gdzie ich potrzeba zrób w kilku wsiach po 6 sztuk , a dlaczego 6?

Bo 4 to pełny obrót , a więc 3 razy po 4 byś był w stanie obracać z jednej wioski.

Pozdrawiam , a co do bota sprawdz kilka tematów niżej tam ktoś podał , ale to bez sens płacić na to i dodatkowo za premkę :)

Za bota tym bardziej , gdyż może nie wysłać z jego widzi mi się lub za duże obciążenie serwera albo paść po tym jak kupisz.

PS:Nie jestem dobry w wielu rzeczach jak dotąd , ale wiem co mówię nic nie jest lepsze od człowieka... a tak swoją drogą na Niemieckich kontrolowałem konta po 100mln już , więc mam doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...