Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do wspólnej gry

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Jeszcze brak.

Klasa: j/w

Poziom: j/w

Serwer: Polski.

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum.

Dodatkowe informacje: Szukam osób, które będą chętne na wspólną grę od początku.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick:Podam potem

Klasa:Drow Rogue

Poziom:23

Serwer:Nie mam pojęcia, podstawowy jaki mi steam wybrał.

Kontakt:Forum

Dodatkowe informacje:Szukam osób do wspólnej gry, najlepiej no-life zapaleńców  <3 

Opublikowano

Siemano jako, że mam 3 postacie 60lvl i 4 idzie  ku góry do 60 po 16/17GS chciałbym pomagać w robieniu questów jakich kolwiek zabijanie bosów itp, mam 2 postacie DPS i 1 healera wszystkie na 60lvl pomogę wbiciu 60lvl , szukam tylko ogarniętych ludzi , ts3 mam można też skype. 

Jeśli czegoś nie wiesz, zaczynasz ? to jest to post dla Ciebie

napisz w komentarzu a na pewno się odezwę ;)

Wesołych Świąt Wszystkim :)

Opublikowano
Nick:Horizon Lan

Klasa: Zbrojny

Poziom: 60

Serwer: Dragon

Kontakt: PW lub   ts-polish.pl

Dodatkowe informacje: szukam pomyslu na spedzenia wolnego czasu .Na ts jestem w strefie premium vpi  2.Jeźdźcy Apokalipsy haslo salek13 .Wasz wiek i poziom nie sa wazne , zapraszam

Opublikowano

Nick: SzymON2033
Klasa: Czarnoksieznik Plagi
Poziom: 22 (i sie zwieksza)
Kontakt: Mpc Forum
Dodatkowe informacje: Szukam "mentora" ktory pomoze mi ogarnac gre :) Posiadam juz konia :) (tego na zawsze)

Opublikowano
Nick: MilczekPL

Klasa: Łucznik

Poziom: 4

Serwer: Dragon (mam nadziej że to polski)

Kontakt: wiadomość priv na forum

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto nauczy mnie grać jak coś moge zmienić serwer jeśli nie jest to polski

Opublikowano

Nick:Hilea/Fejt

Klasa:HR/TR

Poziom:40+/10+

Serwer:Jest tylko jeden o ile się nie mylę

Kontakt:PW na forum

Dodatkowe informacje:Szukam kogoś o podobnym poziomie do mojego w gre zacząłem grać już na samej premierze ale wracałem i odchodziłem od gry oraz ciągle tworzyłem nowe konta,dlatego nie wbiłem 60.Mogą być osoby ogarniające gre,żeby mi jakoś wytłumaczyli nie które rzeczy bo trochę tam wiem :).

Opublikowano

Nick: Busha

Klasa: GWF (specjalista w broni dwuręcznej)

Poziom: 39 - stale rośnie

Kontakt: PW na forum lub w grze

Dodatkowe informacje: Szukam osób, które chcą chętnie pograć razem, robić dungeony i w ogóle. Grałem już wcześniej i miałem 2 postacie po 60 lvl, jednakże nic więcej nie osiągnąłem. Oczywiście osoby najlepiej z TS3 :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Lavely | Nibiru 
Klasa: Łowca Strzelec | Czarnoksiężnik Plagi
Poziom: 60 | 29+
Kontakt: Prywatna Wiadomość na forum  B)

Dodatkowe informacje: Szukam osób/osoby, które z miłą chęcią ponołlajfią z starą Ciotką Moniką. Jestem bardzo chętna do robienia różnych,różniastych potyczek itp.
W razie czego pisać,śmiało dobijać się na PW wszystkich chętnie przyjmę  B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: Vic3roj

Klasa: Łotrzyk 

Poziom: 15+ i stale rośnie

Kontakt: Team Speak3 IP: vic3rojonline.pl lub PW :) 

Dodatkowe informacje: szukam kogoś do wspólnej gry i dzielenia się doświadczeniami :) 

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak w temacie poszukuje osoby ktora ma obecnie 15-20 lvl poto aby pograc sobie razem porobic misje itp. dodam jeszcze ze chcial bym aby ta osoba bardzo duzo czasu spedzala przy komputerze gdyz ja jestem prawie cale dni :) info pw

Mam 22 lata

TS / Skype

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję osób do wspólnej zabawy w świecie Neverwinter. Dopiero będę zaczynać, także głównie interesują mnie osoby, które też rozpoczynają grę. Mam sporo czasu, jeżeli tytuł mnie wciągnie, to na pewno będzie to więcej niż 3 godziny dziennie. Mile widziani doświadczeni gracze, którzy chcą powrócić. Mam 22 lata.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko. Szukam jakieś symatycznej osoby, bądż gildi, która pomoże mi na starcie. Nie chce hajsu, tylko dobrych rad, i miłej atmosfery. 

Nick: VARTURO
Klasa: Łotrzyk 
Poziom: 30 I STALE ROŚNIE
Serwer: Dragon
Kontakt: Team Speak3, Skype, bądż w grze.
Dodatkowe informacje: Tak jak pisze ")

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś poszukuje gildii, ts3 to zapraszam na PW forum.

Nick: D0MÎK@domikswag:

Klasa: Łotrzyk 

Poziom: 60, 17k GS

Serwer: Dragon

Kontakt: PW MPC LUB GRA: D0MÎK@domikswag:

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do polskiej gildii 'ODBJUR' Wymogi: TS3, poczucie humoru.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

~nick: RaveN@sikokku

~poziom: 42

~serwer: Dragon

~Kontakt: grupa na facebooku "Neverwinter Online PL",Priv, Gra, 

~TS3, Skype

|||

Dodatkowe INFO: Szukam gildii polskiej.

Opublikowano
Wzór

Nick: BlackAndWhite

Klasa: Łotrzyk oszust, niziołek

Poziom: 4

Kontakt: MPC Forum.

Dodatkowe informacje: Nie korzystam z TS'a, grałem sporo wcześniej na SW - 37 lvl. Grę całkiem ogarniam, jakąś tam gildie mam, ale szukam kogoś, kto zacznie ze mną na nowo - aktualnie leveluje również postać. :)

Opublikowano

Witam, poszukuję osób chętnych do stworzenia gildii multi-gamingowej opartej w dużej mierze na Aionie.
Mam zamiar wprowadzać takie gry jak Neverwinter, Aion, Archage, CS-GO, LoL czy LastChaos, (każda oferta prowadzenia gildii w jakimś mmo jest mile widziana) i do tego potrzebuję ekipy która mogła by pomóc mi opiekować się gildiami, administrować tsa itp...

Nie oczekuję doświadczenia w jakiejkolwiek z tych gier, jedynie zaangażowania i chęci zrobienia czegoś fajnego  :)

Wymagania:
- Wiek min 16-17 lat
- Możliwość poświęcenia przynajmniej dwóch godzin dziennie na pomoc/grę czy poprostu siedzenie na tsie
- Nie trzeszczący mikrofon
- Wypadku zainteresowania funkcją admina na Ts, jakiekolwiek pojęcie o funkcjach komunikatora lub chęć szybkiej nauki
- Głos po mutacji

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na tym forum lub:
GG: 13557297

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...