Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG Riot skiny za 25k rp cofnięte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trolle was wychowały

61160942065312307421.jpg

80311443173220414905.jpg

W takim razie jak straciłem skiny? Jezus mi je z konta cofnął bo nie byłem w niedziele w kościele?

Wszystkie gifty zostały cofnięte z mojego smurfa i nie wkurzajcie mnie, że trolluje bo to ja mam ból dupy :) 

Opublikowano

No robiłeś ale to nie zmienia faktu, że nielegalnie bo na 100% na RefBocie xD   Każdemu zabiorą ale to kwestia czasu. Pisząc "każdemu" mam na myśli tym, którzy kupil refy lub je zbocili sami.

Ale nie jestem pewien co do tych typów z ~10-50 refów bo to mała ilość.

Opublikowano

Mi nie zabrali jak robiłeś ref boostem to gratuluje bo z tego samego im więcej niż 100 sie robi. Ci którzy robili z innego ip NIE ZOSTANĄ im odebrane nagrody, bo na chlopski rozum jak oni tego dojdą skoro każde konto ma inne ip tzn że wszystko jest przepisowo i nikt sie do ciebie nie doczepi.

Opublikowano

Mi nie zabrali jak robiłeś ref boostem to gratuluje bo z tego samego im więcej niż 100 sie robi. Ci którzy robili z innego ip NIE ZOSTANĄ im odebrane nagrody, bo na chlopski rozum jak oni tego dojdą skoro każde konto ma inne ip tzn że wszystko jest przepisowo i nikt sie do ciebie nie doczepi.

A może tak doczepi, że sprawdzi te refy i zobaczy, że te refy :

a ) mają c*****e loginy czy nicki

b ) grały ze sobą razem mecze, które przegrywali i nic nie kupywali?

Hmm? Jak im się zachce to wyłapią ;]

Opublikowano

120 skinów 40 bohaterów 8 stron na runy, większość run poszło :D

Wiadomość z RIOTu

Ze względu na podejrzane działania w związku z programem „Zaproś znajomego” zablokowaliśmy dostęp twojego konta do niego i usunęliśmy wszelką zdobytą w nim zawartość.
Zsumowaliśmy liczbę RP/PZ uzyskanych dzięki programowi ZZ i usunęliśmy zawartość wartą tej sumy, zaczynając od najnowszych zakupów i idąc do tyłu.
Mogło to spowodować utratę zawartości innej niż ta, którą zakupiono przy użyciu walut zdobytych w programie ZZ. Wiemy, że mogło dojść do stracenia ograniczonej zawartości lub tajemniczych prezentów, ale program ZZ zaprojektowano, aby nagradzać przywoływaczy za zapraszanie znajomych i granie z nimi. Nadużywanie tego systemu jest nie fair w stosunku do innych, którzy naprawdę chcą wciągnąć znajomych do gry.
Kupowanie zaproszeń, używanie skryptów i botów do awansowania kont i masowe tworzenie dodatkowych kont szkodzi nie tylko uczestnikom programu ZZ. Wystarczy jeden bot, aby popsuć grę pozostałym dziewięciu graczom.
To działanie podjęto zgodnie z naszymi „Warunkami użytkowania”, które można przeczytać tu: 
http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse
''If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief.''
Pozostający w służbie na rzecz społeczności League of Legends.
WhiteZorin123 
Player Support Riot Games

Opublikowano

Jeszcze taki myk, że zabrali mi nawet skiny które kupiłem za rp które kupiłem u nich w sklepie za prezenty które komuś wysyłałem z małym szczegółem, że ci którzy dostali prezenty też tych skinów nie maja :D

Opublikowano

To samo co wyżej 24 skiny z*******e poszły się srać a zostawili jakieś gówna.... tak jak mój cenny czas poświęcony na to. GG RIOT

Opublikowano

Z 118 skinów zostawili mi koło 40 i wszystkie legendarne i najlepsze kupione za psc poszły się j**** a zostawili jakieś gówna k***y jebane. I nie zabierają od czasu kupowania zabrali mi muay tai lee i basenowego renka kupionego 1.5 roku temu a zostawili jakieś gówna. J**** riot.

Opublikowano

1400 refów na 5 lvl papa 300 na 10 lvl papa konto straciło całą wartość platyna 1 gówno daje pozdrawiam bez skinów i polowy ikonek oraz postaci no i oczywiscie - 18 stron na run

Opublikowano

Wczoraj straciłem 92 skiny :/. Wszystkie moje konta pobanowane, sam robiłem sobie refy. Na głównym koncie bawiłem się w zmianę ip i itp ale i tak się skapnęli. Nie polecam teraz kupować ref lub kont z 17k rp.  <_<

Najśmieszniejsze jest to że zabrali mi postać (zyra), ale zostały mi do niej skiny  xD

Opublikowano

mi też zabrało wszystko ....... tyle czasu napierdalalem te rpki a teraz wszystko riot zabralo ... nie myslalem ze az tak sie za to zabiora, ale trudno.  chociaz konto pozostalo 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...