Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lounge part 2

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

W sobotę gdy czyscilem ciastka ccleanerem , to po ponownym zalogowaniu się a cs go lounge podobno dostałem blokadę a 7 dni ,,dla ,,bezpieczenstwa ,, , ale dobra zalogowalem się a innej przeglądarce , przysłali mi kod i niby dobrze . Ale gdy już chce obstawic skin to albo go nie ma , albo wyskakuje ta podstawowa formuła ( backpack empty itp. ) Gdy wejdę w trade skina czyta normalnie , a na betsach lipa .Aha i mam tylko jednego skina kupiłem go w piątek to m4a4 gryff , może to wina skina ? xD

Opublikowano

z tego co się orientuję Grff jest z nowej kolekcji Vanguard, która póki co nie jest wprowadzona do CSGL i tych itemow raczej nie da się betować.

Opublikowano

Ehhh sam miałem taki problem, skinow z operacji Vanguard nie można jeszcze obstawiać :/

Musisz najlepiej sprzedać go i kupić innego :P

Opublikowano

Ten problem backpack is empty itd.

Masz podane powody dlaczego się nie wyświetlają się itemy .

Itemy z vanguard nie zostały jeszcze dodane na csgl .

Ale możesz je wymienić na csgl po przez Trade pewnie dużo osób się zgłosi i będziesz powiecmy miał skina obstawialnego .

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...